Podróżujemy coraz więcej i coraz dalej, a z podróży przywozimy nie tylko pamiątki, ale również wspomnienia kulinarnych odkryć. Goście chcą smakować dań, których na próżno szukać w tradycyjnych, rodzimych restauracjach.
Dowiedz się między innymi:
- jak zachować autentyczność, gotując nieznane dotychczas dania?
 - jak wprowadzić nowe dania do menu?
 - jakie kierunki kulinarne warto odkrywać?
 
Sprawdź aktualne trendy na lipiec i sierpień!
Czy gotowałeś kiedyś kard lub piekłeś pasternak? Odkrywamy bogactwo warzyw, które zostały zapomniane, choć niegdyś gościły często na naszych stołach.
Dowiedz się między innymi:
- co przyrządzić z zapomnianych warzyw?
 - jakie warzywa warto odkryć na nowo?
 - skąd czerpać o nich wiedzę?
 
Już wkrótce!
                    
                    
                


