Unilever Food Solutions - profesjonalny portal gastronomiczny
- Przepisy kucharskie dla profesjonalistów i restauracji
-
Prowadzenie lokalu gastronomicznego i kuchni - wiedza i porady
-
Profesjonalne gotowanie - wiedza, triki, porady i inspiracje
-
Kuchnie świata
-
Kuchnia włoska: przepisy, porady i inspiracje dla kucharzy
- Owoce morza w kuchni włoskiej
- Trattoria – proste dania kuchni włoskiej
- Kulinarna wycieczka wokół Sycylii
- Wszystko o gatunkach pomidorów | Unilever Food Solutions
- Zwiedzanie targów na Sycylii
- Ocet i oliwa - rodzaje, otrzymywanie i zastosowania
- Sycylijska Caponata
- Kuchnia włoska wg Stefano Cusari
- Sycylijski targ z owocami morza
- Znaczenie i rodzaje sera w kuchni europejskiej.
- Sycylijska wieprzowina
- Buonasera Ristorante - wykwintne smaki Italii
- Kulinarne wyprawy: Włochy
-
Kuchnia azjatycka
- Azjatyckie fusion. Jak wprowadzić elementy kuchni azjatyckiej do swojego menu?
- Japońska sztuka robienia sushi.Rozmowa z sushi masterem
-
Kuchnia azjatycka - nowy popularny trend
- Podstawy kuchni azjatyckiej | Unilever Food Solutions
- Przyprawy kuchni azjatyckiej
- Azja na ulicy
- Curry - to nie tylko przyprawa
- Mleczko kokosowe
- Kuchnia azjatycka - podstawowe zasady
- Rolki w pigułce, czyli co powinieneś wiedzieć o sushi
- Prosta droga do Azji, czyli kuchnia azjatycka
- Metody gotowania z odległych zakątków świata
- Sekrety makaronów azjatyckich
- Marynowanie w kuchni azjatyckiej
- Kuchnia francuska
- Kuchnia chińska: przepisy, porady i inspiracje dla kucharzy
- Kuchnia koreańska
- Kuchnia indyjska
- Kuchnia peruwiańska
- Kuchnia brazylijska
- Kuchnia amerykańska
- Kuchnia tajska
-
Kuchnia włoska: przepisy, porady i inspiracje dla kucharzy
-
Kulinarne triki i ułatwienia w codziennej pracy kucharza
-
Podstawy gastronomii: pojęcia, technologie, porady i wskazówki
- Darmowe kursy online dla szefów kuchni
- Tranżerowanie, czyli porcjowanie i dzielenie drobiu | Unilever Food Solutions
- Produkty convenience w kuchni. Jak korzystać z półproduktów spożywczych | Unilever Food Solutions
- Klarowanie i szumowanie rosołu oraz wywarów do zup
- Metody zagęszczania sosów
- Rodzaje mięsa wołowego. Podział tuszy wołowej
- Prawidłowy dobór tłuszczu do smażenia
- Z czego powinien składać się idealny burger?
- Zboża w kuchni – jakie gatunki wykorzystać?
- Grzyby jadalne w kuchni – jakie gatunki wykorzystać?
- Tabela podstawowych sosów
- 6 zastosowań majonezu w kuchni
- Zioła w kuchni - inspiracje, stosowanie, przechowywanie
- Mieszanki przypraw. Wykorzystaj je w swojej kuchni w 100%
- Sztuka przyrządzania grzybów leśnych
- Sosy ciemne i ich rodzaje. Przewodnik dla szefów kuchni
- Wszystko o majonezie: przepisy, rodzaje i zastosowanie
-
Plating: porady na temat dekoracji i prezentacji dań w restauracji
- Jak przygotować pizzę idealną?
- Garnirowanie potraw w cateringu
- Plating deserów – dekorowanie i podanie
- Oryginalne sposoby na podanie zupy
- Plating – czyli podstawy aranżacji oraz dekoracji talerza | Unilever Food Solutions
- Dekoracje dania na talerzu – jakie produkty wykorzystać?
- Wybór talerza to podstawa platingu
- Jak elegancko podawać makaron w restauracji: prezentacja dań
- Plating w wegetariańskiej kuchni
-
Techniki kulinarne - doskonal swój kucharski warsztat
- Rodzaje wędzenia. Na czym polega peklowanie?
- Sferyfikacja, czyli jak zrobić kawior (niemal) ze wszystkiego
- Flambirowanie potraw – jak i dlaczego?
- Techniki kulinarne w gastronomii
- Gotowanie próżniowe metodą sous vide
- Urządzenia sous vide niezbędne w kuchni.
- Przygotowanie kurczaka metodą sous vide
- Techniki kulinarne wykorzystywane w gotowaniu w piecu konwekcyjno-parowym | Unilever Food Solutions
- Gotowanie i potrawy z jajek: przepisy i wskazówki dla kucharzy
-
Gotowanie i potrawy z drobiu: przepisy i wskazówki dla kucharzy
- Zainspiruj się
-
Rozwiń swój warsztat
- Mięso z kaczki – charakterystyka, obróbka, przepisy
- Pobierz infografikę Kurczak i Kaczka - wykorzystanie części
- Jak wybrać dobrej jakości drób?
- Jak dopasować techniki kulinarne do różnych rodzajów drobiu?
- Przyprawy, sosy i wina - podkreśl smak drobiu z naszą infografiką
- Rodzaje kurczaka w gastronomii
- Drób - globalne trendy w światowej konsumpcji drobiu
- Trybowanie kurczaka i kaczki
- Gotowanie i potrawy z ryb: przepisy i wskazówki dla kucharzy
- Baw się smakiem zup
- Kuchnia regionalna: zupy na przedwiośnie
- Jak przygotować kartę zup, by zadowolić gości restauracji?
- Sosy sałatkowe i dressingi – 20 inspiracji i pomysłów
- Świeże zioła i przyprawy przez cały rok. Jak to zrobić?
- Triki na podkręcenie smaku dań: przyprawianie i aromatyzowanie
-
Podstawy gastronomii: pojęcia, technologie, porady i wskazówki
-
Trendy w gastronomii - świeże informacje i inspiracje z branży
- Dieta nastolatków i młodzieży: Zetki i zrównoważony rozwój
- Burgery w dostawie: na co zwrócić uwagę, trendy i wskazówki
- Podpowiadamy jak zadbać o jakość swojej pizzy na wynos
- Trendy żywieniowe na 2021 rok: fast food i pizza
- Gość jako szef kuchni. Co to jest customizacja potraw?
- Nie tylko sushi. Japońskie dania główne
- Zdrowe przekąski: zaspokojenie pierwszy głodu gości restauracji
- Nie tylko kiszonki – co jest dobre dla zdrowych jelit?
- Street food zawsze na czasie | Unilever Food Solutions
- Wykwintny fast food: rewolucje, trendy i power-upy
- Kanapki w restauracjach i gastronomii - jak do nich podejść?
- Jak dobrać menu na jesienną imprezę
- Trendy w gastronomii na rok 2018
- Trendy na rynku cateringu 2018 - infografika
- Trendy w imprezowym jedzeniu z perspektywy szefa kuchni
- Światowy Dzień Makaronu. Niech żyje pasta!
- Raport rynek gastronomii w Polsce: trendy, przyszłość, wyzwania
- Trendy, nowości kulinarne 2018 - infografika
- Tradycyjna kuchnia w nowoczesnej odsłonie: inspiracje i pomysły
- Owoce morza: rodzaje, charakterystyka, przyrządzanie i podanie
- Sezon na rośliny okopowe! Oto najlepsze potrawy z warzyw
- Kiszonki – nie tylko z kapusty
- Jak stworzyć profesjonalne menu? - pobierz ebook dla kucharzy
- Niskokaloryczne desery – słodycze bez wyrzutów sumienia
- Kulinarne trendy dla gastronomii na 2022 rok
- Zupa w restauracji jako danie główne
- Trendy street food: inspiracje azjatyckim jedzeniem ulicznym
- Wegańska pizza – poznaj najlepsze przepisy ich tajniki
- Street food: trendy w kanapkach, kanapki amerykańskie i inne
- Wege grill: roślinne mięso z grilla to hit tego sezonu!
- Menu grupowe. Trendy i inspiracje
- Włoski street food–inspiracje i przepisy na dania i potrawy
- Pizza najnowsze trendy dla menu restauracji i gastronomii
- Trendy kulinarne na 2023 rok dla gastronomii i restauracji
- Trendy kulinarne na 2024 rok dla gastronomii
- Trendy kulinarne na 2025 rok dla gastronomii
-
Alergeny i nietolerancje pokarmowe
-
Alergeny
- Jak gościć osoby z alergią na orzechy?
- Rozporządzenie UE w zakresie oznaczania żywności
- Alergeny w menu - infografika
- Przewodnik po świecie alergenów
- Alergeny pokarmowe w menu restauracji
- FAQ
- 14 alergenów pokarmowych | Unilever Food Solutions
- Zalecenia szefa kuchni
- Wegetariański sylwester i sylwester bez alergenów w gastronomii
- Dieta bez glutenu
- Dieta i dania bez laktozy - wskazówki dla jadłospisu restauracji
-
Alergeny
-
Menu wegetariańskie i wegańskie
- Jak poprawić smak roślinnego burgera: składniki i przyprawy
- Sałatki na obiad – jak je przyrządzić?
- Jak przyprawiać dania bezmięsne? Sekretne dodatki i przyprawy
- Catering wegetariański na wesela, imprezy i przyjęcia: inspiracje
- Warzywo jako danie główne. Poznaj inspirujące pomysły na dania warzywne | Unilever Food Solutions
- Kuchnia tradycyjna i popularne dania w wersji bezmięsnej
- Wegański street food – jak to zrobić?
- Jak zamienić mięso w potrawach wegetariańskich?
- Zimowe potrawy w wegetariańskim i wegańskim menu
- Wegetariańskie menu na wesele - przepisy, dania i przystawki
- Przepisy i inspiracje na wegańskie i wegetariańskie wrapy
-
Menu grupowe i cateringowe - pomysły i inspiracje dla kucharzy
- Catering świąteczny – 5 rad związanych z jego organizacją
- Jak zorganizować catering w plenerze, wskazówki dla restauracji
- Menu na catering śniadaniowy dla apartamentów
-
Jedzenie do szkoły
- Trendy kulinarne w szkolnych stołówkach
- Cukier w diecie dzieci - czym słodzić potrawy dla najmłodszych?
- Skomponuj perfekcyjny jadłospis z naszymi wzorami!
- Jak komponować atrakcyjne i zbilansowane menu dla dzieci
- Jak gotować dla dzieci w szkole i przedszkolu
- Rodzaje tłuszczów w diecie dzieci - które są zalecane, a które nie
- Wykorzystanie mięsa w kuchni: tradycja vs nowoczesność
- Skomponuj perfekcyjne menu grupowe z naszą broszurą!
- Jak prezentować menu cateringowe?
- Lunch menu - jak na nim zarobić?
- 5 zasad tworzenia menu grupowego z udziałem potraw mięsnych
- Jak skutecznie ograniczyć ubytki w mięsie podczas obróbki
- Piec konwekcyjno-parowy: wykorzystaj w pełni jego możliwości
-
Broszura - przygotowywanie menu grupowego i przyjęć
- Sos do mięsa - wskazówki jak stworzyć idealne połączenie?
- Świeża sałata przez całą imprezę
- Wyjście z cateringowej opresji: kulinarne historie szefów kuchni
- Jak wybrać i kupić dobrej jakości mięso: porady dla gastronomii
- Zasady przygotowania bufetu | Unilever Food Solutions
- Jak zarobić na cateringu, utrzymać jakość i zadowolić klientów
- Letnie dekoracje w cateringu, jak ozdobić dania, stoły i nakrycia
- Catering no waste – zachęć gości do niewyrzucania jedzenia!
- Catering na konferencje – pomysły na menu
- Gładki sos – praktyczne rady dla cateringu
- Zupy na Wielkanoc w świątecznym menu cateringowym
-
Menu sezonowe
-
Menu na wiosnę i lato
- Dania na lato – trendy, przepisy, menu | Unilever Food Solutions
- Nadchodzi czas nowalijek – pomysły na potrawy
- Przepisy miesiąca - kwiecień
- Trend na kwiecień: flexitarianie
- Przepisy miesiąca - czerwiec
- Trendy tego lata
- Przepis na idealną potrawę z mięsa? Odpowiednia przyprawa!
- Mądrość kuchenna: Know-how dla szefów kuchni, którzy używają szparagów
- Sosy barbecue
- Przepisy miesiąca - lipiec
- Przepisy na marzec
- Przewodnik po wiosenno-letnich trendach kulinarnych
- 2 trendy w gastronomii na lato
- 3 trendy w gastronomii na wiosnę
- Live cooking krok po kroku. Pobierz infografikę!
- Wielkanocna kuchnia – Tradycja w nowoczesnej odsłonie
- Sezonowy przewodnik po letnich warzywach i owocach. Odkryj 5 gwiazd lata, które powinny znaleźć się w twoim jadłospisie!
- Trend na czerwiec: Live cooking
- Sezonowy przewodnik po wiosennych warzywach i owocach. Odkryj 7 składników, których nie może zabraknąć w Twoim wiosennym menu.
- Sezon na szparagi - rodzaje i smak
- Sos winegret do sałatki
- Trend na maj: Grill
- Poznaj 11 wskazówek, dzięki którym Twoja wiosenna sałatka będzie doskonała!
- Trendy i produkty tej wiosny
- Marynaty i glazury, czyli o tym jak przyprawić, żeby doprawić
- Mądrość kuchenna: Know-how dla gotujących szparagi
- Trend na lipiec i sierpień: Odkrywanie smaków świata
- Co zrobić z rabarbaru? Kulinarne właściwości
- Owoce i warzywa sezonowe na początku lata | Unilever Food Solutions
- Wielkanoc bez mięsa - wegańskie i wegetariańskie menu
-
Menu sezonowe na jesień i zimę - przepisy, pomysły i wskazówki
- Rozgrzewające zupy na zimowe dni. Inspiracje i porady
- Tradycyjne przystawki i sałatki na świąteczny catering | Unilever Food Solutions
- Jesienne zupy, które pokochają Twoi goście
- Jesienne dania jednogarnkowe dla cateringów
- Co musi się znaleźć w jesiennym menu?
- Warzywa i owoce zimą – sezonowy przewodnik. Odkryj 8 składników, których nie powinno zabraknąć w Twoim zimowym menu
- Przygotuj się do Nowego Roku. Pobierz infografikę!
- 9 wskazówek od szefów kuchni dla szefów kuchni, które pomogą przygotować idealne zimowe zupy i gulasze
- Menu zimowe - trendy i produkty sezonu
- Grudniowa inspiracja
- Pieczenie mięsa – temperatura pieczenia mięsa | Unilever Food Solutions
- Przygotuj się do nowego roku
- Jak przyrządzić lekkie, wegetariańskie danie w restauracji?
- Odkryj warzywa i owoce, które warto wybrać zimową porą
- Warzywa i owoce zimą - wywiad z Elżbietą Gizińską
- Przepisy na luty
- Pomysły na zimowe śniadania
- Warzywa i owoce do mięs, czyli co wybrać zimową porą
- Styczniowa inspiracja
- Trend na styczeń: Lekkie dania
- Kolacja walentykowa, czyli afrodyzjaki od A do Z
- Trend na marzec: jedzenie na mieście
- 3 trendy w gastronomii na zimę
- Receptura miesiąca na listopad
- Menu jesienne - trendy i produkty sezonu
- Receptura miesiąca na październik
- Winny savour-vivre – jak podawać wino?
- Rodzaje win i szczepy
- Jak opisać wino?
- Najlepsze dania z ryżem
- Jak gotować dania z ryżem
- Gatunki ryżu
- Trend na listopad. Menu wigilijne, sylwestrowe i karnawałowe
- Trend na październik. Wino
- Receptura miesiąca na wrzesień
- Zimowe desery – 10 inspiracji | Unilever Food Solutions
- Jesienna kuchnia polska
- Pomysły i przepisy na zupy i sałatki w jesiennym menu
-
Menu na wiosnę i lato
-
Menu na imprezy
-
Menu na Wigilię
- Potrawy I dania wigilijne na wynos | Unilever Food Solutions
-
Jak przygotować Wigilię i osiągnąć zysk - infografika
- Świąteczny klimat w kantynie - jak to zrobić?
- Najlepsze potrawy na Wigilie firmowe
- Potrawy Bożonarodzeniowe na świecie
- Poznaj świąteczne przyprawy
-
Święta Bożego Narodzenia na Świecie - pobierz ebook
- Jak przygotować ofertę biznesową na wigilię firmową
- Trend na listopad. Menu wigilijne, sylwestrowe i karnawałowe
- Regionalne potrawy na wigilię – top 10
- Wigilia firmowa – czego oczekują klienci?
- Wigilia bez glutenu - o czym pamiętać?
- Wegańska wigilia - jak sprostać oczekiwaniom klientów
- Menu na sylwestra, menu świąteczne… O czym zapominamy?
- Świąteczne dania i potrawy z ryb
- Wigilijne zupy, które się opłacają: inspiracje dla gastronomii
- Mięsne i wegetariańskie dania na pierwszy dzień świąt: catering
- Potrawy i przekąski dla dzieci w restauracji
-
Menu na karnawał
- Zimowa impreza plenerowa - pomysły. O czym należy pamiętać?
- Jaka impreza karnawałowa zadowoli millenialsów?
- Imprezy karnawałowe Polaków
- Menu na imprezę tematyczną
- Menu karnawałowe - jak zaprojektować zimowe menu imprezowe
- Jak zorganizować firmową imprezę karnawałową? - infografika
- Black&white, impreza filmowa czy w stylu pin-up – pomysły na karnawałowe imprezy
- Sylwester 2017 - pomysły na menu
- Przekąski na sylwestra w lokalu i na wynos: rady dla gastronomii
- Jak zwiększyć zyski z organizacji sylwestra i cateringu w lokalu
- Menu na andrzejki
-
Jeszcze więcej inspiracji
- Catering na Komunię – propozycje menu
- Jak zaplanować i zorganizować udaną imprezę - infografika
- Menu na Halloween
- Impreza firmowa – jak zachwycić gości?
- Beaujolais Nouveau - świat wina
- Pobierz ulotkę Menu jesień-zima pełną imprezowych przepisów!
- Usługi cateringowe - moda czy znak czasu?
- Materiały do pobrania
-
Menu na Wigilię
-
Grillowanie w restauracji: rady, wskazówki, pomysły i inspiracje
- Grillowane warzywa. Jak grillować warzywa, by uzyskać pełnię smaku?
- Wskazówki i porady dotyczące grillowania
- Food truck (mobilny grill): czy warto wejść w małą gastronomię?
- Jak grilluje się na całym świecie?
- Plating dań z grilla: jak podawać, serwować i ozdabiać grillowane
- Plating dań z grilla w restauracji: podawanie, ozdabianie, dodatki
- Lekkie grillowanie: Edycja wegańska
- Śniadanie z grilla - pomysły na dania dla restauracji i knajp
- Techniki grillowania na świecie
- Wegetariański grill | Unilever Food Solutions
- Grill - klasyka vs nowoczesność
- Grill - najlepsze kawałki mięsa
- Idealna sałatka na grilla – rodzaje, przepisy i składniki
- Akcesoria do grilla w profesjonalnej kuchni
- Czas na grilla – zacznij sezon z naszą broszurą z przepisami!
- Globalne trendy w grillowaniu 2018
- Fakty i mity na temat grillowania - dowiedz się jak grillować lepiej
- Burgery w menu - trendy i inspiracje
- Czym jest barbecue? | Unilever Food Solutions
- Grillowanie owoców: 5 pomysłów na owoce z grilla dla restauracji
- Grillowanie ryb i owoców morza. | Unilever Food Solutions
- Przygotowanie mięsa na grilla | Unilever Food Solutions
- Jak przyprawić warzywa z grilla? | Unilever Food Solutions
- Najlepsze dodatki do grilla: pieczywo, ziemniaki, sałatki, sosy
- Burger z grilla: przewodnik profesjonalnego mistrza grillowania
- Sosy do grilla z całego świata: przepisy dla mięs i wegetariańskie
-
Kuchnie świata
-
Prowadzenie biznesu gastronomicznego - porady i wiedza
-
Food cost
- Najczęściej pomijane czynniki przy obliczaniu food costu
- Co wpływa na zmianę food costu?
- Trend na luty: Restauracja no waste
- Jak obniżyć food cost? Praktyczne rady
- 10 sposobów na ograniczenie odpadów
- Food cost czyli koszty surowców
- Jak zapobiec marnotrawieniu jedzenia w restauracji i obniżyć food cost
- Waste management w gastronomii
- Food cost - Co to jest i jak go obliczyć?
- Tanie i pyszne składniki, które obniżą food cost restauracji
- Nasz darmowy Kalkulator Food Cost ułatwia pracę
- System HACCP
-
Zarządzanie restauracją
- Usługa cateringowa a podatek VAT | Unilever Food Solutions
- Odbiór lokalu gastronomicznego przez Sanepid
- Opakowania na wynos i na dowóz – przegląd rozwiązań | Unilever Food Solutions
- Dyrektywa plastikowa – jakie zmiany oznacza dla gastronomii? | Unilever Food Solutions
- Pracownicy sezonowi – czas na rekrutację
- Jak obniżyć koszty utrzymania lokalu gastronomicznego?
- Pracownicy tymczasowi w gastronomii
- Sztuka przyjmowania zażalenia
- Podziękowanie
- Karta menu restauracji – jak powinna wyglądać?
- RODO dla restauracji
- Food truck - jak otworzyć własny biznes?
- Bezpieczeństwo żywności – zagrożenia i winowajcy | Unilever Food Solutions
- 7 sposobów na ograniczenie odpadów żywnościowych
- Zakres obowiązków kucharza i szefa kuchni | Unilever Food Solutions
- Jak nie tracić głowy
- Młodzi pracownicy – jak ich motywować?
- Mise en place
- Książeczka sanepidu i orzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych | Unilever Food Solutions
- Czy każda restauracja powinna oferować dania wegetariańskie?
-
Marketing restauracji
- Jak stworzyć stronę internetową restauracji?
- Social media w restauracji i gastronomii - wskazówki i porady
- 9 pomysłów na akcje promocyjne restauracji
- Zrobiłeś catering na imprezę dla dużej marki? Pochwal się tym!
- Facebook i Instagram restauracji – jak go prowadzić?
- Co robić, a czego nie robić w mediach społecznościowych
- Reklama restauracji – pomysły na marketing w gastronomii | Unilever Food Solutions
- Promocja firmy cateringowej - sprawdzone porady
- Sprzedawaj jak handlarz ryb
- Tajniki fotografowania potraw
- Gwiazdki Michelin – jak je zdobyć?
- Jak promować restaurację w internecie?
- Jak promować restaurację w social media?
- Marketing na Instagramie dla restauracji | Unilever Food Solutions
- Marketing restauracji w mediach społecznościowych | Unilever Food Solutions 💻
- Wyposażenie profesjonalnej kuchni gastronomicznej - porady
- Zero & less waste
-
Food cost
- Wspieramy gastronomię podczas kryzysu
- Kalkulator food cost online: rentowność restauracji i gastronomii
- Broszury z przepisami
- Iglotex webinar
-
Kuchnia roślinna - przepisy, porady i wiedza dla kucharzy
- Trendy rynkowe w kuchni wegańskiej i wegetariańskiej
- Praktyczne porady i wskazówki związane z kuchnią roślinną
- Szkolenia kulinarne
- Przepisy wegetariańskie i wegańskie
-
Profesjonalne produkty gastronomiczne dla kuchni roślinnej
- Sosy sałatkowe
- Aromatyczne pasty ziołowe Primerba
- Przyprawy płynne i Kolekcja azjatycka Knorr Professional
- Knorr Professional przyprawy sypkie
- Zamienniki mięsa The Vegetarian Butcher
- Majonezy, ketchupy, musztarda Hellmann's i Tortex
- Bazy warzywne Knorr Professional
- Makarony, ryż, produkty ziemniaczane i inne dodatki do dań Knorr Professional
- Rosoły, zupy, sosy, fixy, zasmażki Knorr Professional
- Najbliższe POKAZY ONLINE z kuchni roślinnej!
- Chcesz odświeżyć menu i wprowadzić dania roślinne?
- Iglotex webinar - test
- Gastrokalendarz Wkladki Tematyczne Do Menu
-
Future Menus Menu Przyszłości
- Poznaj najważniejsze trendy gastro z Menu Przyszłości dla Szefów Kuchni
-
Menu Przyszłości 2023
-
Odkryj TOP trend inspiracje
- Zero Waste, czyli tylko nic nie marnuj
- Kuchnia Roślinna, czyli moc warzyw
- Klasyka nowocześnie, czyli comfort food w nowej odsłonie
- Powrót do natury, czyli dary natury na talerzu
- Kontrast smaków, czyli zaskakujące połączenie
- Dla Ciała, Dla Ducha, czyli feel good food
- Radość Dzielenia się, czyli nasz wspólny stół
- Dobre Białko, czyli różnorodne białko
-
Odkryj TOP trend inspiracje
-
Profesjonalne gotowanie - wiedza, triki, porady i inspiracje
-
Szkolenia, kursy i konkursy kulinarne organizowane przez UFS
-
Wydarzenia i konkursy kulinarne organizowane przez UFS
-
Konkurs kulinarny MakaronoMania - gotowanie dań z makaronu
- Wielki finał konkursu MakaronoMania
- Makaronowa (R)ewolucja - historia makaronu i konkurs kulinarny
- MakaronoMania – wyjątkowy konkurs kulinarny dla restauracji!
- Dania z makaronu: sposób na zwiększenie zysków w restauracji!
- Jak efektownie zaprezentować dania makaronowe?
- 7 sposobów, aby udoskonalić dania makaronowe
- Jak dobrać odpowiedni sos do pasty?
- Jak robić dobre zdjęcia potraw?
- Kompendium makaronów - poznaj rodzaje i sposoby serwowania
-
Młody Kreator Sztuki Kulinarnej
- XIV finał konkursu Młody Kreator Sztuki Kulinarnej
- Młody Kreator Sztuki Kulinarnej - konkurs dla młodych kucharzy
- Zapisy do konkursu Młody Kreator Sztuki Kulinarnej 2017
- Wywiad ze zwycięzcą konkursów MKSK i Primeba Cup 2016
- Półfinaliści Młodego Kreatora Sztuki Kulinarnej 2017
- Pierwszy półfinał Młodego Kreatora Sztuki Kulinarnej 2017
- Drugi półfinał Młodego Kreatora Sztuki Kulinarnej 2017
- Beata Słomianna Młodym Kreatorem Sztuki Kulinarnej 2017
- Młody Kreator Sztuki Kulinarnej - konkurs dla adeptów sztuki kulinarnej
- Półfinaliści Młodego Kreatora Sztuki Kulinarnej 2018
- Znamy już nazwiska dziesięciu finalistów XIV edycji Ogólnopolskiego konkursu Młody Kreator Sztuki Kulinarnej
- Finał XVI edycji konkursu Młody Kreator Sztuki Kulinarnej już za nami!
- Szkolenia - Akademia Chefmanship
- Festiwal Kuchni Międzynarodowej 2022
- Darmowy webinar dla gastronomii: Plating | Cz. I – Przystawki
- Darmowy webinar dla gastronomii: Plating | Cz. II – Dania główne
- Darmowy webinar dla gastronomii: Kuchnia polska w nowoczesnej odsłonie | Podroby
- Festiwal Kuchni Międzynarodowej
- Festiwal Kuchni Międzynarodowej 2023
-
Konkurs kulinarny MakaronoMania - gotowanie dań z makaronu
- Podstawy Gotowania Z Wykorzystaniem Syfonów
-
Wydarzenia i konkursy kulinarne organizowane przez UFS
-
Unilever Food Solutions dla gastronomii - kim jesteśmy
-
Marki spożywcze i gastronomiczne Unilever
- Knorr Professional: marka przypraw dla zawodowych kucharzy
- Hellmann's: marka sosów, dipów i majonezów dla gastronomii
- The Vegetarian Butcher: marka roślinnego mięsa dla gastronomii
- Jesteśmy Szefami kuchni, którzy wspierają kolegów po fachu
- Katalog profesjonalnych produktów gastronomicznych Unilever
-
Marki spożywcze i gastronomiczne Unilever
- Poznaj i nawiąż kontakt z doradcami handlowymi UFS
- Kim jesteśmy
- Ogólne warunki prawne serwisu Unilever Food Solutions
- Przepis
- Nasze produkty
- Produkt
- Wyniki
- Zapisz się do kulinarnego newslettera UFS
- Załóż konto i profil w serwisie Unilever Food Solutions
- Zaloguj się
- Odzyskaj hasło do portalu Unilever Food Solutions
- Zmiana hasła
- Zaloguj się
- Sitemap Page
- Konkursy kulinarne
- Potwierdzenie zamówienia
-
Katalog nagród programu lojalnościowego
- Punkty lojalnościowe
- Lista dystrybutorów
- Ulubione
- ZS
- Please Recycle – Ekologiczne opakowania
- Kuchenne inspiracje i aktualności
- Zaloguj się
- Załóż konto
- animation-test-page
- Nasi Dystrybutorzy
- Skontaktujemy się z Tobą
- Skontaktuj się z Twoim doradcą kulinarnym
- Menu Wiosna-Lato dla Twojej restauracji
- Regulamin promocji
- Szkolenia stacjonarne
- Menu Prostota i Kreatywność dla Twojej restauracji!
- Wypróbuj za darmo mieszanki przypraw Delikat Knorr Professional
-
Wypróbuj za darmo pasty ziołowe Primerba Knorr Professional
- Wypróbuj za darmo pasty ziołowe Primerba Knorr Professional
- Menu „Przez żołądki do serc” dla Szefów Kuchni
- Podziękowanie
- Regulamin Sosy Pieczeniowe
- Podziękowanie
- Regulamin Nowe Produkty UFS
- Menu „Przez żołądki do serc” dla Szefów Kuchni
- Menu „Przez żołądki do serc” dla Szefów Kuchni
- Menu „Przez żołądki do serc” dla Szefów Kuchni
- Menu „Przez żołądki do serc” dla Szefów Kuchni
- Podziękowanie
-
Menu na dzisiejsze czasy, czyli dania w wersji bufetowej i a’la carte
- Menu na dzisiejsze czasy, czyli dania w wersji bufetowej i a’la carte
- Menu na dzisiejsze czasy, czyli dania w wersji bufetowej i a’la carte
- Menu na dzisiejsze czasy, czyli dania w wersji bufetowej i a’la carte
- Menu na dzisiejsze czasy, czyli dania w wersji bufetowej i a’la carte
- Menu na dzisiejsze czasy, czyli dania w wersji bufetowej i a’la carte
- Wołowina na grilla. Jak grillować, żeby była idealna?
- Nasi eksperci w mediach
-
Menu "Klasyczne składniki nowocześnie" | Wiosna-Lato
-
Future Menus - TOP 8 trendów gastro
-
Menu "Klasyczne składniki nowocześnie" | Wiosna-Lato
-
Menu "Klasyczne składniki nowocześnie" | Wiosna-Lato
- recipe preview
- Umów się na bezpłatną degustację | Sos ogrodowy sałatkowy Knorr
- regulamin-konkurs-gr-menu-przyszlosci-klasyka-nowoczesnie
- Pobierz za darmo 14 inspiracji na autorskie sosy zimne!
- Umów się na bezpłatną degustację | Sos ogrodowy sałatkowy Knorr
- Umów się na bezpłatną degustację | Sos ogrodowy sałatkowy Knorr
-
Future Menus - TOP 8 trendów gastro
-
Future Menus - TOP 8 trendów gastro
- Kontakt z przedstawicielami i doradcami marki Unilever
- Targi Triada Gdańsk - kwiecień 2025
- Weź udział i wygraj profesjonalne szkolenie kulinarne!
- Test-Download-form
-
Future Menus - TOP 8 trendów gastro
- Efektownie na talerzu i w bufecie
- Szefowie Kuchni UFS
- Efektownie na talerzu i w bufecie
- Efektownie na talerzu i w bufecie
- Efektownie na talerzu i w bufecie
- Nie Znaleziono Strony
- Blad
- Efektownie na talerzu i w bufecie
- Wiosna-lato na talerzu
- Dziel się smakiem | Inspiracje na sosy i dipy
- Wiosna-lato na talerzu
- Wiosna-lato na talerzu
- Wiosna-lato na talerzu
- Dziel się smakiem | Inspiracje na sosy i dipy
- Dziel się smakiem | Inspiracje na sosy i dipy
- Wiosna-lato na talerzu
- Dziel się smakiem | Inspiracje na sosy i dipy
- Weź udział i rozegraj sezon po mistrzowsku!
- Rozegraj sezon po mistrzowsku | Hellmann's oficjalnym partnerem UEFA EURO 2024™
- Modułowy formularz weryfikacji adresu e-mail
- Modułowy formularz statusu e-mail
- Efektowne dania efektywnie
- Future Menus - TOP trendy gastro
- TOP trend gastro kontrast smaków
- Future Menus - TOP trendy gastro
- Future Menus - TOP trendy gastro
- Future Menus - TOP trendy gastro
- Future Menus - TOP trendy gastro
- Targi chefs culinar 2024
- TOP trend gastro kuchnia roślinna
- TOP trend gastro klasyka nowocześnie
- Future Menus 2024
- Kongres Szefów Kuchni i Restauratorów 2024
- Future Menus 2024
- Future Menus 2024
- Menu dla hoteli i restauracji
- Menu dla hoteli i restauracji
- Menu dla hoteli i restauracji
- Menu dla hoteli i restauracji
- Modular Journey Redirection Form
- Modular Newsletter Signup Form
- Modular Newsletter Signup Detail Form
- Sezonowe menu | Polsko-włoskie smaki
- Sezonowe menu | Polsko-włoskie smaki
- Sezonowe menu | Polsko-włoskie smaki
- Sezonowe menu | Polsko-włoskie smaki
- Sezonowe menu | Polsko-włoskie smaki
- Kategorie
- Kategorie
- Marki
-
Produkty
- The Vegetarian Butcher Jak Kurczak (No Chicken Chunks) 1,75 kg
- Knorr Sos cztery sery z brokułami 0,9 kg
- Knorr Zupa krem z borowików 1,3 kg
- Puree ziemniaczane z mlekiem Knorr 4 kg
- Knorr Professional Marynata do wołowiny 0,75 kg
- Knorr Sambal Manis Pikantny sos z chili i soją 1 l
- Auszpik Knorr 0,8 kg
- Esencja bulionu rybnego Knorr Professional 1 l
- Knorr Professional Primerba z pieczonej cebuli 0,34 kg
- Knorr Professional Delikat Przyprawa do drobiu 0,6 kg
- Hellmann's Majonez Yofresh 5 L
- Knorr Zupa krem z kurek 1 kg
- Zasmażka jasna Knorr Professional 1kg
- Sos sałatkowy ogrodowy Knorr 0,7 kg
- Tagliatelle (Gniazda wstążki) Knorr 3 kg
- Hellmann's Ketchup 5 kg
- Knorr Ketjap Manis Słodki sos sojowy 1 l
- Knorr 1-2-3 Sos pieczeniowy 3 kg
- Maccaroni Quadrucci (Łazanki) Knorr Professional 3kg
- Passata przetarte pomidory Knorr Professional 10kg
- Sos pieczeniowy Knorr 1,4kg
- Polewa o smaku toffi Carte d'Or 1 kg
- Aroma Mix maślano-ziołowy Knorr 1,1 kg
- Peperoni Grigliati (papryka grillowana) Knorr 0,75kg
- Knorr Pang Gang Pikantny sos z chili i pomidorami 1 l
- Esencja Dymna Knorr Professional 0,4 l
- Concentrato di pomodoro (koncentrat pomidorowy 28%-30%) Knorr Professional 0,8kg
- Hellmann's Ketchup w saszetkach 10 ml x 198 saszetek
- Makaron Spaghetti Knorr Professional 3kg
- Sos pieczarkowo-borowikowy Knorr 1 kg
- The Vegetarian Butcher Jak Burger Supreme (Raw No Beef Burger) 2,26 kg
- The Vegetarian Butcher Jak Nuggetsy (No Chicken Nuggets) 1,75 kg
- Sos sałatkowy włoski Knorr 0,7 kg
- Knorr Zupa pieczarkowa 3 kg
- Sos sałatkowy koperkowy Knorr 0,8 kg
- Sos Demi-Glace Knorr 0,75 kg
- Zasmażka jasna Knorr 10 kg
- Rosół o smaku wołowym w paście Knorr Professional 1 kg
- Gnocchi (kluski ziemniaczane) Knorr 12 kg
- Rosół z kury Knorr Professional 1kg
- Stelline (Gwiazdki) Knorr Professional 3 kg
- Makaron Kolanka (Codini) Knorr 3kg
- Hellmann's Sos 1000 wysp 1 l
- The Vegetarian Butcher Jak Kurczak w Chrupiącej Panierce (Crispy No Chicken Burger) 1,8 kg
- Knorr Professional Primerba prowansalska 0,34 kg
- Sos pieprzowy Knorr Professional 1L
- Knorr Barszcz czerwony 3 kg
- Knorr Professional Primerba czosnkowa 0,34 kg
- Baza pomidorowa do sosów i zup Knorr 3 kg
- Knorr Placki ziemniaczane 1,5 kg
- Hellmann's Sos miodowo-musztardowy 1 l
- Knorr Sos do spaghetti Bolognese 1 kg
- Knorr Żurek 1,4 kg
- Rosół wołowy Knorr Professional 10 kg
- Campagna Rustica (sos na bazie pomidorów z warzywami i pieczarkami) Knorr Professional 2kg
- Rosół o smaku jarzynowym Knorr Professional Basic Line 3,5kg
- Makaron Fusilli (Świderki) Knorr Professional 3kg
- Knorr Professional Primerba włoska 0,34 kg
- Hellmann's Musztarda w saszetkach 10 ml x 198 saszetek
- Esencja Cytrusowa Knorr Professional 0,4l
- Knorr Fix do potraw meksykańskich 1,2 kg
- Polparicca di Pomodoro (pomidory bez skórki pokrojone w kostkę) Knorr Professional 2,55kg
- Knorr Ryż długoziarnisty 5 kg
- Rosół wołowy Knorr Professional 1 kg
- Knorr Sos do spaghetti Napoli 0,9 kg
- Knorr 1-2-3 Żurek 3 kg
- Zupa krem ze szparagów Knorr 1,05 kg
- Sos z zielonym pieprzem Knorr 0,85 kg
- Lasagne Knorr Professional 3 kg
- Sos cytrynowo-maślany Knorr 0,8 kg
- Knorr Professional Delikat Przyprawa do grilla 0,5 kg
- Rosół z kury w kostkach Knorr 0,7kg
- Sos grzybowy Knorr 0,84 kg
- Knorr Sos Teriyaki 1l
- Knorr Delikat Przyprawa Warzywna Szefa Kuchni 20 kg
- Knorr Sos do spaghetti Carbonara 1 kg
- Marynata do wieprzowiny Knorr Professional 0,75kg
- Rosół z kury Knorr Professional Basic Line 16,5kg
- Sos sałatkowy czosnkowy Knorr 0,7 kg
- Tortex Ketchup pikantny 5,5 kg
- Knorr Zupa cebulowa 1kg
- Knorr Professional Delikat Przyprawa do ryb 0,6 kg
- Knorr Delikat Przyprawa w płynie 1,04 kg (0,86 l)
- Mus czekoladowy Carte d'Or 1,44 kg
- Knorr Delikat Przyprawa Uniwersalna w opakowaniu 3 kg
- The Vegetarian Butcher Jak Klopsiki (No Meatballs) 2 kg
- Gnocchetti Sardi (Muszelki) Knorr Professional 3 kg
- Rosół z kury w paście Knorr Professional 1 kg
- Sos serowy (Cheese Sauce) Knorr Professional 1L
- Grzanki Knorr 0,7 kg
- Tortellini z nadzieniem serowym Knorr Professional 3 kg
- Polewa o smaku czekoladowym Carte d'Or 1kg
- Rosół jarzynowy Knorr Professional 1 kg
- Spaetzle Makaron jajeczny Lukull 5kg
- Majonez Hellmann's do dekoracji 3l
- Pappardelle All'uovo (Szeroka wstążka, makaron jajeczny) Knorr Professional 2 kg
- Knorr Zupa toskańska 1,2 kg
- Grzanki o smaku ziołowo-czosnkowym Knorr 0,7 kg
- Ketchup łagodny Tortex 5,5 kg
- Knorr Barszcz czerwony 1,4 kg
- Knorr Fix do potraw chińskich 1 kg
- Sos holenderski Knorr 1 kg
- Zasmażka ciemna (Roux Dark) Knorr Professional 10kg
- Knorr Żółta pasta curry 0,85 kg
- Przyprawa Warzywna Szefa Kuchni Knorr Delikat 1 kg
- Knorr Professional Primerba czerwone pesto 0,34 kg
- Concentrato di pomodoro (koncentrat pomidorowy 28%-30%) Knorr Professional 0,8kg
- Hellmann's Majonez w saszetkach 10 ml x 198 saszetek
- Esencja bulionu drobiowego Knorr Professional 1 l
- Deser Panna Cotta Carte d'Or 0,52 kg
- Hellmann's Majonez do sałatek 5 l
- Przyprawa Warzywna Szefa Kuchni Knorr Delikat 5 kg
- Fond z owoców morza w paście Knorr Professional 1 kg
- Primerba pesto Knorr Professional 0,34kg
- Knorr Professional Esencja bulionu warzywnego 1 l
- Sos pieczeniowy w paście Knorr 1,2 kg
- Knorr Barszcz biały 3 kg
- Knorr Pomidori Pelati Pomidory w całości bez skórki 2,5 kg
- Esencja bulionu wołowego Knorr Professional 1 l
- Knorr Sunshine Chili Słodko-pikantny sos 1 l
- Knorr Delikat Przyprawa w płynie 37 kg (30,5 l)
- Knorr Przyprawa do frytek i ziemniaków 100% naturalnych składników 0,35 kg
- Pasta szafranowa Knorr Professional 0,8 kg
- Makaron Asian Noodles Knorr Professional 3kg
- Hellmann’s Musztarda delikatesowa 3 kg
- Sos Cafe de Paris Knorr Professional 1kg
- Ratatouille Mieszanka warzywna Knorr Professional 2,5 kg
- Sos holenderski Knorr Professional 1L
- Rosół jarzynowy Knorr Professional 10kg
- Rosół z kury Knorr Professional Basic Line 3,5kg
- The Vegetarian Butcher Jak Mielone (No Mince) 2 kg
- Rosół wołowy Knorr Professional Basic Line 3,5kg
- Makaron Farfalle (Kokardki) Knorr Professional 3kg
- Knorr Tomato Pronto Sos pomidorowy z kawałkami pomidorów i cebuli 2 kg
- Knorr Professional Marynata do ryb i owoców morza 0,7 kg
- Hellmann's Majonez Wegański 2L
- Tortellini z nadzieniem mięsnym Knorr Professional 5kg
- Fusilli Tricolore (Świderki w 3 kolorach) Knorr 3 kg
- Delikat Przyprawa do mięs Knorr 0,6kg
- Makaron Grandine (Kuleczki) Knorr Professional 3 kg
- Knorr Delikat Przyprawa w płynie 6 kg (5 l)
- Sos sałatkowy grecki Knorr 0,7 kg
- Knorr Professional Primerba bazyliowa 0,34 kg
- Esencja bulionu grzybowego Knorr Professional 1l
- Knorr Professional Primerba grzybowa 0,34 kg
- Sos biały Knorr 0,95 kg
- Knorr Professional Delikat Przyprawa do gyrosa 0,5 kg
- Knorr Professional Primerba tymiankowa 0,34 kg
- Peperonata (pokrojona kolorowa papryka w zalewie pomidorowej) Knorr Professional 2,6kg
- Hellmann's Sos Cezar 1 l
- Knorr Fix do gulaszu 1,1 kg
- Hellmann's Barbecue Sos 4,8 kg
- Groszek ptysiowy Knorr 1 kg
- Maccaroni Cresti di Gallo (Kolanka z falbanką) Knorr Professional 3kg
- Makaron Maccaroni (Nitka cięta) Knorr Professional 3 kg
- Rosół z kury Knorr Professional 10 kg
- Knorr Żurek 3 kg
- Zasmażka ciemna Knorr 1kg
- Bulion grzybowy Knorr Professional 1kg
- Pomodori Secchi (pomidory suszone) Knorr Professional 0,75kg
- Makaron Penne (Rurki) Knorr Professional 3kg
- Rosół o smaku wędzonki Knorr Professional 1 kg
- Marynata do drobiu Knorr
- Sos Demi-Glace Knorr Professional 1L
- Puree ziemniaczane Knorr 4 kg
- Bezpłatne próbki
-
Przepisy
- Filet z kurczaka w fasolce z bekonem w śmietankowym sosie z pieczarkami
- Grandine a'la paella surf and turf
- Domowe frytki z wędzonym majonezem chipotle (wegetariańskie)
- Kurczak supreme / warzywa / brzoskwiniowa glazura
- Ceviche
- Chrupiąca dorada z domowymi Gnocchi, daktylami i parmezanem
- Zielona herbata z kurkumą i burakiem
- Polędwiczka wieprzowa w pistacjach / fondant ziemniaczany / sos śliwkowy
- Kurkumowo - miodowa Earl Grey Latte
- Grillowany seler z warzywnym Demi-Glace i dodatkami
- Tataki z tuńczyka i arbuza z salsą pomidorową z mango i cytrusowym majonezem
- Schab z kością karmelizowane jabłka / cydr / pieczone ziemniaki
- Dekonstrukcja Mille feuille / Panna Cotta / mascarpone / sos malinowy
- Makaron asian noodles/ karmelizowany boczek/ groszek cukrowy/ fasola edamame/ grzyby shiitake/ cebula dymka
- Kremowa moqueca z grillowanymi sercami palmy
- Spaghetti z pesto i łososiem
- Zupa z czerwonej soczewicy
- Herbata mango z trawą cytrynową
- Rurka z kremem cytrusowym / mus pistacjowy
- Konfitura z malin
- Dynia makaronowa z kurkami i kozim serem
- Węgierski paprykarz z kurczaka z Tagliatelle
- Fasola w sosie pomidorowym z curry
- Kurczak sous-vide z pieczoną dynią i grzybami w śmietanie
- Torellini mięsne w sosie pomidorowym
- Sałatka z udkiem z kaczki / marynowana kalarepa / mix sałat z sosem vinaigrette
- Pizza Salami - Cacciatore
- Wegetariańska frittata ze szpinakiem i mozzarellą
- Mini tarta z egzotyczną niespodzianką
- Śledź po staropolsku inaczej
- Krokiety z kalafiora/ pieczony czosnek/majonez bazyliowy
- Steki roślinne / orientalna sałatka / majonez pikantny
- Vitello tonnato - cielęcina z sosem tuńczykowym
- Sałatka ze sfermentowanego kimchi
- Ozorek wołowy na chrupkich warzywach z makaronem chow mein
- Bowl z dorsza z warzywami
- Mexicana Hot Dog (wegański)
- Aromatyczna wieprzowina al pastor z pieczonymi ziemniakami
- Policzki wieprzowe w sosie velouté z bobem i sakiewkami
- Wietnamska zupa Pho z kurczakiem
- Kalafiorowe risotto z oliwą pietruszkową i smardzami
- Boeuf Strogonow w orientalnej odsłonie z zielonym ogórkiem
- Tortellini z szafranem/ groszkowe puree
- Ribollita - toskańska zupa z fasolą
- Schab grillowany podany z sosem pieprzowym z kurkami
- Kurczak/ sos z sera pleśniowego/ tarta z gruszką i orzechami
- Grillowany ananas z dipem śmietanowym i melisą (wegetariańskie)
- Cevapcici wołowe z domową pastą Ajwar
- Stek z kurczaka w stylu amerykańskim z ziemniakiem Hasselback
- Pikantne skrzydełka z kurczaka w stylu koreańskim
- Wegetariańska ciecierzyca z pomidorami i żółtym curry
- Tatar z łososia z awokado
- Ozór wieprzowy w sosie Bordelaise na puree selerowo-chrzanowym
- Dorsz w tempurze ze smażonymi warzywami i sosem paprykowym chili
- Penne w oliwnym sosie pesto z dodatkiem zielonych warzyw i czarną soczewicą
- Kurczak marynowany w tequili z salsą rustica z ogórkiem konserwowym
- Zapiekanka pasterska z wołowiną, ziemniakami i warzywami
- Mini tarta z karmelową niespodzianką
- Risotto z kurczakiem
- Barszcz ukraiński z wędzonym boczkiem
- Involtini di sogliola di gamberetti – roladki z soli z krewetką na sosie cytrynowo-maślanym
- Żurek z pulpecikami, grzanką z chleba żytniego, jajkiem sadzonym i szczypiorkiem
- Schab z fasolą i chorizo
- Konfitowana kaczka z knedlami i sosem jabłkowym
- Łosoś Gravlax podany z jarmużem na buraczanej galaretce z sosem miodowo-koperkowym
- Wegański gulasz z bakłażana i ciecierzycy
- Grecki burger jagnięcy z serem Halloumi
- Pieczeń z dzika z ziemniakami i rozmarynem z kremowym sosem pieczeniowym z gorgonzolą
- Kaczka pieczona po staropolsku/ coulis pomarańczowy/ miętowy topinambur/ beza ziemniaczana/ kruszonka orzechowa/ sos pieczeniowo-czekoladowy
- Tagliatelle/ wędzony kurczak
- Wegetariański kebab z pitą, warzywami, frytkami i sosem czosnkowym
- Wegetariańskie tacos chili con carne z guacamole i kwaśną salsą
- Makrela / sos Campagna Rustica / maślany ryż
- Krem szparagowy/ ziemniaki / por / piklowana kalarepa / olej lubczykowy
- Confitowane kacze udka, buraczane pierogi z kaczką, sos z pomarańczą
- Cepeliny z królikiem podane na purée z cebuli, z dodatkiem borowików i crunchem
- Zupa z kurczaka z klopsikami
- Sałatka z krokietem z kurczaka i klasycznym dressingiem ogrodowym
- Łosoś teriyaki
- Marchewkowa panna cotta z konfiturą z pomarańczy
- Cytrusowa zielona herbata z papryką i marchewką
- Salsa śledziowa
- Krem ze szpinaku/ tortellini serowe
- Comber jagnięcy podany z kremem z czerwonego wina i winogronami
- Wegański burger z zielonymi dodatkami
- Paela z owocami morza
- Hot Dog Ruben z kiszoną kapustą (wegetariański)
- Nowoczesne mapo tofu
- Kaczka/ sos rodzynkowy / babka ziemniaczana
- Filet z kaczki podany z sercami pora, piklowaną kalarepą i nutą orientu
- Krem z pieczarek z rozmarynem
- Tradycyjna grecka musaka
- Policzki wieprzowe z gratin ziemniaczanym i warzywami
- Jagnięcina w sosie własym z warzywami
- Łosoś z zielonymi szparagami, ziemniakami puree i słodkim sosem musztardowo-koperkowym
- Zupa Bouillabasisse
- Smażona wołowina ze słodkim sosem chili, warzywami i ryżem z jajkiem
- Gołąbki w sosie pomidorowym
- Wegetariański krem ze słodkich ziemniaków i pomidorów
- Lodowy Gofr
- Żabnica z sosem ze skorupiaków i pomidorowym quenelles
- Kurczak w cytrynowej marynacie/ sos sezamowy / szparagi / ser halloumi
- Tabulech z hummusem podany z oliwą i pitą (wegańskie)
- Kurczak ze śródziemnomorskiej marynaty duszony z warzywami
- Zupa z młodej kalarepy i zielonych ogórków
- Ryż z warzywami
- Ozór wołowy w sosie miodowo-musztardowym z cytrusami i rukolą
- Filet z kurczaka w panko z jabłkowym chutneyem z żółtym curry
- Sałatka z pieczonego dorsza w żółtym curry z mango i ananasem
- Chrupiące warzywa w glazurze sosu słodko-kwaśnego (wegetariańskie)
- Pizza Margherita
- Karmelowa Eksplozja
- Pasty śniadaniowe
- Wegetariańska sałatka z zielonego ogórka, jabłek, truskawek i gruszki
- Konfitura z imbiru i cytryny
- Kaczka pieczona w tradycyjny orientalny sposób, podana z dynią, modrą kapustą i palonymi orzechami
- Sałatka z marynowanym arbuzem w syropie z granatów i serem feta
- Fricasse z kurczaka z żołądkami drobiowymi i kaszą jęczmienną
- Gofry gryczane z kompotem z owoców kaki i lodami
- Pieczony rostbef/ Sambal Manis/ glony wakame/ grzyby shimei
- Comber jagnięcy z ziemniakami dauphinois i warzywami
- Pierś z kurczaka / pappardelle z chorizo w sosie pomidorowym
- Wegetariański krem z rustykalnych warzyw z nutą truflową i grzankami
- Pizza Parma
- Poliki wołowe w sosie śliwkowym z nutą orientu
- Kopytka z batatów i ricotty w bazyliowym sosie winnym
- Ośmiornica, strzępiel i dorsz w sosie pomidorowo-paprykowym
- Sandacz w ziemniaczanej panierce podany na słodkiej kapuście z zielonym groszkiem i marchewką
- Karkówka z dzika z sosem porto, dyniowymi pierożkami i smażonym jarmużem
- Ratatuille z wegetariańskimi pulpetami z kaszą bulgur
- Łosoś a'la Teriyaki z Aioli
- Omlet koreański Haemul Paejon
- Sałatka caprese podana w bazyliowej galaretce
- Smażona żabnica w sosie z białego wina
- Kofta jagnięca z sałatką z pomidorów i sosem miętowym
- Pizza Quattro Formagi – cztery sery
- Imbirowa kaczka wolno pieczona w soli morskiej
- Kisiel owocowy
- Sałatka owocowa z pana cottą kawową i świeżą miętą
- Kurczak w piwie
- Pieczeń wieprzowa po bawarsku/ / dymny sos pieczeniowy / warzywa / młode ziemniaki
- Wegetariański krem ze skarmelizowanych pomidorów, bazylii i mascarpone
- Wegetariańska sałatka z grillowaną cykorią, gruszką i orzechami włoskimi z sosem miodowo-musztardowym
- Chaczapuri
- Ciemny, wegański gulasz z soczewicy z dodatkiem papryki i pieczarek
- Skoki z królika sosie tymiankowym / marchewka z groszkiem / ziemniaki z koperkiem
- Sos biały podstawowy
- Boczek wieprzowy, chutney, pesto, pianka demi glace, olej sosnowy
- Sałatka z ośmiornicą w pomarańczowo - pietruszkowym vinaigrette
- Sajgonki z wołowiną i mango
- Stek z polędwicy wołowej, sos bernaise, warzywa
- Quiche z grzybami leśnymi
- Roślinne wallenbergare z grzybową pastą duxelles
- Carpaccio z fig/ salsa anchois
- Chrupiący boczek ze skarmelizowanym pasternakiem i wędzonym majonezem
- Ragout jagnięcy z warzywami
- Barszcz biały - zalewajka
- Indyk a'lla milanese z gnocchi
- Sola gotowana w niskiej temperaturze z risotto z soczewicy
- Comber z królika w sosie kurkowym z kaszą jaglaną, kalarepą i bobem
- Klasyczne żeberka BBQ
- Pączki z kaczką i morelą, żurawinowy Demi-Glace/ kwaśna śmietana
- Minestrone
- Wegańskie pierogi z mięsem roślinnym i rumianą cebulką
- Kremowy mus z łososiem i sałatą
- Stek Hache z chorizo i cheddarem/ ziemniaki w soli / surówka z kalarepy i jabłka
- Pieczony kalafior / klopsiki wegańskie / soczewica
- Jeleń z gnocchi, rokitnikiem i purée z borowików
- Chowder – zupa krem z dorszem, łososiem i krewetkami
- Faszerowana noga z kurczaka/ sos alla Puttanesca/ gnocchi
- Pieczony dorsz z ziemniakami i vinaigrettem pomidorowym z cytrusami
- Ozór wołowy w sosie miodowo-musztardowym z cytrusami i rukolą
- Ziemniaczane krokiety domowe z sosem tatarskim
- Sos grzybowo-śmietanowy
- Spring rolls
- Marynowany łosoś z buraczkami i koperkiem
- Schab przekładany orientalnymi warzywami ze smażonym ryżem z jajkiem
- Warzywa z makaronem Asian Noodles w stylu syczuańskim
- Eskalopki z indyka z chutneyem brzoskwiniowym i cukinią
- Kanapka BLT z chrupiącym boczkiem
- Czerwone curry z wołowiną
- Pieczony seler z czekoladowym mole i imbirem
- Zupa z łososia
- Polędwiczka z farszem grzybowym z puree z pasternaku
- Wątróbka drobiowa z sezonowymi warzywami i lekkim sosem pieprzowym
- Smoothie bardzo owocowe
- Pyza drożdżowa z kaczką, modrą kapustą i sosem żurawinowym
- Waniliowe Latte
- Zupa cytrynowa z ryżem
- Burger z chrupiącymi krewetkami, kremowym krabem i majonezem jalapeno
- Wegetariańska sałatka Cezar z nuggetsami i kremowym sosem
- Chaczapuri z mięsem wieprzowym i warzywami
- Burger wołowy z karmelizowaną pietruszką
- Lodowy Croissant
- Wegetariańskie curry z zielonej fasolki szparagowej z ciecierzycą i mlekiem kokosowym
- Cappuccino ze szparagów
- Szaszłyk z indyka marynowany w kefirze z sałatką z karczochów, pomidorów i boczku
- Chrupiący łosoś na jarmużu z kurkami i sosem pieprzowo-cytrynowym
- Skrzydełka kurczaka BBQ z dipem serowym
- Krewetki/ chorizo/ pomidory
- Tureckie pieczywo do dań z grilla
- Sałatka z czarnej soczewicy z suszonymi pomidorami i awokado
- Bowl z dzikim ryżem i grillowanym antrykotem wołowym
- Wegetariański strogonow z pieczarkami i ogórkiem kiszonym z kluseczkami
- Kurczak słodko-kwaśny z ananasem i pędami bambusa
- Kanapka pastrami z rukolą i grillowaną papryką
- Boczek pieczony w zielonej soczewicy z cebulką perłową, tymiankiem i białym winem
- Krokieciki z kurczaka/ pomidry suszone/ cukinia/ peperonata
- Słodki kurczak w sosie pomarańczowym z sezamem
- Wegański burger z karmelizowaną cebulą i sosem miodowo – musztardowym
- Wegetariańskie spring rolls z warzywami w pikantnym sosie z mango
- Dorsz z purée z zielonego groszku
- Żeberka wieprzowe/ sos Teriyaki/ warzywa korzeniowe/ spaetzle
- Wegański kuskus z warzywami
- Pappardelle zapiekane z ratatouille, salami, oliwkami i mozzarellą
- Mexican bowl
- Bruschetta z Tomato Pronto, anchois i z suszonych pomidorów
- Ossobuco cielęce/ gremolata/ szafranowe ziemniaki
- Sałatka ze szczawiu z rabarbarem i wołowiną typu pastrami
- Tapas - Patatas Bravas z marynowanymi oliwkami i szynką
- Tatar ze śledzia/ koper włoski/ zielone szparagi
- Krem z pietruszki z dorszem
- Penne Arrabbiata z czarnymi oliwkami
- Filet z kurczaka faszerowany grzybami / puree z topinamburu / sos pieprzowy / smażona sałata rzymska
- Sałatka z grillowanym serem halloumi i arbuzem
- Pizza Rzeźnicka wegańska
- Mrożona zielona herbata z truskawkami
- Sałatka z wędzonym kurczakiem/ brzoskwiniowym vinaigrette
- Grillowane warzywa podane z hummusem paprykowym i salsa verde (wegetariańskie)
- Marynowany filet z łupacza/ jabłka/ majonez wasabi/ chips ze skóry rybnej
- Żółte curry z krewetkami i ananasem
- Sałatka ziemniaczana/ puder koperkowy
- Frittata z ziemniakami/ Ragout z Chorizo i warzywami
- Koktajl lodowy ciemnoczerwony
- Sałatka wiosenna z dodatkiem filetów z pomarańczy z klasycznym sosem ogrodowym
- Zapiekanka pasterska z wołowiną, ziemniakami i warzywami
- Mini tarta z karmelową niespodzianką
- Risotto z kurczakiem
- Barszcz ukraiński z wędzonym boczkiem
- Involtini di sogliola di gamberetti – roladki z soli z krewetką na sosie cytrynowo-maślanym
- Żurek z pulpecikami, grzanką z chleba żytniego, jajkiem sadzonym i szczypiorkiem
- Schab z fasolą i chorizo
- Konfitowana kaczka z knedlami i sosem jabłkowym
- Łosoś Gravlax podany z jarmużem na buraczanej galaretce z sosem miodowo-koperkowym
- Wegański gulasz z bakłażana i ciecierzycy
- Grecki burger jagnięcy z serem Halloumi
- Pieczeń z dzika z ziemniakami i rozmarynem z kremowym sosem pieczeniowym z gorgonzolą
- Kaczka pieczona po staropolsku/ coulis pomarańczowy/ miętowy topinambur/ beza ziemniaczana/ kruszonka orzechowa/ sos pieczeniowo-czekoladowy
- Tagliatelle/ wędzony kurczak
- Wegetariański kebab z pitą, warzywami, frytkami i sosem czosnkowym
- Wegetariańskie tacos chili con carne z guacamole i kwaśną salsą
- Makrela / sos Campagna Rustica / maślany ryż
- Krem szparagowy/ ziemniaki / por / piklowana kalarepa / olej lubczykowy
- Confitowane kacze udka, buraczane pierogi z kaczką, sos z pomarańczą
- Cepeliny z królikiem podane na purée z cebuli, z dodatkiem borowików i crunchem
- Zupa z kurczaka z klopsikami
- Sałatka z krokietem z kurczaka i klasycznym dressingiem ogrodowym
- Łosoś teriyaki
- Marchewkowa panna cotta z konfiturą z pomarańczy
- Cytrusowa zielona herbata z papryką i marchewką
- Salsa śledziowa
- Krem ze szpinaku/ tortellini serowe
- Comber jagnięcy podany z kremem z czerwonego wina i winogronami
- Wegański burger z zielonymi dodatkami
- Paela z owocami morza
- Hot Dog Ruben z kiszoną kapustą (wegetariański)
- Nowoczesne mapo tofu
- Kaczka/ sos rodzynkowy / babka ziemniaczana
- Filet z kaczki podany z sercami pora, piklowaną kalarepą i nutą orientu
- Krem z pieczarek z rozmarynem
- Tradycyjna grecka musaka
- Policzki wieprzowe z gratin ziemniaczanym i warzywami
- Jagnięcina w sosie własym z warzywami
- Łosoś z zielonymi szparagami, ziemniakami puree i słodkim sosem musztardowo-koperkowym
- Zupa Bouillabasisse
- Smażona wołowina ze słodkim sosem chili, warzywami i ryżem z jajkiem
- Gołąbki w sosie pomidorowym
- Wegetariański krem ze słodkich ziemniaków i pomidorów
- Lodowy Gofr
- Żabnica z sosem ze skorupiaków i pomidorowym quenelles
- Kurczak w cytrynowej marynacie/ sos sezamowy / szparagi / ser halloumi
- Tabulech z hummusem podany z oliwą i pitą (wegańskie)
- Kurczak ze śródziemnomorskiej marynaty duszony z warzywami
- Zupa z młodej kalarepy i zielonych ogórków
- Ryż z warzywami
- Ozór wołowy w sosie miodowo-musztardowym z cytrusami i rukolą
- Filet z kurczaka w panko z jabłkowym chutneyem z żółtym curry
- Sałatka z pieczonego dorsza w żółtym curry z mango i ananasem
- Chrupiące warzywa w glazurze sosu słodko-kwaśnego (wegetariańskie)
- Pizza Margherita
- Karmelowa Eksplozja
- Pasty śniadaniowe
- Wegetariańska sałatka z zielonego ogórka, jabłek, truskawek i gruszki
- Konfitura z imbiru i cytryny
- Kaczka pieczona w tradycyjny orientalny sposób, podana z dynią, modrą kapustą i palonymi orzechami
- Sałatka z marynowanym arbuzem w syropie z granatów i serem feta
- Fricasse z kurczaka z żołądkami drobiowymi i kaszą jęczmienną
- Gofry gryczane z kompotem z owoców kaki i lodami
- Pieczony rostbef/ Sambal Manis/ glony wakame/ grzyby shimei
- Comber jagnięcy z ziemniakami dauphinois i warzywami
- Pierś z kurczaka / pappardelle z chorizo w sosie pomidorowym
- Wegetariański krem z rustykalnych warzyw z nutą truflową i grzankami
- Pizza Parma
- Poliki wołowe w sosie śliwkowym z nutą orientu
- Kopytka z batatów i ricotty w bazyliowym sosie winnym
- Ośmiornica, strzępiel i dorsz w sosie pomidorowo-paprykowym
- Sandacz w ziemniaczanej panierce podany na słodkiej kapuście z zielonym groszkiem i marchewką
- Karkówka z dzika z sosem porto, dyniowymi pierożkami i smażonym jarmużem
- Ratatuille z wegetariańskimi pulpetami z kaszą bulgur
- Łosoś a'la Teriyaki z Aioli
- Omlet koreański Haemul Paejon
- Sałatka caprese podana w bazyliowej galaretce
- Smażona żabnica w sosie z białego wina
- Kofta jagnięca z sałatką z pomidorów i sosem miętowym
- Pizza Quattro Formagi – cztery sery
- Imbirowa kaczka wolno pieczona w soli morskiej
- Kisiel owocowy
- Sałatka owocowa z pana cottą kawową i świeżą miętą
- Kurczak w piwie
- Pieczeń wieprzowa po bawarsku/ / dymny sos pieczeniowy / warzywa / młode ziemniaki
- Wegetariański krem ze skarmelizowanych pomidorów, bazylii i mascarpone
- Wegetariańska sałatka z grillowaną cykorią, gruszką i orzechami włoskimi z sosem miodowo-musztardowym
- Chaczapuri
- Ciemny, wegański gulasz z soczewicy z dodatkiem papryki i pieczarek
- Skoki z królika sosie tymiankowym / marchewka z groszkiem / ziemniaki z koperkiem
- Sos biały podstawowy
- Boczek wieprzowy, chutney, pesto, pianka demi glace, olej sosnowy
- Sałatka z ośmiornicą w pomarańczowo - pietruszkowym vinaigrette
- Sajgonki z wołowiną i mango
- Stek z polędwicy wołowej, sos bernaise, warzywa
- Quiche z grzybami leśnymi
- Roślinne wallenbergare z grzybową pastą duxelles
- Cevapcici wołowe z domową pastą Ajwar
- Stek z kurczaka w stylu amerykańskim z ziemniakiem Hasselback
- Pikantne skrzydełka z kurczaka w stylu koreańskim
- Wegetariańska ciecierzyca z pomidorami i żółtym curry
- Tatar z łososia z awokado
- Ozór wieprzowy w sosie Bordelaise na puree selerowo-chrzanowym
- Dorsz w tempurze ze smażonymi warzywami i sosem paprykowym chili
- Penne w oliwnym sosie pesto z dodatkiem zielonych warzyw i czarną soczewicą
- Kurczak marynowany w tequili z salsą rustica z ogórkiem konserwowym
- Rostbef z ziemniakami, selerem i kurkami
- Wołowina marynowana w soku jabłkowym i imbirze
- Królik duszony w warzywach na kremowym sosie
- Chłodnik litewski podany z marynowanym ogórkiem oraz emulsją z buraka i pomidorowym kefirem
- Rybne pulpeciki w żółtym curry
- Carpaccio z ośmiornicy
- Pinchos z indyka/ nachosy z serem/ salsa paprykowa
- Wegańska sałatka z zielonych warzyw z piklowaną czerwoną cebulą i klasycznym sosem
- Miecznik z grilla z vinaigrette i bukietem sałat
- Orientalna sałatka z makaronem i krewetkami
- Czeska zupa „Kulajda“
- Orientalny boczek w tempurze
- Schab wieprzowy/ miodowa glazura/ sałatka z buraków i marchwi/ fioletowy batat
- Policzki wieprzowe w panko z chrzanowo-cytrynową mizerią, moskolami i sosem czarnym polskim
- Wellington z polędwiczki wieprzowej/ szalotka/ sos demi-glace z pomarańczą
- Duszona goleń wołowa w sosie śliwkowym z confitowanymi fondantami i szparagami
- Orientalna sałatka z mango/ frytowany Jak Kurczak/ sos słodko-pikantny
- Sałatka z grillowaną wątróbką i truskawkowym vinaigrette
- Marynowany miecznik, mus z foie gras, krem z rukwi wodnej
- Sos Neapolitański klasyczny
- Sałatka taboulé z falafelem, humusem i chrupkim chlebem pita
- Trota al cartoccio - pstrąg w pergaminie
- Wegetariański krem z zielonego groszku z fetą
- Bulion drobiowy z wędzoną szynką, pieczonym czosnkiem i warzywami
- Veloute z żurku podane z konfitowanym boczkiem i perfekcyjnym żółtkiem
- Wołowina Massaman/ ryż basmati
- Klasyczna sałatka "Polonaise" przygotowana z polskich składników z dodatkiem smażonego chleba
- Skrzydełka z kurczaka / ziemniaczki pieczone / warzywa / sos Sriracha
- Tacos/ chrupiący dorsz / sos jalapeno
- Grillowany kurczak i fenkuł duszony w cydrze
- Wegetariański burger z czerwonej fasoli
- Krokiety z ogonów wołowych/ majonez z anchois/ sos demi-glace
- Kremowe ziemniaki z boczkiem zapiekane z serem brie, podane z sałatą i orzechowym vinaigrette
- Fasolka szparagowa ze złocistą bułką
- Żeberka, kiełbasa i golonka wieprzowa sous-vide z zapiekaną polentą
- Surówka z białej kapusty
- Halibut w Ragout
- Szaszłyk z kurczaka glazurowany w teriyaki z grillowanymi warzywami
- Wiosenne tortellini
- Sałatka z tuńczyka i wakame
- Zupa rybna z konfitowanymi ziemniakami i warzywami
- Fondant czekoladowy ze świeżymi owocami
- Wegańska sałatka ziemniaczana
- Konfitowane udko kurczaka z kukurydzianym puree i popcornem
- Grillowane warzywa w słodkiej glazurze z sezamem (wegetariańskie)
- Curry z kaczką, groszkiem cukrowym, dynią i boczniakami
- Łosoś Katsu z pikantnym tajskim dressingiem wasabi
- Humus podany z oliwą i pieczywem
- Filet z indyka z karczochami i suszonymi pomidorami podany z pikantnym sosem pomidorowym
- Golonka z indyka / tarta z buraka
- Pasztet z soczewicy i pomidorów
- Filet z kurczaka marynowany w majonezie podany z sałatką z grillowanych warzyw
- Tatar z łososia z gorczycą i kwaśną śmietaną
- Pieczeń wieprzowa z chorizo, sosem grzybowym i szarymi kluskami
- Panna cotta czekoladowa
- Konfitura z pomarańczy
- Strogonow z polędwiczką wieprzową
- Jogurtowy kurczak/ brokułowe tabbouleh
- Dorada z krewetkami i kalafiorem na emulsji ziołowej
- Sałatka frisee z dodatkiem pieczonego buraka i koziego sera z delikatnym sosem czosnkowym
- Tagliarini rossi ze szparagami
- Tarta/ krem z białej czekolady / galaretka z rokitnika
- Grillowany tomahawk ze schabu z warzywami, piklowaną szalotką i ziemniakami
- Rostbef z ziemniakami, selerem i kurkami
- Wołowina marynowana w soku jabłkowym i imbirze
- Królik duszony w warzywach na kremowym sosie
- Chłodnik litewski podany z marynowanym ogórkiem oraz emulsją z buraka i pomidorowym kefirem
- Rybne pulpeciki w żółtym curry
- Carpaccio z ośmiornicy
- Pinchos z indyka/ nachosy z serem/ salsa paprykowa
- Wegańska sałatka z zielonych warzyw z piklowaną czerwoną cebulą i klasycznym sosem
- Miecznik z grilla z vinaigrette i bukietem sałat
- Pad Thai – orientalny makaron z krewetkami
- Udko z kurczaka w potrawce
- Łosoś marynowany z komosą ryżową
- Poliki wołowe duszone z jarzynami, podane z pieczonym burakiem i kaszą pęczak
- Kurczak z grilla po tajsku
- Burger wołowy w jesiennej odsłonie z suszonymi pomidorami i sosem BBQ
- Szpecle po góralsku z boczkiem i bryndzą
- Podstawowa chińska surówka z kapusty (wegańska)
- Kremowa zupa szafranowa z małżami
- Risotto szafranowe
- Wegańska sałatka wiosenna z cytrusowym dressingiem
- Orientalne pierożki z kurczakiem
- Spaghetti z wołowymi klopsikami
- Wegański kotlet/ mizeria / młode ziemniaki
- Wegetariański krem z selera i ziemniaków z dodatkiem mleka kokosowego i oliwy z kolendry
- Orientalny bulion / łosoś / makaron Asian Noodles
- Pizza Hawaii
- Zielone warzywa w żółtym curry (wegetariańskie)
- Thai kurczak z krewetkami
- Sernik podany z konfiturą, ganache i lodami chałwowymi
- Ciasteczko z oliwy z oliwek z żelem pomarańczowym i domowymi lodami waniliowymi
- Troć smażona/ risotto z kalafiora / czarna soczewica
- Roślinny kurczak po burgundzku
- Pizza wegetariańska - Wiejska
- Łosoś zapiekany ze szparagami w sosie holenderskim
- Burger francuski z kozim serem, marmoladą z czerwonej cebuli i rukolą (wegetariański)
- Mus z kurczaka na kruchym spodzie/ sos grzybowy/ karmelizowany borowik/ galaretka grzybowa
- Gofry pietruszkowo – bazyliowe/ burrata/ chipsy z szynki/ awokado
- Pręga wołowa z sosem musztardowym i puree z pasternaku
- Roladka z kurczaka w sosie ziołowym
- Pate z kurczaka i wątróbki w chrupiącym panko
- Makaron z langustą, sosem ze skorupiaków i tartym suszonym żółtkiem
- Matias sandwich - kanapka ze śledziem i sałatką z buraka
- Kasztany na wanilii z Madagaskaru
- Tapas – Empanadas
- Kurczak w cieście francuskim z pikantnym sosem pomidorowo-paprykowym i glazurowanymi zielonymi warzywami
- Królik otulony szynką dojrzewającą z kaparami
- Krem pomidorowy z bazylią
- Wędzona polędwica z dorsza
- Gęsie pipki - czyli duszone gęsie żołądki
- Tagliata z grillowanym stekiem wołowym/ mix smażonych pomidorów/ ser burrata/rukola/ sos vinaigrette
- Kurczak w chrupiącej panierce z sosami: tatarskim, BBQ, miodowo-musztardowym
- Królik w warzywnym ragout z mleczkiem kokosowym
- Makaron Asian Noodles z warzywami z woka
- Bibimbap–wołowina po koreańsku
- Ziemniaki faszerowane chili con carne
- Penne ze szpinakiem i ricottą
- Tatar z pomidorów i bazylii (wegański)
- Kurczak na spaghetti warzywnym
- Stek ze schabu/ chrupiące ziemniaki 1000 liści / sos bearnaise / zielone szparagi / pomidory cherry
- Dynia piżmowa / dziki ryż / sos z pieczonego czosnku
- Grillowany antrykot z batatami i miksem zielonych sałat z sosem paprykowym
- Krem Parmezanowy z olejem z czosnku i chipsami szalotkowymi
- Kalmary duszone w sosie pomidorowym
- Ceviche z pstrąga/ olej z ogórka zielonego
- Glazurowane żeberka Teriyaki/ sałatka z ogórka
- Kremowa zupa krewetkowa z warzywami
- Żeberka w Teriyaki z pikantnymi ziemniakami
- Sznycel wieprzowy z ziemniakami purée i duszoną kapustą z curry
- Orientalny krem z kalafiora/ oliwa z konfitowanymi grzybami
- Tortilla z chorizo, fasolą, pomidorami, papryką, awokado i sadzonym jajkiem
- Wegańskie pierogi z soczewicą
- Glazurowane policzki wieprzowe z wiosennymi warzywami i chrupiącą posypką
- Kurczak duszony w winie z winogronami
- Pierożki ananasowe z mascarpone i marakuja
- Egzotyczna zupa rybna/ kokos / pomidory
- Confitowane udko z kaczki na karmelizowanych warzywach z miodem
- Wołowina w sosie Teriyaki
- Krem z buraków
- Pikantne żeberka wieprzowe z woku z pieczonymi warzywami
- Wegetariański gulasz z pieczonego bakłażana z indyjskim chlebkiem naan
- Łosoś glazurowany w sosie imbirowo-sojowym
- Wegetariański Coleslaw
- Selekcja sałat/ grillowany ser halloumi/ ośmiornica/ cytrusy/ mango/ cytrusowe aioli
- Wegetariańska sałatka Panzanella
- Wieprzowina z zieloną fasolką
- Kanapka z szarpanym indykiem, grillowanymi warzywami i guacamole
- Miodowy kurczak z grillowaną tortillą, papryką i rukolą
- Śledzie solone/ marynowane grzyby/ śliwka/ gruszka z octu
- Massman curry z kurczakiem i warzywami
- Klasyczne Tiramisu w nowoczesnej odsłonie
- Carpaccio z buraków/ / wędzona ricotta / coulis jeżynowy / oliwa estragonowa
- Orientalny bulion z makaronem gryczanym i warzywami
- Zupa z ogonów wołowowych z soczewicą i peczonymi warzywami
- Pampuchy drożdżowe nadziane aromatycznym farszem sos słodko-pikantny/ złocista granola
- Sałatka z rostbefem/ grillowana cukinia/ sos jalapeno/ pikantny majonez
- Rustykalny zielony makaron z mascarpone, suszonymi pomidorami, gruszką i orzechami pekan
- Policzki wieprzowe z czekoladową nutą z gnocchi
- Wietnamska zupa pho z makaronem ryżowym i wołowiną
- Wegetariańska sałatka z fioletowych ziemniaków, ogórków małosolnych i rukoli
- Gazpacho pomidorowo – arbuzowe
- Chili con carne
- Konfitowana gęś z rokitnikiem i czarnymi kurkami
- Młode liście szpinaku z makaronem i suszonymi pomidorami
- Tost pszsenny/ pieczony rostbef/ boczek/ jajko/ szpinak/ sos a'la Choron
- Chrupiące warzywa w tempurze
- Pieczona ośmiornica z muślinem ziemniaczanym
- Boczek orientalny, makaron ryżowy, warzywa
- TYMBALIKI WEGAŃSKIE / piklowana cukinia / majonez pietruszkowo-chrzanowy
- Maślany indyk z aromatycznym sosem z mleczkiem kokosowym i chili
- Rostbef pieczony w niskiej temperaturze, podawany na ziemniakach z rozmarynem i sosem bearnaise
- Tarta cytrynowa z bezikiem
- Nova Pavlova
- Quiche z leśnymi grzybami
- Zupa borowikowa z puree z dynią
- Wegetariański falafel w chlebie pita z sosem czosnkowym
- Sachab z musem drobiowym/ puree ziemniaczano-kasztanowe/ galaretka pomidorowa/ sos berneński/ kurki/ bób
- Saltimbocca a'la Romana
- Boczek BBQ / pieczony batat / konfitura z moreli
- Policzki wieprzowe/ wędzona śliwka / marynowana marchew / gnocchi
- Konfitowana wieprzowina na kapuście kiszonej
- Pierś z kurczaka z ryżem w sosie słodko kwaśnym
- Golonka/ chrzanowa galaretka/ piklowane warzywa
- Fish and chips
- Udka kurczaka marynowane w pikantno-słodkim sosie chili z kolbami kukurydzy
- Pieczeń z jelenia w ciemnym sosie z żurawiną
- Piotrosz w fenkułowym sosie z białą czekoladą
- Grillowane krewetki z ananasem i majonezem cytrusowym
- Wolno pieczona wieprzowina w stylu koreańskim
- Polędwica Wellington podana z sosem béarnaise, marchewką w pomarańczy na purée szpinakowym
- Piccata z indyka na klasycznym sosie pomidorowym z bazylią
- Ogon wołowy duszony z trawą żubrową
- Terrina mięsna w kruchym cieście z galaretką Porto
- Zielone curry z kurczakiem i bakłażanem
- Rolada z kaczki w sosie pieczeniowym / kluski śląskie / czerwona kapusta z malinami
- Żebra wołowe / sos z czarnym bzem / kasza jęczmienna z warzywami
- Polędwiczka wieprzowa sous-vide z puree pomidorowo-ziemniaczanym
- Tost z Peperonatą/ jajko poche
- Szakszuka a'la Ratatouille
- Makaron / brokuły / sos gorgonzola
- Stek al Pepe
- Gulasz wołowy z Pilsnerem
- Dip brokułowy
- Schab sous-vide z sosem myśliwskim z kurkami
- Krewetki/chorizo/sos vinaigrette z kolendrą
- Spaghetti Bolognese
- Club sandwich z frytkami i dipem czosnkowym
- Pennette z panierowaną kałamarnicą w sosie pomidorowym
- Smażone szpecle z kurczakiem i kurkami
- Spaghetti bolognese
- Spaghetti carbonara
- Sos pomidorowy podstawowy
- Perliczka z sosem miodowym i kaszanką
- Jagnięcina duszona z warzywami pakora
- Soczewica duszona z warzywami
- Dorsz/ sos z maślanki / czarna soczewica / szpinak / puree z kalafiora
- Tacos z wegańskimi nuggetsami, warzywami i ostrą salsą
- Wątróbka drobiowa z wiśniami i ziemniakami rosti
- Wegański smalec
- Miętowa herbata z selerem i cynamonem
- Wieprzowina w tempurze/ sos słodko-kwaśny / smażone warzywa / ryż jaśminowy
- Burger wegetariański
- Ravioli z konfitowaną kaczką z sosem maślanym, parmezanem i cytryną
- Przegrzebki, kaszanka z przepiórczym jajkiem, mus z kalafiora
- Serek labneh/ jajka w koszulce/ oliwa z czerwonym pesto/ selekcja sałat/ emulsja ziołowa
- Quesadilla z kurczakiem curry i salsą pomidorową
- Herbata pomarańcza z chili -
- „Jak Klopsiki” glazurowane w sosie sojowo-miodowym z ryżem i sałatką z ogórka (wegetariańskie)
- Sałatka z pieczonymi batatami, pesto z jarmużu i jogurtem z czarnym czosnkiem
- Ragout z dzika w ciemnym piwie z warzywami
- Gnocchi z rukwią wodną i krewetkami
- Śledź marynowany/ pianka musztardowo-miodowa/ puder rybny
- Wegański falafel z pitą frytkami i sosem czosnkowym
- Banana Split
- Hot dog z piklowaną kapustą czerwoną i prażoną cebulką (wegetariański)
- Ramen Wegański
- Mini tarta z niespodzianką z czerwonych owoców
- Tabuleh grzybowe (wegańskie)
- Wołowina w sosie z czarnego pieprzu z kiełkami soi i kalafiorem romanesco
- Rolowany boczek/ sos z żurawiną / pieczone ziemniaki z dynią
- Żeberka wołowe wolno gotowane
- Filet z kurczaka supreme z grillowanymi warzywami, pieczonym ziemniakiem i kremowym serkiem
- Wegetariańska shakshouka
- Sałatka koreańska
- Surówka z modrej kapusty
- Kremowy makaron z kurczakiem i warzywami
- Paparelle z krewetkami, szpinakiem i pomidorkami
- Barszcz ukraiński
- Marynowany łosoś podany na ogórku z lodami musztardowymi
- Karkówka sous-vide z kaszą burgul i grillowanymi warzywami
- Zupa szczawiowa / puree ziemniaczane / jajko / boczek
- Colonel
- Sos do pizzy z nutą smakową o lżejszej konsystencji
- Beef Strogonow z grzybami shitake i kluskami z kolendrą
- Sałatka ze strusiem i wiosennymi warzywami
- Zupa z kiełbasą chorizo i świeżą kolendrą
- Souvlaki z kurczaka z grecką sałatką i ziołowym jogurtem
- Wołowina w sosie Teriyaki
- Krem z buraków
- Pikantne żeberka wieprzowe z woku z pieczonymi warzywami
- Wegetariański gulasz z pieczonego bakłażana z indyjskim chlebkiem naan
- Łosoś glazurowany w sosie imbirowo-sojowym
- Wegetariański Coleslaw
- Selekcja sałat/ grillowany ser halloumi/ ośmiornica/ cytrusy/ mango/ cytrusowe aioli
- Wegetariańska sałatka Panzanella
- Wieprzowina z zieloną fasolką
- Kanapka z szarpanym indykiem, grillowanymi warzywami i guacamole
- Miodowy kurczak z grillowaną tortillą, papryką i rukolą
- Śledzie solone/ marynowane grzyby/ śliwka/ gruszka z octu
- Massman curry z kurczakiem i warzywami
- Klasyczne Tiramisu w nowoczesnej odsłonie
- Carpaccio z buraków/ / wędzona ricotta / coulis jeżynowy / oliwa estragonowa
- Orientalny bulion z makaronem gryczanym i warzywami
- Zupa z ogonów wołowowych z soczewicą i peczonymi warzywami
- Pampuchy drożdżowe nadziane aromatycznym farszem sos słodko-pikantny/ złocista granola
- Sałatka z rostbefem/ grillowana cukinia/ sos jalapeno/ pikantny majonez
- Rustykalny zielony makaron z mascarpone, suszonymi pomidorami, gruszką i orzechami pekan
- Policzki wieprzowe z czekoladową nutą z gnocchi
- Wietnamska zupa pho z makaronem ryżowym i wołowiną
- Wegetariańska sałatka z fioletowych ziemniaków, ogórków małosolnych i rukoli
- Gazpacho pomidorowo – arbuzowe
- Chili con carne
- Konfitowana gęś z rokitnikiem i czarnymi kurkami
- Młode liście szpinaku z makaronem i suszonymi pomidorami
- Tost pszsenny/ pieczony rostbef/ boczek/ jajko/ szpinak/ sos a'la Choron
- Chrupiące warzywa w tempurze
- Pieczona ośmiornica z muślinem ziemniaczanym
- Boczek orientalny, makaron ryżowy, warzywa
- TYMBALIKI WEGAŃSKIE / piklowana cukinia / majonez pietruszkowo-chrzanowy
- Maślany indyk z aromatycznym sosem z mleczkiem kokosowym i chili
- Rostbef pieczony w niskiej temperaturze, podawany na ziemniakach z rozmarynem i sosem bearnaise
- Sos grzybowo-śmietanowy
- Spring rolls
- Marynowany łosoś z buraczkami i koperkiem
- Schab przekładany orientalnymi warzywami ze smażonym ryżem z jajkiem
- Warzywa z makaronem Asian Noodles w stylu syczuańskim
- Eskalopki z indyka z chutneyem brzoskwiniowym i cukinią
- Kanapka BLT z chrupiącym boczkiem
- Czerwone curry z wołowiną
- Pieczony seler z czekoladowym mole i imbirem
- Zupa z łososia
- Polędwiczka z farszem grzybowym z puree z pasternaku
- Wątróbka drobiowa z sezonowymi warzywami i lekkim sosem pieprzowym
- Smoothie bardzo owocowe
- Pyza drożdżowa z kaczką, modrą kapustą i sosem żurawinowym
- Waniliowe Latte
- Zupa cytrynowa z ryżem
- Burger z chrupiącymi krewetkami, kremowym krabem i majonezem jalapeno
- Wegetariańska sałatka Cezar z nuggetsami i kremowym sosem
- Chaczapuri z mięsem wieprzowym i warzywami
- Burger wołowy z karmelizowaną pietruszką
- Lodowy Croissant
- Wegetariańskie curry z zielonej fasolki szparagowej z ciecierzycą i mlekiem kokosowym
- Cappuccino ze szparagów
- Szaszłyk z indyka marynowany w kefirze z sałatką z karczochów, pomidorów i boczku
- Chrupiący łosoś na jarmużu z kurkami i sosem pieprzowo-cytrynowym
- Skrzydełka kurczaka BBQ z dipem serowym
- Krewetki/ chorizo/ pomidory
- Yakitori – grillowane szaszłyki z kurczaka z glazurowanymi warzywami
- Sałatka z piklowanej żółtej i zielonej cukinii / sos vinaigrette
- Musaka wołowa z bakłażanem i pomidorami oraz kremowym sosem beszamelowym
- Łosoś / sos a’la Jack Daniel’s / grillowany batat / warzywa
- Karkówka w korzennych przyprawach/ knedliki / brukselka
- Glazurowane klopsiki z warzywami i ryżem (wegetariańskie)
- Zupa/ świeży ogórek/ kalarepa
- Grillowany burger z sałatką bulgur z kwaszoną cebulą
- Wątróbka cielęca w przyprawach korzennych na grzance
- Pikantny dorsz w liściach bananowca
- Klopsiki wegetariańskie w kremowym sosie grzybowym z pappardelle
- Glazurowany Kurczak BBQ
- Stek ze strusia z wędzonymi ziemniakami i pieczonymi warzywami
- Lodowy makaronik
- Ser panierowany z sosem tatarskim
- Curry z wegetariańskim kurczakiem z warzywami w kokosowym sosie
- Rybna paja z kremowym sosem
- Smażone kiełbaski z puree ziemniaczanym i czerwoną cebulą
- Koktajl z krewetek grenlandzkich i awokado
- Philadelphia Cheese Steak Sandwich
- Łosoś w cieście francuskim ze szpinakiem
- Borowikowe cappuccino z kozim serem
- Vitello tonnato – Cielęcina z sosem tuńczykowym
- Golonka z indyka z warzywami, sosem żurawinowym i gruszką
- Wegańska sałatka z pieczonych sezonowych warzyw z lekkim dressingiem
- Herbata z domową konfiturą
- Gnocchi z maślanym sosem pomidorowym i oliwkami
- Sałatka śledziowa z ziołami i maślakami
- Zupa Azteca z nachos, cheddarem i kwaśną śmietaną
- Wegetariański Coleslaw z czerwonej kapusty
- Antipasti warzywne z ricottą (wegetariańskie)
- Jagnięcina/ pieczony ziemniak / puree selerowe / groszek z miętą / konfitowany czosnek
- Polędwiczka z indyka sous-vide w cydrze
- Lasagne wegatariańska z bukietem sałat i oliwą
- Pizza wegańska - Bolognese
- Sos do pizzy z nutą smakową
- Filet z kurczaka w sosie pomidorowym ze szpinakiem
- Wegańska sałatka z sosem vinaigrette z zielonym pesto
- Gruszka crostata z serem ricotta na ryżowym spodzie
- Smażony makaron Bami Goreng
- Pieczony, podwędzany pstrąg z grilla z babką ziemniaczaną i domową remouladą
- Roladka z pstrąga z warzywami otulona wędzonym boczkiem w sosie z leśnych grzybków
- Ragout z łopatki wieprzowej/ pieczarki/ cieciorka/ Peperonata/ pomidory
- Pulled pork
- Tatar z marynowanym żółtkiem i szparagami
- TURECKI BUREK / dip a’la tzatziki
- Sałatka z tortellini, suszonymi pomidorami i rukolą
- Pita/ humus/ falafel/ pieczona papryka/ pesto zielone
- Żeberka w miodowo-piwnej glazurze podane z sałatką z zielonego groszku
- Krem z zielonego groszku z przegrzebką i migdałami
- Śledź podany na purée buraczanym z dodatkiem ziemniaków i marchwi
- Halibut na sposób orientalny z komosą ryżową i salsą owocową
- Pierożki dim sum z kurczakiem i warzywami
- Wegańska sałatka ze świeżych sezonowych warzyw z cytrynowym vinaigrette
- Wegetariańskie danie z woka z makaronem Asian Noodles
- Lakierowany kurczak z miodem i sezamem (BG)
- Filet z kurczaka nadziewany szpinakiem i grillowaną papryką z szafranowym risotto
- Udon z tofu w bulionie Miso z dashi na bazie pasty Marmite
- Ciasto śliwkowe „do góry nogami” z polenty
- Royal z karczochów z krewetką i esencją z rukwi wodnej
- Polik w cieście francuskim
- Glazurowane przepiórki, miód, sezam, humus z cieciorki
- Wywar podstawowy do zup i sosów
- Chrupiący naleśnik z kurczakiem i krewetką
- Wegańska sałatka z zielonej fasolki i grzybów shimeji
- Tureckie pieczywo do dań z grilla
- Sałatka z czarnej soczewicy z suszonymi pomidorami i awokado
- Bowl z dzikim ryżem i grillowanym antrykotem wołowym
- Wegetariański strogonow z pieczarkami i ogórkiem kiszonym z kluseczkami
- Kurczak słodko-kwaśny z ananasem i pędami bambusa
- Kanapka pastrami z rukolą i grillowaną papryką
- Boczek pieczony w zielonej soczewicy z cebulką perłową, tymiankiem i białym winem
- Krokieciki z kurczaka/ pomidry suszone/ cukinia/ peperonata
- Słodki kurczak w sosie pomarańczowym z sezamem
- Wegański burger z karmelizowaną cebulą i sosem miodowo – musztardowym
- Wegetariańskie spring rolls z warzywami w pikantnym sosie z mango
- Dorsz z purée z zielonego groszku
- Żeberka wieprzowe/ sos Teriyaki/ warzywa korzeniowe/ spaetzle
- Wegański kuskus z warzywami
- Pappardelle zapiekane z ratatouille, salami, oliwkami i mozzarellą
- Mexican bowl
- Bruschetta z Tomato Pronto, anchois i z suszonych pomidorów
- Ossobuco cielęce/ gremolata/ szafranowe ziemniaki
- Sałatka ze szczawiu z rabarbarem i wołowiną typu pastrami
- Tapas - Patatas Bravas z marynowanymi oliwkami i szynką
- Tatar ze śledzia/ koper włoski/ zielone szparagi
- Krem z pietruszki z dorszem
- Penne Arrabbiata z czarnymi oliwkami
- Filet z kurczaka faszerowany grzybami / puree z topinamburu / sos pieprzowy / smażona sałata rzymska
- Sałatka z grillowanym serem halloumi i arbuzem
- Pizza Rzeźnicka wegańska
- Mrożona zielona herbata z truskawkami
- Sałatka z wędzonym kurczakiem/ brzoskwiniowym vinaigrette
- Grillowane warzywa podane z hummusem paprykowym i salsa verde (wegetariańskie)
- Marynowany filet z łupacza/ jabłka/ majonez wasabi/ chips ze skóry rybnej
- Żółte curry z krewetkami i ananasem
- Sałatka ziemniaczana/ puder koperkowy
- Frittata z ziemniakami/ Ragout z Chorizo i warzywami
- Koktajl lodowy ciemnoczerwony
- Sałatka wiosenna z dodatkiem filetów z pomarańczy z klasycznym sosem ogrodowym