+

Dynia

  • Dynia makaronowa 5 kg

Warzywa

Podanie

  • Ser kozi 250 g
  • Pestki dyni (przyrumienione) 50 g
  • Olej dyniowy 30 ml
  • Kiełki ziół mix
  1. Dynia

    • Dynię piecz w całości w piecu przez 40-50 minut w temperaturze 180⁰C.
    • Następnie przekrój na połowę, usuń pestki i widelcem wyjmij miąższ.
  2. Warzywa

    • Na oleju zasmaż kurki, marchew i cukinię, dodaj Esencję bulionu warzywnego i dynię.
    • Całość wymieszaj.
  3. Podanie

    • Dynię podawaj posypaną pokruszonym serem i pestkami dyni, skropioną olejem dyniowym z miksem kiełków.

+

Chcesz mieć dostęp do wyjątkowych filmów i artykułów?

  • Rejestracja zajmie Ci tylko 30 sekund.
  • Oglądaj bez ograniczeń niezwykłe filmy i zainspiruj się.
  • Uzyskaj wgląd do pełnej treści artykułów stworzonych przez szefów kuchni z całego świata.
Załóż konto