Menu karnawałowe - jak zaprojektować zimowe menu imprezowe
Obejrzyj wywiad z szefem kuchni Konradem Birkiem
Menu na imprezę powinno się różnić w zależności od pory roku. Jakie są kulinarne potrzeby gości podczas zimowych imprez? Jak przygotować menu karnawałowe, gdy brakuje wielu owoców i warzyw? Odpowiedzi na te i inne pytania związane z menu karnawałowym udziela Konrad Birek, Szef Kuchni Unilever Food Solutions.
Dowiedz się więcej na temat IMPREZ OKOLICZNOŚCIOWYCH
Polecany przepis
Borowikowe cappuccino z kozim serem
Sprawdź przepis
Przygotowanie pudru z borowików jest bardzo proste, a dodaje daniu subtelności i aromatu szlachetnego grzyba - wystarczy zmiksować suszonego borowika na wysokich obrotach.
Polecane produkty
Nigdy nie przestawaj uczyć się z Akademią UFS
- Ucz się od innych Szefów kuchni
- 2-minutowe filmy, bez reklam!
- Opanuj nowe umiejętności
Masz już konto?
Zaloguj się tutaj