Unilever Food Solutions
- Przepisy
-
Wiedza
-
Gotowanie
-
Kuchnie świata
-
Kuchnia włoska
- Owoce morza w kuchni włoskiej
- Trattoria – proste dania kuchni włoskiej
- Kulinarna wycieczka wokół Sycylii
- Wszystko o gatunkach pomidorów | Unilever Food Solutions
- Zwiedzanie targów na Sycylii
- Ocet i oliwa - rodzaje, otrzymywanie i zastosowania
- Sycylijska Caponata
- Kuchnia włoska wg Stefano Cusari
- Sycylijski targ z owocami morza
- Znaczenie i rodzaje sera w kuchni europejskiej.
- Sycylijska wieprzowina
- Buonasera Ristorante - wykwintne smaki Italii
- Kulinarne wyprawy: Włochy
-
Kuchnia azjatycka
- Azjatyckie fusion. Jak wprowadzić elementy kuchni azjatyckiej do swojego menu?
- Japońska sztuka robienia sushi.Rozmowa z sushi masterem
-
Kuchnia azjatycka - nowy popularny trend
- Podstawy kuchni azjatyckiej | Unilever Food Solutions
- Przyprawy kuchni azjatyckiej
- Azja na ulicy
- Curry - to nie tylko przyprawa
- Mleczko kokosowe
- Kuchnia azjatycka - podstawowe zasady
- Rolki w pigułce, czyli co powinieneś wiedzieć o sushi
- Prosta droga do Azji, czyli kuchnia azjatycka
- Metody gotowania z odległych zakątków świata
- Sekrety makaronów azjatyckich
- Marynowanie w kuchni azjatyckiej
- Kuchnia francuska
- Kuchnia chińska
- Kuchnia koreańska
- Kuchnia indyjska
- Kuchnia peruwiańska
- Kuchnia brazylijska
- Kuchnia amerykańska
- Kuchnia tajska
-
Kuchnia włoska
-
Tips & Tricks
-
Podstawy gastronomii
- Produkty convenience w kuchni. Jak korzystać z półproduktów spożywczych | Unilever Food Solutions
- Klarowanie i szumowanie rosołu oraz wywarów do zup
- Metody zagęszczania sosów
- Rodzaje mięsa wołowego. Podział tuszy wołowej
- Prawidłowy dobór tłuszczu do smażenia
- Z czego powinien składać się idealny burger?
- Zboża w kuchni – jakie gatunki wykorzystać?
- Grzyby jadalne w kuchni – jakie gatunki wykorzystać?
- Tabela podstawowych sosów
- Plating
-
Techniki kulinarne
- Rodzaje wędzenia. Na czym polega peklowanie?
- Sferyfikacja, czyli jak zrobić kawior (niemal) ze wszystkiego
- Flambirowanie potraw – jak i dlaczego?
- Techniki kulinarne w gastronomii
- Gotowanie próżniowe metodą sous vide
- Urządzenia sous vide niezbędne w kuchni.
- Przygotowanie kurczaka metodą sous vide
- Techniki kulinarne wykorzystywane w gotowaniu w piecu konwekcyjno-parowym | Unilever Food Solutions
- Jajko
-
Drób
- Zainspiruj się
-
Rozwiń swój warsztat
- Mięso z kaczki – charakterystyka, obróbka, przepisy
- Pobierz infografikę Kurczak i Kaczka - wykorzystanie części
- Jak wybrać dobrej jakości drób?
- Jak dopasować techniki kulinarne do różnych rodzajów drobiu?
- Przyprawy, sosy i wina - podkreśl smak drobiu z naszą infografiką
- Rodzaje kurczaka w gastronomii
- Drób - globalne trendy w światowej konsumpcji drobiu
- Trybowanie kurczaka i kaczki
- Ryby
-
Podstawy gastronomii
-
Trendy w gastronomii
- Dieta nastolatków i młodzieży, pokolenie Z i zrównoważony rozwój
- Burgery w dostawie – na co zwrócić uwagę? | Unilever Food Solutions
- Zadbaj o jakość swojej pizzy na wynos | Unilever Food Solutions
- Trendy żywieniowe na 2021 rok: fast food i pizza
- Gość jako szef kuchni. Co to jest customizacja potraw?
- Nie tylko sushi. Japońskie dania główne
- Zdrowe przekąski – czym zadowolić pierwszy głód gości restauracji?
- Nie tylko kiszonki – co jest dobre dla zdrowych jelit?
- Street food zawsze na czasie | Unilever Food Solutions
- Wykwintny fast food: rewolucje, trendy i power-upy
- Sandwiches on the go
- Jak dobrać menu na jesienną imprezę
- Trendy w gastronomii na rok 2018
- Trendy na rynku cateringu 2018 - infografika
- Trendy w imprezowym jedzeniu
- Światowy Dzień Makaronu. Niech żyje pasta!
- Rynek gastronomii w Polsce
- Trendy, nowości kulinarne 2018 - infografika
- Kuchnia tradycyjna w nowoczesnej odsłonie | Unilever Food Solutions
- Owoce morza
- Sezon na rośliny okopowe! Oto najlepsze potrawy z warzyw
- Kiszonki – nie tylko z kapusty
- Menu Professional
- Niskokaloryczne desery – słodycze bez wyrzutów sumienia
-
Alergeny i nietolerancje pokarmowe
- Alergeny
- Dieta bez glutenu
- Dieta bez laktozy
-
Menu wegetariańskie i wegańskie
- Sałatki na obiad – jak je przyrządzić?
- Jak przyprawiać dania bezmięsne? Poznaj sekretne dodatki i przyprawy | Unilever Food Solutions
- Catering wegetariański na wesela, imprezy i przyjęcia. Co podać?
- Warzywo jako danie główne. Poznaj inspirujące pomysły na dania warzywne | Unilever Food Solutions
- Kuchnia tradycyjna i popularne dania w wersji bezmięsnej
- Wegański street food – jak to zrobić?
- Jak zamienić mięso w potrawach wegetariańskich?
- Zimowe potrawy w wegetariańskim i wegańskim menu
-
Menu grupowe
- Menu na catering śniadaniowy dla apartamentów
-
Jedzenie do szkoły
- Trendy kulinarne w szkolnych stołówkach
- Cukier w diecie dzieci.
- Skomponuj perfekcyjny jadłospis z naszymi wzorami!
- Dania dla dzieci – jak komponować atrakcyjne, zbilansowane pod względem żywieniowym dania?
- Jak gotować dla dzieci w szkole i przedszkolu
- Rodzaje tłuszczów w diecie dzieci - zalecane i niezalecane tłuszcze
- MIĘSO: tradycja vs nowoczesność Jak było kiedyś w tradycyjnej kuchni, a jak jest teraz – nowoczesne techniki, składniki, przyprawy, dodatki
- Skomponuj perfekcyjne menu grupowe z naszą broszurą!
- Jak prezentować menu cateringowe?
- Lunch menu - jak na nim zarobić?
- 5 zasad: jak stworzyć idealne menu grupowe z udziałem potraw mięsnych
- Jak skutecznie ograniczyć ubytki w mięsie podczas obróbki
- Wykorzystaj możliwości pieca konwekcyjno-parowego w Twojej kuchni.
-
Broszura - Menu grupowe
- Sos do mięsa – praktyczne wskazówki, jak stworzyć idealne połączenie
- Świeża sałata przez całą imprezę
- Jak wyjść z opresji? Poznaj cateringowe przygody szefów kuchni.
- Jak kupić dobrej jakości mięso? Praktyczne wskazówki niezbędne przy doborze mięsa
- Zasady przygotowania bufetu | Unilever Food Solutions
- Jak zorganizować catering, który przyniesie zarówno zysk jak i zadowolenie gości?
- Letnie dekoracje w cateringu
- Catering no waste – zachęć gości do niewyrzucania jedzenia!
- Catering na konferencje – pomysły na menu
- Gładki sos – praktyczne rady dla cateringu
-
Menu sezonowe
-
Menu na wiosnę i lato
- Dania na lato – trendy, przepisy, menu | Unilever Food Solutions
- Nadchodzi czas nowalijek – pomysły na potrawy
- Przepisy miesiąca - kwiecień
- Trend na kwiecień: flexitarianie
- Przepisy miesiąca - czerwiec
- Trendy tego lata
- Przepis na idealną potrawę z mięsa? Odpowiednia przyprawa!
- Mądrość kuchenna: Know-how dla szefów kuchni, którzy używają szparagów
- Sosy barbecue
- Przepisy miesiąca - lipiec
- Przepisy na marzec
- Przewodnik po wiosenno-letnich trendach kulinarnych
- 2 trendy w gastronomii na lato
- 3 trendy w gastronomii na wiosnę
- Live cooking krok po kroku. Pobierz infografikę!
- Wielkanocna kuchnia – Tradycja w nowoczesnej odsłonie
- Sezonowy przewodnik po letnich warzywach i owocach. Odkryj 5 gwiazd lata, które powinny znaleźć się w twoim jadłospisie!
- Trend na czerwiec: Live cooking
- Sezonowy przewodnik po wiosennych warzywach i owocach. Odkryj 7 składników, których nie może zabraknąć w Twoim wiosennym menu.
- Sezon na szparagi - rodzaje i smak
- Sos winegret do sałatki
- Trend na maj: Grill
- Poznaj 11 wskazówek, dzięki którym Twoja wiosenna sałatka będzie doskonała!
- Trendy i produkty tej wiosny
- Marynaty i glazury, czyli o tym jak przyprawić, żeby doprawić
- Mądrość kuchenna: Know-how dla gotujących szparagi
- Trend na lipiec i sierpień: Odkrywanie smaków świata
- Co zrobić z rabarbaru? Kulinarne właściwości
- Owoce i warzywa sezonowe na początku lata | Unilever Food Solutions
-
Menu na jesień i zimę
- Warzywa i owoce zimą – sezonowy przewodnik. Odkryj 8 składników, których nie powinno zabraknąć w Twoim zimowym menu
- Przygotuj się do Nowego Roku. Pobierz infografikę!
- 9 wskazówek od szefów kuchni dla szefów kuchni, które pomogą przygotować idealne zimowe zupy i gulasze
- Menu zimowe - trendy i produkty sezonu
- Grudniowa inspiracja
- Pieczenie mięsa – temperatura pieczenia mięsa | Unilever Food Solutions
- Przygotuj się do nowego roku
- Jak przyrządzić lekkie, wegetariańskie danie w restauracji?
- Odkryj warzywa i owoce, które warto wybrać zimową porą
- Warzywa i owoce zimą - wywiad z Elżbietą Gizińską
- Przepisy na luty
- Pomysły na zimowe śniadania
- Warzywa i owoce do mięs, czyli co wybrać zimową porą
- Styczniowa inspiracja
- Trend na styczeń: Lekkie dania
- Kolacja walentykowa, czyli afrodyzjaki od A do Z
- Trend na marzec: jedzenie na mieście
- 3 trendy w gastronomii na zimę
- Receptura miesiąca na listopad
- Menu jesienne - trendy i produkty sezonu
- Receptura miesiąca na październik
- Winny savour-vivre – jak podawać wino?
- Rodzaje win i szczepy
- Jak opisać wino?
- Najlepsze dania z ryżem
- Jak gotować dania z ryżem
- Gatunki ryżu
- Trend na listopad. Menu wigilijne, sylwestrowe i karnawałowe
- Trend na październik. Wino
- Receptura miesiąca na wrzesień
- Zimowe desery – 10 inspiracji | Unilever Food Solutions
-
Menu na wiosnę i lato
-
Menu na imprezy
-
Menu na Wigilię
- Potrawy I dania wigilijne na wynos | Unilever Food Solutions
-
Jak przygotować Wigilię i osiągnąć zysk - infografika
- Świąteczny klimat w kantynie - jak to zrobić?
- Najlepsze potrawy na Wigilie firmowe
- Potrawy Bożonarodzeniowe na świecie
- Poznaj świąteczne przyprawy
-
Święta Bożego Narodzenia na Świecie - pobierz ebook
- Jak przygotować ofertę biznesową na wigilię firmową
- Trend na listopad. Menu wigilijne, sylwestrowe i karnawałowe
- Regionalne potrawy na wigilię – top 10
- Wigilia firmowa – czego oczekują klienci?
- Wigilia bez glutenu - o czym pamiętać?
- Wegańska wigilia - jak sprostać oczekiwaniom klientów
- Menu na sylwestra, menu świąteczne… O czym zapominamy?
-
Menu na karnawał
- Zimowa impreza plenerowa - pomysły. O czym należy pamiętać?
- Jaka impreza karnawałowa zadowoli millenialsów?
- Imprezy karnawałowe Polaków
- Menu na imprezę tematyczną
- Menu karnawałowe - jak zaprojektować zimowe menu imprezowe
- Jak zorganizować firmową imprezę karnawałową? - infografika
- Black&white, impreza filmowa czy w stylu pin-up – pomysły na karnawałowe imprezy
- Sylwester 2017 - pomysły na menu
- Menu na andrzejki
-
Jeszcze więcej inspiracji
- Catering na Komunię – propozycje menu
- Jak zaplanować i zorganizować udaną imprezę - infografika
- Menu na Halloween
- Impreza firmowa – jak zachwycić gości?
- Beaujolais Nouveau - świat wina
- Pobierz ulotkę Menu jesień-zima pełną imprezowych przepisów!
- Usługi cateringowe - moda czy znak czasu?
- Materiały do pobrania
-
Menu na Wigilię
-
Grill
- Grillowane warzywa. Jak grillować warzywa, by uzyskać pełnię smaku?
- Wskazówki i porady dotyczące grillowania
- Mobilny grill - food trucki
- Jak grilluje się na całym świecie?
- Plating dań z grilla
- Sosy do potraw z grilla
- Lekkie grillowanie: Edycja wegańska
- Grillowanie na śniadanie
- Techniki grillowania na świecie
- Wegetariański grill | Unilever Food Solutions
- Grill - klasyka vs nowoczesność
- Grill - najlepsze kawałki mięsa
- Sałatka na grilla – rodzaje i przepisy | Unilever Food Solutions
- Akcesoria do grilla w profesjonalnej kuchni
- Czas na grilla – pobierz broszurę z przepisami i zacznijmy razem sezon!
- Globalne trendy w grillowaniu 2018
- Grill - fakty i mity
- Burgery w menu - trendy i inspiracje
- Czym jest barbecue? | Unilever Food Solutions
- 5 pomysłów na owoce z grilla
- Grillowanie ryb i owoców morza. | Unilever Food Solutions
- Przygotowanie mięsa na grilla | Unilever Food Solutions
- Jak przyprawić warzywa z grilla? | Unilever Food Solutions
-
Kuchnie świata
-
Biznes gastronomiczny
-
Food cost
- Najczęściej pomijane czynniki przy obliczaniu food costu
- Co wpływa na zmianę food costu?
- Trend na luty: Restauracja no waste
- Jak obniżyć food cost? Praktyczne rady
- 10 sposobów na ograniczenie odpadów
- Food cost czyli koszty surowców
- Jak zapobiec marnotrawieniu jedzenia w restauracji i obniżyć food cost
- Waste management w gastronomii
- Food cost - Co to jest i jak go obliczyć?
- Tanie i pyszne składniki, które obniżą food cost restauracji
- System HACCP
-
Zarządzanie restauracją
- Usługa cateringowa a podatek VAT | Unilever Food Solutions
- Odbiór lokalu gastronomicznego przez Sanepid
- Opakowania na wynos i na dowóz – przegląd rozwiązań | Unilever Food Solutions
- Dyrektywa plastikowa – jakie zmiany oznacza dla gastronomii? | Unilever Food Solutions
- Pracownicy sezonowi – czas na rekrutację
- Jak obniżyć koszty utrzymania lokalu gastronomicznego?
- Zmiana na nową matrycę stawek VAT
- Pracownicy tymczasowi w gastronomii
- Sztuka przyjmowania zażalenia
- Podziękowanie
- Karta menu restauracji – jak powinna wyglądać?
- RODO dla restauracji
- Food truck - jak otworzyć własny biznes?
- Bezpieczeństwo żywności – zagrożenia i winowajcy | Unilever Food Solutions
- 7 sposobów na ograniczenie odpadów żywnościowych
- Zakres obowiązków kucharza i szefa kuchni | Unilever Food Solutions
- Jak nie tracić głowy
- Młodzi pracownicy – jak ich motywować?
- Mise en place
- Książeczka sanepidu i orzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych | Unilever Food Solutions
- Czy każda restauracja powinna oferować dania wegetariańskie?
-
Marketing restauracji
- Jak stworzyć stronę internetową restauracji?
- Social media w restauracji i gastronomii - wskazówki i porady
- 9 pomysłów na akcje promocyjne restauracji
- Zrobiłeś catering na imprezę dla dużej marki? Pochwal się tym!
- Facebook i Instagram restauracji – jak go prowadzić?
- Co robić, a czego nie robić w mediach społecznościowych
- Reklama restauracji – pomysły na marketing w gastronomii | Unilever Food Solutions
- Promocja firmy cateringowej - sprawdzone porady
- Sprzedawaj jak handlarz ryb
- Tajniki fotografowania potraw
- Gwiazdki Michelin – jak je zdobyć?
- Jak promować restaurację w internecie?
- Jak promować restaurację w social media?
- Marketing na Instagramie dla restauracji | Unilever Food Solutions
- Marketing restauracji w mediach społecznościowych | Unilever Food Solutions 💻
- Wyposażenie kuchni
- Zero & less waste
-
Food cost
- Wspieramy gastronomię podczas kryzysu
- Kalkulator food cost
- Broszury z przepisami
- Iglotex webinar
-
Kuchnia roślinna
- Trendy rynkowe
- Praktyczne wskazówki
- Przepisy wegetariańskie i wegańskie
-
Wydobądź smak dań roślinnych
- Sosy sałatkowe
- Aromatyczne pasty ziołowe Primerba
- Przyprawy płynne i Kolekcja azjatycka Knorr Professional
- Knorr Professional przyprawy sypkie
- Zamienniki mięsa The Vegetarian Butcher
- Majonezy, ketchupy, musztarda Hellmann's i Tortex
- Bazy warzywne Knorr Professional
- Makarony, ryż, produkty ziemniaczane i inne dodatki do dań Knorr Professional
- Rosoły, zupy, sosy, fixy, zasmażki Knorr Professional
- Herbaty Pure Leaf, Lipton i Saga oraz polewy Carte d'Or
- Najbliższe POKAZY ONLINE z kuchni roślinnej!
- Chcesz odświeżyć menu i wprowadzić dania roślinne?
- Iglotex webinar - test
-
Gotowanie
-
Szkolenia i konkursy
-
Wydarzenia i konkursy
-
MakaronoMania
- Wielki finał konkursu MakaronoMania
- Makaronowa (R)ewolucja
- MakaronoMania – konkurs dla restauracji, jakiego jeszcze nie było!
- Dania makaronowe - idealny sposób na zwiększenie zysków w restauracji!
- Jak efektownie zaprezentować dania makaronowe?
- 7 sposobów, aby udoskonalić dania makaronowe
- Jak dobrać odpowiedni sos do pasty?
- Jak robić dobre zdjęcia potraw?
- Kompendium makaronów
-
Młody Kreator Sztuki Kulinarnej
- XIV finał konkursu Młody Kreator Sztuki Kulinarnej
- Młody Kreator Sztuki Kulinarnej - konkurs dla młodych i utalentowanych
- Zapisy do konkursu Młody Kreator Sztuki Kulinarnej 2017
- Wywiad ze zwycięzcą Młodego Kreatora Sztuki Kulinarnej i Primeby Cup 2016
- Półfinaliści Młodego Kreatora Sztuki Kulinarnej 2017
- Pierwszy półfinał Młodego Kreatora Sztuki Kulinarnej 2017
- Drugi półfinał Młodego Kreatora Sztuki Kulinarnej 2017
- Beata Słomianna Młodym Kreatorem Sztuki Kulinarnej 2017
- Młody Kreator Sztuki Kulinarnej - konkurs dla adeptów sztuki kulinarnej
- Półfinaliści Młodego Kreatora Sztuki Kulinarnej 2018
- Znamy już nazwiska dziesięciu finalistów XIV edycji Ogólnopolskiego konkursu Młody Kreator Sztuki Kulinarnej
- Primerba Cup
- Szkolenia - Akademia Chefmanship
-
MakaronoMania
- Warsztaty UFS
-
UFS Academy
- Wprowadzenie Do Zdrowej Kuchni
- Podstawy Gotowania Z Wykorzystaniem Syfonów
- Od nosa do ogona
- Stek: Rzeźnictwo, Dojrzewanie I Gotowanie
- Sous Vide
- Sztuka nakładania na talerz
- Opanowanie Kuchni Wegańskiej
- Kuchnia na bazie roślin
- Bezpieczeństwo żywności
- Z ogrodu na stół
- Emulsje i żele
- Danie włoskie: Piemont
- Chińskie dania i street food
- Sztuka robienia makaronu
- Podstawowe informacje o bulionach
- Komfort psychiczny w pracy na kuchni
- Fotografia kulinarna dla mediów społecznościowych
- Fermentowanie
- KURS DLA SZEFÓW KUCHNI ONLINE: Jak grillować | Unilever Food Solutions
- KURS KUCHARSKIE ONLINE: Zarządzanie odpadami kuchennymi | Unilever Food Solutions
-
Wydarzenia i konkursy
-
Nasze marki
- Poznaj nasze marki
- Jesteśmy Szefami kuchni, którzy wspierają kolegów po fachu
- Materiały wsparcia sprzedaży
- Katalog produktowy
- Kontakt z UFS
- Kim jesteśmy
- Znajdź swojego doradcę
- Nasi Szefowie Kuchni
- Ogólne warunki prawne
- Recipe
- Nasze produkty
- Produkt
- Wyniki
- Newsletter
- Załóż konto
- Zaloguj się
- Reset hasła
- Zmiana hasła
- Zaloguj się
- Sitemap Page
- Konkursy kulinarne
- Potwierdzenie zamówienia
-
Katalog nagród programu lojalnościowego
- Punkty lojalnościowe
- Lista dystrybutorów
- Ulubione
- ZS
- Please Recycle – Ekologiczne opakowania
- Zaloguj się
- Załóż konto
- animation-test-page
- Nasi Dystrybutorzy
- Skontaktujemy się z Tobą
- Kategorie
- Marki
-
Produkty
- Hellmann's Majonez do dekoracji 3 l
- Fusilli (Świderki) Knorr 3 kg
- Makaron Spaghetti Knorr 3 kg
- Knorr Professional Esencja bulionu rybnego 1 l
- Hellmann's Ketchup 5 kg
- Lipton Piramida Green Tea Sencha (Zielona herbata) 25 kopert
- Sos sałatkowy ogrodowy Knorr 0,7 kg
- Penne Rigate (Rurki karbowane) Knorr 3 kg
- Sos sałatkowy czosnkowy Knorr 0,7 kg
- Tagliatelle (Gniazda wstążki) Knorr 3 kg
- Lasagne Knorr 3 kg
- Knorr Mleczko kokosowe w proszku 1 kg
- Knorr 1-2-3 Rosół wołowy 3,5 kg
- Lipton Piramida Mint (Mięta) 25 kopert
- Stelline (Gwiazdki) Knorr 3 kg
- Hellmann's Sos miodowo-musztardowy 1 l
- Hellmann's Sos Cezar 1 l
- Pure Leaf Apple Cinnamon BIO 20PYTx6
- Knorr Delikat Przyprawa do gyrosa 0,5 kg
- Knorr Delikat Przyprawa w płynie 37 kg (30,5 l)
- Quadrucci (Łazanki) Knorr 3 kg
- Cresti di gallo (Kolanka z falbanką) Knorr 3 kg
- Grzanki o smaku ziołowo-czosnkowym Knorr 0,7 kg
- Maccaroni (Nitka cięta) Knorr 3 kg
- Lipton Classic Peppermint (Herbatka miętowa) 25 kopert
- Aroma Mix maślano-ziołowy Knorr 1,1 kg
- Urban Monkey Raw Shot IMBIR 60 ml
- Knorr Professional Primerba rozmarynowa 0,34 kg
- Lody Kawa Carte d'Or
- Lody Rum i Rodzynki Carte d'Or
- Lipton Piramida Juicy Forest Fruits (Owoce Leśne) 25 kopert
- Hellmann's Majonez Wegański 2,5 kg
- Sos do pizzy Knorr Professional
- Knorr Professional Primerba grzybowa 0,34 kg
- Lipton Classic Earl Grey (Czarna Herbata z aromatem bergamotki) 25 kopert
- Knorr Pasta szafranowa 0,8 kg
- Knorr Delikat Przyprawa do mięs 0,6 kg
- Knorr Peperoni Grigliati Papryka grillowana 0,75 kg
- Knorr Delikat Przyprawa do drobiu 0,6 kg
- Knorr Delikat Przyprawa do grilla 0,5 kg
- Knorr Professional Primerba włoska 0,34 kg
- Knorr Professional Primerba pesto 0,34 kg
- Knorr Professional Primerba prowansalska 0,34 kg
- Tortex Ketchup pikantny 5,5 kg
- Auszpik Knorr 0,8 kg
- Lipton Yellow Label Czarna Herbata 100 kopert
- Knorr Rosół o smaku wołowym w paście 1 kg
- Knorr 1-2-3 Rosół z kury 3,5 kg
- Knorr 1-2-3 Rosół z kury 16,5 kg
- Knorr Barszcz czerwony 1,4 kg
- Knorr Bulion grzybowy 1 kg
- Rosół z kury w kostkach Knorr 0,7kg
- Lipton Green Tea Mandarin Orange (Herbata zielona o smaku mandarynki i pomarańczy) 25 kopert
- Knorr Ketjap Manis Słodki sos sojowy 1 l
- Knorr Sunshine Chili Słodko-pikantny sos 1 l
- Lipton Classic Raspberry (Herbatka malinowa) 25 kopert
- Sos cytrynowo-maślany Knorr 0,8 kg
- Knorr Pang Gang Pikantny sos z chili i pomidorami 1 l
- Lipton Classic Variety Pack - 12 smaków x 15 kopert
- Lipton Classic Forest Fruits (Czarna Herbata z orzeźwiającą nutą owoców leśnych) 100 kopert
- Lipton Yellow Label Czarna Herbata 100 torebek ekspresowych
- Knorr Delikat Przyprawa w płynie 6 kg (5 l)
- Knorr Delikat Przyprawa w płynie 1,04 kg (0,86 l)
- Lipton Classic Lemon (Czarna herbata z orzeźwiającą nutą skórki cytrynowej) 100 kopert
- The Vegetarian Butcher Jak Nuggetsy (No Chicken Nuggets) 1,75 kg
- The Vegetarian Butcher Jak Mielone (No Mince) 2 kg
- Deser Panna Cotta Carte d'Or 0,52 kg
- Lody Pistacja Carte d'Or
- Papryka słodka z Hiszpanii Knorr Professional 0,22 kg
- The Vegetarian Butcher Jak Burger (No Beef Burger) 2,4 kg
- The Vegetarian Butcher Jak HotDog (No HotDog) 2,1 kg
- The Vegetarian Butcher Jak Klopsiki (No Meatballs) 2 kg
- Zasmażka jasna Knorr 10 kg
- Papryka ostra z Hiszpanii Knorr Professional 0,22 kg
- Knorr 1-2-3 Rosół jarzynowy 3,5 kg
- Knorr Barszcz biały 3 kg
- Knorr Professional Primerba czerwone pesto 0,34 kg
- Knorr Zupa pieczarkowa 3 kg
- Knorr Żurek 3 kg
- Knorr koncentrat pomidorowy 0,8 kg
- Lody Jagoda-Śmietanka Carte d'Or
- Urban Monkey Raw Smoothie Avo Nation 250 ml
- Knorr Sos do spaghetti Carbonara 1 kg
- Knorr Przyprawa do grilla 100% naturalnych składników 0,25 kg
- Sos węgierski Knorr 1,2 kg
- Lipton Yellow Label Czarna Herbata 1000 kopert
- Sos grzybowy Knorr 0,84 kg
- Sos pieczarkowo-borowikowy Knorr 1 kg
- Knorr Sos do spaghetti Bolognese 1 kg
- Knorr Przyprawa do frytek i ziemniaków 100% naturalnych składników 0,35 kg
- Lipton Classic Green Tea Citrus (Zielona herbata z delikatną nutą owoców cytrusowych) 25 kopert
- Algida Lody Orzech laskowy
- Lipton Piramida Green Tea Matcha (Zielona Herbata) 25 kopert
- Knorr Przyprawa do ryb 100% naturalnych składników 0,25 kg
- Lipton Piramida Raspberry & Rhubarb Infusion (Malinowo-rabarbarowa) 25 kopert
- Sos sałatkowy koperkowy Knorr 0,8 kg
- Algida Lody Czekolada
- Pennette (Piórka) Knorr 3 kg
- Knorr Rosół o smaku wędzonki 1 kg
- Sos z zielonym pieprzem Knorr 0,85 kg
- Knorr 1-2-3 Żurek 3 kg
- Knorr Przyprawa do mięs 100% naturalnych składników 0,35 kg
- Sos Demi-Glace Knorr 0,75 kg
- Esencja Dymna Knorr Professional 0,4 l
- Makaron Kolanka (Codini) Knorr 3 kg
- Lipton Classic Green Tea Berries (Zielona herbata z delikatną nutą truskawki i maliny) 25 kopert
- Esencja Umami Knorr Professional 0,4 l
- Esencja Cytrusowa Knorr Professional 0,4 l
- Lody Słony Karmel Carte d'Or
- Algida Lody Truskawka
- Knorr Zupa toskańska 1,2 kg
- Sos serowy Knorr Garde d'Or 1 l
- Przyprawa Warzywna Szefa Kuchni Knorr Delikat 5 kg
- Knorr Rosół z kury 12,5 kg
- Sorbet Cytrynowy Algida
- Knorr Ratatouille Mieszanka warzywna 2,5 kg
- Sos pieczeniowy w paście Knorr 1,2 kg
- Pure Leaf Black Tea with Berries BIO 25 kopert
- Lipton Classic Earl Grey (Czarna Herbata z aromatem bergamotki) 100 kopert
- Lipton Classic Green Tea Citrus (Zielona herbata z delikatną nutą owoców cytrusowych) 100 kopert
- Polewa truskawkowa Carte d'Or 1 kg
- Pure Leaf Earl Grey 25 kopert
- Pure Leaf Peppermint BIO 20 kopert
- Knorr Professional Marynata do drobiu 0,7 kg
- Knorr Sos sałatkowy kremowy 100% naturalnych składników 0,55 kg
- Knorr Professional Marynata do ryb i owoców morza 0,7 kg
- Knorr Professional Marynata do wołowiny 0,75 kg
- Sos biały Knorr 0,95 kg
- Lipton Classic Green Tea (Zielona Herbata Klasyczna) 25 kopert
- Sos sałatkowy grecki Knorr 0,7 kg
- Hellmann's Musztarda w saszetkach 10 ml x 198 saszetek
- Pieprz czarny ziarnisty z Wietnamu Knorr Professional 0,5 kg
- Grandine (Kuleczki) Knorr 3 kg
- Urban Monkey Raw Smoothie Dragon splash 250 ml
- Sos Cafe de Paris Knorr 0,8 kg
- Knorr Sos cztery sery z brokułami 0,9 kg
- Knorr Fix do potraw chińskich 1 kg
- Knorr Delikat Przyprawa Warzywna Szefa Kuchni 20 kg
- Hellmann's Majonez do sałatek 5 l
- Knorr Professional Esencja bulionu wołowego 1 l
- Knorr Rosół z kury 0,9 kg
- Lipton Piramida Lemon (Cytrynowa) 25 kopert
- Knorr Zielona pasta curry 0,85 kg
- Sos sałatkowy włoski Knorr 0,7 kg
- Knorr Zupa krem z kurek 1 kg
- Lipton Piramida Rosehip (Dzika róża) 25 kopert
- Hellmann's Sos 1000 wysp 1 l
- Pure Leaf Green Jasmin BIO 25 PYT
- Lipton Classic Forest Fruits (Czarna Herbata z orzeźwiającą nutą owoców leśnych) 25 kopert
- Lipton Classic Green Tea Mint (Zielona Herbata z dodatkiem mięty) 25 kopert
- Knorr Professional Esencja bulionu warzywnego 1 l
- Knorr Professional Esencja bulionu drobiowego 1 l
- Rosół jarzynowy Knorr 15 kg
- Groszek ptysiowy Knorr 1 kg
- Farfalle (Kokardki) Knorr 3 kg
- Sorbet Cytrynowy Carte d'Or
- Knorr Fond z owoców morza w paście1 kg
- Sorbet Malinowy Carte d'Or
- Lipton Classic Rosehip (Herbatka ziołowa z dzikiej róży i hibiskusa) 25 kopert
- Urban Monkey Raw Shot KURKUMA 60 ml
- Knorr Professional Primerba z pieczonej cebuli 0,34 kg
- Knorr Professional Primerba tymiankowa 0,34 kg
- Knorr Delikat Przyprawa do ryb 0,6 kg
- Lipton Piramida Peach Mango (Brzoskwinia & Mango) 25 kopert
- Knorr Czerwona pasta curry 0,85 kg
- Pappardelle All'uovo (Szeroka wstążka, makaron jajeczny) Knorr 2 kg
- Knorr Żółta pasta curry 0,85 kg
- Pure Leaf Green Tea Gunpowder 25 kopert
- Lipton Classic Camomile (Herbatka z rumianku) 25 kopert
- Gnocchi (kluski ziemniaczane) Knorr 12 kg
- Lipton Classic Green Tea Orient (Zielona herbata z delikatną nutą orientalnych przypraw) 25 kopert
- Lipton Pyramid Earl Grey 25 kopert
- Knorr Pomodori Secchi Pomidory suszone 0,75 kg
- Lipton Classic Lemon (Czarna herbata z orzeźwiającą nutą skórki cytrynowej) 25 kopert
- Lipton Classic English Breakfast (Kompozycja czarnych herbat) 25 kopert
- Lody Gorzka Czekolada Carte d'Or
- Knorr Professional Primerba bazyliowa 0,34 kg
- Knorr Puree ziemniaczane z mlekiem 4 kg
- Knorr Professional Primerba czosnkowa 0,34 kg
- Lipton Classic Blue Fruit Tea (Czarna herbata z orzeźwiającą nutą owoców jagodowych) 25 kopert
- Hellmann's Barbecue Sos 4,8 kg
- Knorr Delikat Przyprawa Uniwersalna w opakowaniu 3 kg
- Zasmażka jasna Knorr 1 kg
- Zasmażka ciemna Knorr 1 kg
- Ketchup łagodny Tortex 5,5 kg
- Knorr Żurek 1,4 kg
- Knorr Rosół z kury w paście 1 kg
- Sorbet Gruszkowy Carte d'Or
- Algida Lody Twister
- Rozmaryn z Maroko Knorr Professional 0,13 kg
- Tymianek z Polski Knorr Professional 0,08 kg
- Knorr Sambal Manis Pikantny sos z chili i soją 1 l
- Lipton Yellow Label 25 kopert
- Lipton Classic Peppermint (Herbatka miętowa) 100 kopert
- The Vegetarian Butcher Jak Kurczak (No Chicken Chunks) 1,75 kg
- Deser Tiramisu Carte d'Or 0,49 kg
- The Vegetarian Butcher Jak Kiełbaski (Little Willies) 1,9 kg
- Hellmann's Majonez Yofresh 5 L
- Knorr Rosół jarzynowy 1 kg
- Knorr Rosół wołowy 0,9 kg
- Kmin rzymski mielony z Indii Knorr Professional 0,22 kg
- Knorr Barszcz czerwony 3 kg
- Mus o smaku jogurtowym Carte d'Or 0,57 kg
- Zupa krem ze szparagów Knorr 1,05 kg
- Hellmann’s Musztarda delikatesowa 3 kg
- Lipton Lemon Napój Herbaciany Instant 0,5 kg
- Lody Czekolada Carte d'Or
- Majeranek z Egiptu Knorr Professional 0,15 kg
- Knorr Polparicca di Pomodoro Pomidory bez skórki pokrojone w kostkę 2,55 kg
- Lody Wanilia Bourbon Carte d'Or
- Knorr Pomidori Pelati Pomidory w całości bez skórki 2,5 kg
- Lipton Yellow Label Napój Herbaciany Instant 0,5 kg
- Lody Truskawka Carte d'Or
- Oregano z Turcji Knorr Professional 0,15 kg
- Ziele angielskie z Meksyku Knorr Professional 0,5 kg
- Knorr 1-2-3 Sos pieczeniowy 3 kg
- Urban Monkey Raw Smoothie Mango Punch 250 ml
- Knorr Peperonata Pokrojona kolorowa papryka 2,6 kg
- Urban Monkey Raw Smoothie Very Strawberry 250 ml
- Knorr Fix do gulaszu 1,1 kg
- Lody Cytryna z Pomarańczą Carte d'Or
- Knorr Sos do spaghetti Napoli 0,9 kg
- Algida Lody Karmel
- Lipton Classic Blackcurrant (herbata czarna z nutą czarnej porzeczki) 25 kopert
- Algida Lody Kawa
- Sorbet Wiśniowy Carte d'Or
- Lipton Piramida Moroccan Mint (Marokańska mięta) 25 kopert
- Lipton Classic Strawberry (Czarna herbata z orzeźwiającą nutą truskawki) 25 kopert
- Algida Lody Wanilia
- Sos holenderski Knorr 1 kg
- Lody Jogurtowo-Brzoskwiniowe Carte d'Or
- Sos myśliwski Knorr 1,1 kg
- Gnocchetti Sardi (Muszelki) Knorr 3 kg
- Knorr Przyprawa do kurczaka 100% naturalnych składników 0,35 kg
- Fusilli Tricolore (Świderki w 3 kolorach) Knorr 3 kg
- Knorr koncentrat pomidorowy 4,5 kg
- Knorr Zupa krem z borowików 1,3 kg
- Knorr Zupa cebulowa 1 kg
- Lipton Classic Chai (Czarna herbata wzbogacona smakiem cynamonu, goździków i kardamonu) 25 kopert
- Lipton Classic Hibiscus & Passion Fruit (Herbatka aromatyzowana z hibiskusem i marakują) 25 kopert
- Grzanki Knorr 0,7 kg
- Esencja Grzybowa Knorr Professional 0,4 l
- Lipton Classic Ginger Lemon (imbir i cytryna) 25 kopert
- Sorbet Marakuja Carte d'Or
- Sos holenderski Gourmet Knorr 1 L
- Knorr Rosół wołowy 12,5 kg
- Polewa o smaku czekoladowym Carte d'Or 1 kg
- Przyprawa Warzywna Szefa Kuchni Knorr Delikat 1 kg
- Sos pieczeniowy Knorr 1,4 kg
- Pure Leaf Camomile BIO 20 kopert
- Lipton Piramida English Breakfast (Kompozycja czarnych herbat) 25 kopert
- Pure Leaf English Breakfast BIO 25 kopert
- Knorr Tomato Pronto Sos pomidorowy z kawałkami pomidorów i cebuli 2 kg
- Algida Lody Solero Exotic
- Algida Lody Stracciatella
- Polewa z owoców leśnych Carte d'Or 1 kg
- Knorr Sos sałatkowy paprykowy 100% naturalnych składników 0,5 kg
- Knorr Professional Marynata do wieprzowiny 0,75 kg
- Urban Monkey Raw Sok Yummy Yummy 250 ml
- Knorr Sos sałatkowy klasyczny 100% naturalnych składników 0,5 kg
- Knorr Ryż długoziarnisty 5 kg
- Mus czekoladowy Carte d'Or 1,44 kg
- Hellmann's Ketchup w saszetkach 10 ml x 198 saszetek
- Hellmann's Majonez w saszetkach 10 ml x 198 saszetek
- Knorr Fix do potraw meksykańskich 1,2 kg
- Urban Monkey Raw Sok Mango Ninja 250 ml
- Pieprz czarny mielony z Wietnamu Knorr Professional 0,5 kg
- Lipton Yellow Label Czarna Herbata 200 torebek ekspresowych
- Urban Monkey Raw Sok Green Power 250 ml
- Sos słodko-kwaśny Knorr 1,5 kg
- Polewa o smaku toffi Carte d'Or 1 kg
- Knorr Placki ziemniaczane 1,5 kg
- Puree ziemniaczane Knorr 4 kg
- Bezpłatne próbki
-
Przepisy
- Ryba w chrupiącym cieście
- Polik w cieście francuskim
- Orientalna kaczka
- Sałatka śledziowa z ziołami i maślakami
- Krem z pieczarek z rozmarynem
- Pieczeń z jelenia w ciemnym sosie z żurawiną
- Polędwiczka wieprzowa sous-vide z puree pomidorowo-ziemniaczanym
- Royal z karczochów z krewetką i esencją z rukwi wodnej
- Tradycyjna grecka musaka
- Czerwona curry z kaczką, groszkiem cukrowym, dynią i boczniakami
- Jagnięcina w sosie własym z warzywami
- Grillowany seler z warzywnym Demi-Glace i dodatkami
- Sałatka z zielonej fasolki i grzybów shimeji
- Fasola w sosie pomidorowym z czerwonym curry
- Grillowany filet z kurczaka z sosem Marinara i Gnocchi
- Schab w bekonie z gołąbkami wypełnionymi pęczakiem
- Strogonow z kurczaka z kluskami
- Kurczak sous-vide z pieczoną dynią i grzybami w śmietanie
- Zupa rybna z konfitowanymi ziemniakami i warzywami
- Dorsz z ziołową kruszonką
- Pierś z kaczki z sałatką z pieczonych buraków i brukselki z dresingiem malinowym
- Vitello Tonnato z kremowym sosem tuńczykowo-kaparowym
- Risotto szafranowe
- Grillowany kurczak i fenkuł duszony w cydrze
- Polędwica z dorsza z sosem amerykańskim
- Osso Buco
- Comber jagnięcy podany z kremem z czerwonego wina i winogronami
- Ciabatta z Falafelem
- Sałatka z fioletowych ziemniaków, ogórków małosolnych i rukoli
- Gua bao – bułka na parze z duszonymi polikami
- Żeberka w miodowo-piwnej glazurze podane z sałatką z zielonego groszku
- Konfitowana gęś z rokitnikiem i czarnymi kurkami
- Sałatka z grillowanym melonem, serem halloumi i sosem
- PIEROGI Z MIĘSEM ROŚLINNYM
- Sałatka ziemniaczana
- Spaghetti bolognese
- Tacos z szarpaną wieprzowiną i grillowanym ananasem
- Pappardelle ze stekiem z miecznika, młodym szpinakiem i truskawkami
- Ciasteczko z oliwy z oliwek z żelem pomarańczowym i domowymi lodami waniliowymi
- Satay z polędwiczki wieprzowej z kremowym sosem orzechowym
- Gofry gryczane z kompotem z owoców kaki i lodami
- Smażona wołowina ze słodkim sosem chili, warzywami i ryżem z jajkiem
- Sos pomidorowy podstawowy
- Ciemny gulasz z soczewicy z dodatkiem papryki i pieczarek
- Soczewica duszona z warzywami
- WEGAŃSKA SHOARMA Z WARZYWAMI
- Makaron z langustą, sosem ze skorupiaków i tartym suszonym żółtkiem
- Pręga wołowa z sosem musztardowym i puree z pasternaku
- Kurczak w chrupiącej panierce z sosami: tatarskim, BBQ, miodowo-musztardowym
- Kurczak Cordon Bleu
- Pieczony, podwędzany pstrąg z grilla z babką ziemniaczaną i domową remouladą
- Dorsz z purée z zielonego groszku
- Sznycel panierowany w polencie podany z jajecznym royalem i purée z palonej kapusty
- Chow mein – smażony makaron z kurczakiem i krewetkami
- Burger z chrupiącymi krewetkami, kremowym krabem i majonezem jalapeno
- Zielone curry z wieprzowiną, ananasem i groszkiem cukrowym
- Antipasti warzywne z ricottą
- Pizza Quattro Formagi – cztery sery
- Pizza Hawaii
- Schab nadziewany oscypkiem i migdałami w kapuście włoskiej
- Pizza Rzeźnicka wegańska
- Pizza Fungi – z grzybami
- Schab przekładany orientalnymi warzywami ze smażonym ryżem z jajkiem
- Karkówka z dzika z sosem porto, dyniowymi pierożkami i smażonym jarmużem
- Ozór wołowy w sosie miodowo-musztardowym z cytrusami i rukolą
- Sandacz na kaszy pęczak z sosem z pieczonych buraków i karmelizowaną brukselką
- Kremowy mus z łososiem i sałatą
- Ozór wołowy w sosie miodowo-musztardowym z cytrusami i rukolą
- Pizza wegańska - Bolognese
- Pizza wegańska - Kebab
- Tatar z marynowanym żółtkiem i szparagami
- Sos do pizzy z nutą smakową o lżejszej konsystencji
- Ziemniaczane krokiety domowe z sosem tatarskim
- Filet z kurczaka supreme z grillowanymi warzywami, pieczonym ziemniakiem i kremowym serkiem
- Sos do pizzy z nutą smakową
- Confitowane kacze udka, buraczane pierogi z kaczką, sos z pomarańczą
- Kurczak duszony w winie z winogronami
- Klasyczne Tiramisu w nowoczesnej odsłonie
- Eskalopki z indyka z chutneyem brzoskwiniowym i cukinią
- Risotto alla Milanese z kurczakiem BBQ
- Kurczak w cieście francuskim z pikantnym sosem pomidorowo-paprykowym i glazurowanymi zielonymi warzywami
- Cevapcici wołowe z domową pastą Ajwar
- Łosoś marynowany z komosą ryżową
- Vitello tonnato - cielęcina z sosem tuńczykowym
- Karkówka z grilla z pieczonym batatem i śliwkową salsą
- Fajita wołowa z warzywami, salsą i guacamole
- Kofta jagnięca z sałatką z pomidorów i sosem miętowym
- Boczek karmelizowany, arbuz kompresowany grenadine, puder cebulowy
- Sznycel wieprzowy z ziemniakami purée i duszoną kapustą z curry
- Carpaccio z ośmiornicy
- Żeberka wołowe glazurowane w sosie BBQ z warzywami korzeniowymi i kolendrą
- Frittata ze szpinakiem i mozzarellą
- Pizza wegańska – Hawajska z ananasem
- Pizza wegańska – Chili con carne
- Tajska zupa z kopytkami i krewetkami
- Pizza wegetariańska - Wiejska
- Krem Parmezanowy z olejem z czosnku i chipsami szalotkowymi
- Łosoś z zielonymi szparagami, ziemniakami puree i słodkim sosem musztardowo-koperkowym
- Grillowany antrykot z batatami i miksem zielonych sałat z sosem paprykowym
- Konfitowana kaczka z knedlami i sosem jabłkowym
- Sałatka ze sfermentowanego kimchi
- Wędzona pierś z kaczki z sosem chrzanowym i pieczonymi warzywami
- Pulpeciki mięsne w czerwonym sosie curry z bakłażanem
- Krem ze słodkich ziemniaków i pomidorów
- Vitello tonnato – Cielęcina z sosem tuńczykowym
- Kurki w kremowym sosie kokosowym
- Sałatka z zielonego ogórka, jabłek, truskawek i gruszki
- Smażone krewetki Sambal Manis
- Królik duszony w warzywach na kremowym sosie
- Royal z warzywami
- Boczek wieprzowy glazurowany miodem na chrupko
- Zupa z cykorii z pianką truflową, przegrzebkami, krewetkami i kozim serem
- Spaghetti z pesto i łososiem
- Grillowane krewetki z ananasem i majonezem cytrusowym
- Krem z kurek
- Boeuf Strogonow w orientalnej odsłonie z zielonym ogórkiem
- Barszcz ukraiński
- Orientalny boczek w tempurze
- Stek ze strusia z wędzonymi ziemniakami i pieczonymi warzywami
- Szaszłyk z indyka marynowany w kefirze z sałatką z karczochów, pomidorów i boczku
- Quiche z leśnymi grzybami
- Chrupiący boczek ze skarmelizowanym pasternakiem i wędzonym majonezem
- Filet z kurczaka w panko z jabłkowym chutneyem z żółtym curry
- Tabuleh grzybowe
- Młode liście szpinaku z makaronem i suszonymi pomidorami
- Krem z zielonego groszku z przegrzebką i migdałami
- Łosoś Gravlax podany z jarmużem na buraczanej galaretce z sosem miodowo-koperkowym
- Węgierski paprykarz z kurczaka z Tagliatelle
- Smażona żabnica w sosie z białego wina
- Zupa Ramen z dwoma rodzajami mięsa i płynnym jajkiem
- Stek z polędwicy wołowej, sos bernaise, warzywa
- Rybne pulpeciki w żółtym curry
- Pieczeń z dzika z ziemniakami i rozmarynem z kremowym sosem pieczeniowym z gorgonzolą
- Zupa krewetkowa Tom Yum
- Jajecznica z pieca
- Skrzydełka kurczaka BBQ z dipem serowym
- Tartaletka z sorbetem gruszkowym i lodami śmietankowymi
- Polędwiczka z indyka sous-vide w cydrze
- Czekoladowa rozkosz
- Ptyś ze słonym karmelem
- Tarta cytrynowa z bezikiem
- Mini tarta z karmelową niespodzianką
- Kasztany na wanilii z Madagaskaru
- Gulasz z indyka z podgrzybkami i grillowaną papryką
- Mini tarta z egzotyczną niespodzianką
- Grillowany pstrąg z sałatką z pieczonych pomidorów z rozmarynem
- Pikantne skrzydełka z kurczaka w stylu koreańskim
- Schab z demi-glace warzywnym i sałatką ziemniaczaną z ogórkiem
- Wołowina marynowana w soku jabłkowym i imbirze
- Jesienne minestrone
- Pikantny dorsz w liściach bananowca
- Kopytka z batatów i ricotty w bazyliowym sosie winnym
- Kanapka BLT z chrupiącym boczkiem
- Rybna paja z kremowym sosem
- Dynia makaronowa z kurkami i kozim serem
- Kalafior w sosie beszamelowym
- Kisiel owocowy
- Zupa z ogonów wołowowych z soczewicą i peczonymi warzywami
- Mrożona zielona herbata z truskawkami
- Herbata pomarańcza z chili
- Herbata z domową konfiturą
- Herbata mango z trawą cytrynową
- Mus czekoladowy z niespodzianką kawową
- Szaszłyki wieprzowe przygotowane w stylu
- Burger ossobuco z majonezem z gremolatą i pomidorową salsą
- Ribollita - toskańska zupa z fasolą
- Naleśniki biszkoptowe – pancakes
- Rostbef pieczony w niskiej temperaturze, podawany na ziemniakach z rozmarynem i sosem bearnaise
- Kurczak Jamaican Jerk
- Filet z kurczaka w fasolce z bekonem w śmietankowym sosie z pieczarkami
- Kalmary duszone w sosie pomidorowym
- Jajka sadzone z pieca
- Schab sous-vide z sosem myśliwskim z kurkami
- Banana Split
- Waniliowe Latte
- Smoothie bardzo owocowe
- Chrupiący łosoś na jarmużu z kurkami i sosem pieprzowo-cytrynowym
- Tureckie pieczywo do dań z grilla
- Sandacz w ziemniaczanej panierce podany na słodkiej kapuście z zielonym groszkiem i marchewką
- Pieczona rolada wieprzowa z tymiankowym ryżem i konfitowaną pietruszką
- Kanapka pastrami z rukolą i grillowaną papryką
- Chaczapuri
- Grillowane warzywa w słodkiej glazurze z sezamem
- Schab grillowany podany z sosem pieprzowym z kurkami
- Kremowa zupa szafranowa z małżami
- Gulasz z pieczonego bakłażana z indyjskim chlebkiem naan
- Tatar z łososia z gorczycą i Cremefine Fraiche
- Kebab z pitą, warzywami, frytkami i sosem czosnkowym
- GOŁĄBKI WEGAŃSKIE
- Sałatka z pieczonym kurczakiem, jabłkami i koprem włoskim
- Miętowa herbata z selerem i cynamonem
- Pappardelle z krewetkami i suszonymi pomidorami
- Zielona herbata z kurkumą i burakiem
- Miętowa herbata z ogórkiem i imbirem
- Shakshouka
- Colonel
- Pierożki dim sum z kurczakiem i warzywami
- Karkówka sous-vide z kaszą burgul i grillowanymi warzywami
- Biała Dama
- Golonka sous-vide przygotowana na sposób bawarski z purée ziemniaczano-chrzanowym
- Roladka z kurczęciego uda, royal warzywny, sos borowikowy
- Makaron spaghetti z krewetkami, pomidorami i rukolą
- Fish and chips
- Kalafiorowe risotto z oliwą pietruszkową i smardzami
- Dorsz marynowany w słodkim imbirze i francuskich szalotkach
- Gulasz z bakłażana i ciecierzycy
- Kanapka z Nuggetsami, sałatą i majonezem wegańskim
- Pikantne żeberka wieprzowe z woku z pieczonymi warzywami
- Boczek w orientalnym stylu BBQ
- Słodki kurczak w sosie pomarańczowym z sezamem
- GLAZUROWANE KLOPSIKI
- Ravioli z konfitowaną kaczką z sosem maślanym, parmezanem i cytryną
- Wieprzowina z zieloną fasolką
- Pulled pork
- Sałatka z krokietem z kurczaka i klasycznym dressingiem ogrodowym
- Wołowina w sosie z czarnego pieprzu z kiełkami soi i kalafiorem romanesco
- Ziemniaki faszerowane chili con carne
- Grecki burger jagnięcy z serem Halloumi
- RAMEN WEGAŃSKI
- Kurczak z grilla po tajsku
- Jaśminowe buritos z pikantnym kurczakiem i warzywami
- Filet z kaczki confit, puree z czerwonej kapusty, kluska z twarogu i ziemniaków
- Consommé drobiowe z orientalnymi pierożkami z wieprzowiną na ostro
- Burger wołowy w jesiennej odsłonie z suszonymi pomidorami i sosem BBQ
- Ciasto śliwkowe „do góry nogami” z polenty
- Kurkumowo - miodowa Earl Grey Latte
- Pieczony antrykot z borowikami w śmietanie
- Kurczak słodko-kwaśny z ananasem i pędami bambusa
- Tacos chili con carne z guacamole i kwaśną salsą
- Cytrusowa zielona herbata z papryką i marchewką
- Spring rolls z warzywami w pikantnym sosie z mango
- Tacos z wegańskimi nuggetsami, warzywami i ostrą salsą
- Herbata jabłko z cynamonem
- Policzki wieprzowe z gratin ziemniaczanym i warzywami
- Kurczak w piwie
- Thai kurczak z krewetkami
- Łosoś glazurowany w sosie imbirowo-sojowym
- Pate z kurczaka i wątróbki w chrupiącym panko
- Szaszłyk z kurczaka
- Miecznik z grilla z vinaigrette i bukietem sałat
- Smażony makaron Bami Goreng
- Grillowany łosoś podany z kalarepą i chorizo
- Miodowy kurczak z grillowaną tortillą, papryką i rukolą
- Udka kurczaka marynowane w pikantno-słodkim sosie chili z kolbami kukurydzy
- Tost francuski z szynką i serem, podany z sosem holenderskim
- Łosoś zapiekany ze szparagami w sosie holenderskim
- Chrupiący falafel z kalafiora z sosem chimichurri
- Mini tarta z niespodzianką z czerwonych owoców
- Halibut na sposób orientalny z komosą ryżową i salsą owocową
- Klasyczne żeberka BBQ
- Spaghetti z wołowymi klopsikami
- Glazurowana przepiórka, trufle, jabłka, wiosenne warzywa
- Sałatka owocowa z pana cottą kawową i świeżą miętą
- Spaghetti Bolognese
- Krem ze smażonych krewetek, dorsz solony, pianka
- Spaghetti bolognese
- Grillowana karkówka sous-vide
- Grillowany ananas z dipem śmietanowym i melisą
- Łosoś a'la Teriyaki z Aioli
- Szparagi z sosem holenderskim i młodym szpinakiem
- Chrupiące krokiety cielęce z sałatką z mango i chilli
- Krem szparagowy
- Krem pomidorowy z bazylią
- Krem z pieczonych ziemniaków
- Filet z kurczaka w sosie pomidorowym ze szpinakiem
- Gnocchi z maślanym sosem pomidorowym i oliwkami
- Wątróbka drobiowa z sezonowymi warzywami i lekkim sosem pieprzowym
- Torellini mięsne w sosie pomidorowym
- Wietnamska zupa pho z makaronem ryżowym i wołowiną
- Dorsz z pomidorami concasse na czarnym Tagliatelle
- Wędzona polędwica z dorsza
- Sos Neapolitański klasyczny
- Pieczona ośmiornica z muślinem ziemniaczanym
- Gołąbki w sosie pomidorowym
- Boczek orientalny, makaron ryżowy, warzywa
- Sałatka z tuńczyka i wakame
- Jeleń z gnocchi, rokitnikiem i purée z borowików
- Sałatka ze strusiem i wiosennymi warzywami
- Roladka z kurczaka w sosie ziołowym
- Sałatka z grillowaną wątróbką i truskawkowym vinaigrette
- Sałatka z chrupkim mięsem kaczki, cebulą dymką i sosem sezamowo-sojowym
- Sałatka z pieczonego dorsza w żółtym curry z mango i ananasem
- Poliki wołowe duszone z jarzynami, podane z pieczonym burakiem i kaszą pęczak
- Maślany indyk z aromatycznym sosem z mleczkiem kokosowym i chili
- Wolno pieczona wieprzowina w stylu koreańskim
- Wykwintna zupa rybna
- Sałatka frisee z dodatkiem pieczonego buraka i koziego sera z delikatnym sosem czosnkowym
- Gazpacho
- Zupa krem z zielonego groszku z kwaśną śmietaną
- Czeska zupa „Kulajda“
- Filet z kurczaka marynowany w cytrynie i tymianku, z grillowaną polentą i sałatką ze szpinaku
- Czekoladowe Brownies
- Makaron farfalle w kremowym sosie z kurczakiem, bekonem i kurkami
- Lakierowany kurczak z miodem i sezamem (BG)
- Chrupiące warzywa w glazurze sosu słodko-kwaśnego
- Filet z kurczaka panierowany w panko
- Kotlet schabowy panierowany
- Grillowany schab z boczkiem na smażonych warzywach z sosem Bernaise
- Bulion drobiowy z wędzoną szynką, pieczonym czosnkiem i warzywami
- Piotrosz w fenkułowym sosie z białą czekoladą
- Łosoś w cieście francuskim ze szpinakiem
- Przegrzebki z konfiturą pomidorową i pudrem ogórkowym
- Ragout jagnięcy z warzywami
- Rostbef z ziemniakami, selerem i kurkami
- Zupa z kiełbasą chorizo i świeżą kolendrą
- Sałatka wiosenna z dodatkiem filetów z pomarańczy z klasycznym sosem ogrodowym
- Sałatka z ośmiornicą w pomarańczowo - pietruszkowym vinaigrette
- Klasyczna sałatka "Polonaise" przygotowana z polskich składników z dodatkiem smażonego chleba
- Zupa z młodej kalarepy i zielonych ogórków
- Karkówka wołowa w sosie własnym z knedlami, kapustą i chrupiącym bekonem
- Schab z fasolą i chorizo
- Konfitowane udko kurczaka z kukurydzianym puree i popcornem
- Omlet koreański Haemul Paejon
- Terrina mięsna w kruchym cieście z galaretką Porto
- Beef Strogonow z grzybami shitake i kluskami z kolendrą
- Dorsz w bekonie podany na caponacie
- Turbot z frytkami w zielonym sosie holenderskim
- SPRING ROLLS
- Sajgonki z wołowiną i mango
- Chrupiąca dorada z domowymi Gnocchi, daktylami i parmezanem
- Filet z kurczaka marynowany w majonezie podany z sałatką z grillowanych warzyw
- Gulasz wołowy z Pilsnerem
- Zielone curry z kurczakiem i bakłażanem
- Wegetariański burger z czerwonej fasoli
- Bibimbap–wołowina po koreańsku
- Pieczony rostbef z grillowanymi gruszkami i kremowym dressingiem lazurowym
- TATAR Z MARYNOWANYCH WARZYW
- Zupa borowikowa z puree z dynią
- Sałatka z marynowanym arbuzem w syropie z granatów i serem feta
- Musaka wołowa z bakłażanem i pomidorami oraz kremowym sosem beszamelowym
- Comber z królika w sosie kurkowym z kaszą jaglaną, kalarepą i bobem
- Sałatka z chrupiącym kurczakiem, sałatą rzymską i sosem Cezar
- Wołowina w sosie Teriyaki
- Dorada z krewetkami i kalafiorem na emulsji ziołowej
- Lasagne wegatariańska z bukietem sałat i oliwą
- Lodowy makaronik
- Quesadilla z kurczakiem curry i salsą pomidorową
- Wywar podstawowy do zup i sosów
- Pikantna zupa z owocami morza
- Wędzone marchewki z wodorostami wakame i cytrusowym majonezem
- Koktajl z krewetek grenlandzkich i awokado
- Confitowane udko z kaczki na karmelizowanych warzywach z miodem
- Roladki z kurczaka z muślinem podane z puree z pasternaku oraz z sosem cytrynowo-maślanym
- Pieczony dorsz z ziemniakami i vinaigrettem pomidorowym z cytrusami
- Lodowy Croissant
- Krem drobiowy z żółtym curry i wodorostami
- Czerwone curry z wołowiną
- Lodowy Gofr
- Penne w oliwnym sosie pesto z dodatkiem zielonych warzyw i czarną soczewicą
- Kremowe ziemniaki z boczkiem zapiekane z serem brie, podane z sałatą i orzechowym vinaigrette
- Ratatuille z wegetariańskimi pulpetami z kaszą bulgur
- Koktajl lodowy ciemnoczerwony
- Klopsiki wegetariańskie w kremowym sosie grzybowym z pappardelle
- Comber króliczy z sercami drobiowymi
- „Jak Klopsiki” glazurowane w sosie sojowo-miodowym z ryżem i sałatką z ogórka.
- Chowder – zupa krem z dorszem, łososiem i krewetkami
- Wegański smalec
- Mexicana Hot Dog
- Mule marinière ze śmietanką i szafranem
- Ogon wołowy duszony z trawą żubrową
- Szaszłyk z kurczaka glazurowany w teriyaki z grillowanymi warzywami
- Glazurowany Kurczak BBQ
- Spicy burger z jalapeno i marynowaną cebulą
- Marynowany miecznik, mus z foie gras, krem z rukwi wodnej
- Paela z owocami morza
- Karmelowa Eksplozja
- Włoski burger z serem gorgonzola, szpinakiem i suszonymi pomidorami
- Golonka z indyka z warzywami, sosem żurawinowym i gruszką
- Krem z buraków
- Kuskus z warzywami
- Bulion wołowy podany z makaronem grandine i warzywami
- Pizza Parma
- Curry z zielonej fasolki szparagowej z ciecierzycą i mlekiem kokosowym
- Sałatka ze szczawiu z rabarbarem i wołowiną typu pastrami
- Makaron spaghetti z szyjkami rakowymi i mulami w winnym sosie curry
- Łosoś confit z rozmarynem i czosnkiem na zielonym groszku z pomidorami (BG)
- Krem z białych warzyw z pietruszkową oliwą (BG)
- Tatar z łososia z awokado
- Sałatka Cezar z nuggetsami i kremowym sosem
- Burger francuski z kozim serem, marmoladą z czerwonej cebuli i rukolą
- Hot Dog Ruben z kiszoną kapustą
- Hot dog z piklowaną kapustą czerwoną i prażoną cebulką
- Zielone warzywa w żółtym curry
- Konfitura z imbiru i cytryny
- Sałatka Cezar, czarny kurczak, piasek bekonowy
- Kurczak w sosie słodko-kwaśnym z ananasem
- Risotto grzybowe
- Minestrone
- Konfitura z pomarańczy
- Massman curry z kurczakiem i warzywami
- Kurczak po amerykańsku
- Sos grzybowo-śmietanowy
- Wegański sos myśliwski z kopytkami
- Orientalne pierożki z kurczakiem
- Imbirowa kaczka wolno pieczona w soli morskiej
- Tagliarini rossi ze szparagami
- Filet z indyka z karczochami i suszonymi pomidorami podany z pikantnym sosem pomidorowym
- Dorsz w kremowym sosie porowym
- Glazurowana kaczka na smażonym makaronie z warzywami
- Kurczak w chrupiącej panierce kokosowej z miętowym sosem
- Żabnica z sosem ze skorupiaków i pomidorowym quenelles
- Warzywa z patelni
- Sałatka z grillowana papryką i kurczakiem w szafranie
- Pstrąg tęczowy z sosem veloute na puree z zielonego groszku i wanilii
- Pizza z wegetariańskim kiełbaskami i sosem bolońskim
- Królik w warzywnym ragout z mleczkiem kokosowym
- Konfitura z malin
- Krem ze skarmelizowanych pomidorów, bazylii i mascarpone
- Konfitowana wieprzowina na kapuście kiszonej
- Zupa z kurczaka z klopsikami
- Zupa z łososia
- Pierożki ananasowe z mascarpone i marakuja
- Marchewkowa panna cotta z konfiturą z pomarańczy
- Smażone kiełbaski z puree ziemniaczanym i czerwoną cebulą
- Duszona goleń wołowa w sosie śliwkowym z confitowanymi fondantami i szparagami
- Surówka z białej kapusty
- Ceviche
- Surówka z modrej kapusty
- Rustykalny zielony makaron z mascarpone, suszonymi pomidorami, gruszką i orzechami pekan
- Surówka z marchwi
- Cytrynowe ciastko z bezami
- Kaczka pieczona w tradycyjny orientalny sposób, podana z dynią, modrą kapustą i palonymi orzechami
- Cepeliny z królikiem podane na purée z cebuli, z dodatkiem borowików i crunchem
- Sałatka z zielonych warzyw z piklowaną czerwoną cebulą i klasycznym sosem
- Sałatka Cezar z grillowanym kurczakiem, jajkiem panierowanym w parmezanie i kremowym sosem
- Saltimbocca a'la Romana
- Trota al cartoccio - pstrąg w pergaminie
- Polędwica z jelenia z plackami z kiszoną kapustą i sosem z czarnej porzeczki
- Involtini di sogliola di gamberetti – roladki z soli z krewetką na sosie cytrynowo-maślanym
- Zupa krem z buraków
- Sałatka z grillowanym serem halloumi i arbuzem
- Krem z zielonego groszku z fetą
- Comber jagnięcy z ziemniakami dauphinois i warzywami
- Pyza drożdżowa z kaczką, modrą kapustą i sosem żurawinowym
- Pizza Rzeźnicka - Wiejska
- Gruszka crostata z serem ricotta na ryżowym spodzie
- Ryż z warzywami
- Zupa z ciecierzycy
- Policzki wieprzowe w sosie velouté z bobem i sakiewkami
- Tortellini ze szpinakiem i sandaczem w sosie cytrynowym
- Królik otulony szynką dojrzewającą z kaparami
- Sałatka Panzanella
- Kremowy makaron z kurczakiem i warzywami
- Spring rolls
- Sałatka caprese podana w bazyliowej galaretce
- Barszcz ukraiński
- Tacos z dorszem w tempurze z salsą pomidorową
- Curry z wegetariańskim kurczakiem z warzywami w kokosowym sosie
- Panna cotta czekoladowa
- Semifreddo waniliowe z dodatkiem malin i pistacji
- Chrupiący naleśnik z kurczakiem i krewetką
- Polędwica Wellington podana z sosem béarnaise, marchewką w pomarańczy na purée szpinakowym
- Amerykański Burger
- Gorąca zielona herbata z anyżem
- Sałatka z grillowaną cykorią, gruszką i orzechami włoskimi z sosem miodowo-musztardowym
- Glazurowane policzki wieprzowe z wiosennymi warzywami i chrupiącą posypką
- Filet z kaczki podany z sercami pora, piklowaną kalarepą i nutą orientu
- Tiramisu z malinami i ciasteczkami cygaretkowymi
- Nova Pavlova
- Pizza Margherita
- Penne Arrabbiata z czarnymi oliwkami
- Krem Toskański
- Truskawki z Creme Dolce i pudrem z pieprzu
- Stogonow z pieczarkami i ogórkiem kiszonym z kluseczkami
- Sałatka ze świeżych sezonowych warzyw z cytrynowym vinaigrette
- Chili con carne
- Pizza Salami - Cacciatore
- Żółte curry z krewetkami i ananasem
- Pizza Peperoni
- Pizza Capriciosa
- Glazurowane przepiórki, miód, sezam, humus z cieciorki
- Tarte Flambee z cebulą, boczkiem i pieczarkami
- Filet z kurczaka nadziewany szpinakiem i grillowaną papryką z szafranowym risotto
- Sałatka z pieczonych sezonowych warzyw z lekkim dressingiem
- Żeberka wołowe wolno gotowane
- Krem z rustykalnych warzyw z nutą truflową i grzankami
- Tapas - Patatas Bravas z marynowanymi oliwkami i szynką
- Coleslaw
- Matias sandwich - kanapka ze śledziem i sałatką z buraka
- Coleslaw z czerwonej kapusty
- Orientalny bulion z makaronem gryczanym i warzywami
- Piccata z indyka na klasycznym sosie pomidorowym z bazylią
- Spaghetti carbonara
- Pappardelle z łososiem wędzonym i mascarpone
- Puttanesca
- Humus podany z oliwą i pieczywem
- Żurek z pulpecikami, grzanką z chleba żytniego, jajkiem sadzonym i szczypiorkiem
- Zupa cytrynowa z ryżem
- Udko z kurczaka w potrawce
- Borowikowe cappuccino z kozim serem
- Barszcz biały - zalewajka
- Burger wegetariański
- Yakitori – grillowane szaszłyki z kurczaka z glazurowanymi warzywami
- Policzki wieprzowe podane w kremowym sosie dijonnaise z gnocchi i zielonymi warzywami
- Kalafior Tikka z kwaśnym jogurtem miętowym
- Kremowa zupa dyniowa z brzoskwinią, dodatkiem mleka kokosowego i curry
- Sernik podany z konfiturą, ganache i lodami chałwowymi
- Domowe frytki z wędzonym majonezem chipotle
- Polędwiczka z farszem grzybowym z puree z pasternaku
- Śledź po staropolsku inaczej
- Veloute z żurku podane z konfitowanym boczkiem i perfekcyjnym żółtkiem
- Roladka z pstrąga z warzywami otulona wędzonym boczkiem w sosie z leśnych grzybków
- Ser panierowany z sosem tatarskim
- Fasolka szparagowa ze złocistą bułką
- Minestrone
- Stek al Pepe
- Burger wołowy z karmelizowaną pietruszką
- Marynowany łosoś z buraczkami i koperkiem
- Sałatka Cezar po wegańsku
- Kurczak na spaghetti warzywnym
- Pieczeń wieprzowa
- Turbot z wędzonymi szparagami i cytrusową konfiturą
- Libańska sałatka Tabbouleh z grillowanym łososiem
- Philadelphia Cheese Steak Sandwich
- Zupa Azteca z nachos, cheddarem i kwaśną śmietaną
- Śledź podany na purée buraczanym z dodatkiem ziemniaków i marchwi
- Straciatella - zupa z jajecznymi kluseczkami i parmezanem
- Pad Thai – orientalny makaron z krewetkami
- Perliczka z sosem miodowym i kaszanką
- Jagnięcina duszona z warzywami pakora
- Ciecierzyca z pomidorami i żółtym curry
- Chrupiące warzywa w tempurze
- Krem z selera i ziemniaków z dodatkiem mleka kokosowego i oliwy z kolendry
- Quiche z grzybami leśnymi
- Dip brokułowy
- Fondant czekoladowy ze świeżymi owocami
- Sałatka taboulé z falafelem, humusem i chrupkim chlebem pita
- Risotto z kurczakiem
- Falafel w chlebie pita z sosem czosnkowym
- Club sandwich z frytkami i dipem czosnkowym
- Kurczak Tikka Masala
- Tacos de chili con carne
- Tapas – Empanadas
- Grillowany burger z sałatką bulgur z kwaszoną cebulą
- Indyk z karczochami i parmezanem, sos gorgonzola
- Marynowany łosoś podany na ogórku z lodami musztardowymi
- Krem z pietruszki z dorszem
- Kanapka z szarpanym indykiem, grillowanymi warzywami i guacamole
- Chłodnik litewski podany z marynowanym ogórkiem oraz emulsją z buraka i pomidorowym kefirem
- Halibut w Ragout
- Makaron stir-fry z kurczakiem i krewetkami
- Penne ze szpinakiem i ricottą
- Sos biały podstawowy
- Kremowa zupa krewetkowa z warzywami
- Przegrzebki, kaszanka z przepiórczym jajkiem, mus z kalafiora
- Filet z kurczaka z patelni duszony z cytryną na polencie z pieczonymi pomidorami
- Podstawowa chińska surówka z kapusty
- Schab z kruszonką z boczku i cebuli na zielonym pappardelle z pesto z rukoli i bazylii
- Grillowane warzywa podane z hummusem paprykowym i salsa verde
- Pieczeń wieprzowa z chorizo, sosem grzybowym i szarymi kluskami
- Boczek pieczony w zielonej soczewicy z cebulką perłową, tymiankiem i białym winem
- Penne Carbonara
- Arancini z kurczakiem i ostrym sosem Arrabbiata
- Kotlet drobiowy panierowany
- Cappuccino ze szparagów
- Sos ciemny podstawowy