Menu

Inspirujący spacer przez targ Gwangjang, najstarszy targ uliczny w Seulu, aby znaleźć błękitne kraby marynowane w soi, małe kraby z pastą z czerwonej papryki, kapuściane kimchi, kimchi ze świeżego ogórka i kimchi z rzodkwi, a także koreańskiego tatara yukhoe. Wersja koreańska podobna jest do tatara francuskiego, ale doprawiana soją, cukrem, solą, olejem sezamowym, dymką, tartym czosnkiem, nasionami sezamu, czarnym pieprzem i pokrojoną w słomkę gruszą chińską, podawana z surowym jajkiem na wierzchu.

Obejrzyj film i przenieś się do odległego Seulu, gdzie poznasz wyjątkową różnorodnośc kuchni koreańskiej.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Targ Gwanjang w Seulu

00:43

Znajdź więcej porad i ciekawostek o KUCHNI ŚWIATA

Menu
Strona Główna
Produkty
Przepisy
Wiedza