-
Wybierz interesujące Cię święto 2.02 Dzień Naleśnika 8.02 Tłusty Czwartek 9.02 Dzień Pizzy 13.02 Śledzik / Ostatki 14.02 Walentynki
Przystawki:
-
Wegetariańska frittata ze szpinakiem i mozzarellą
Po usmażeniu Twoja frittata może być jeszcze bardziej puszysta – jeżeli białka jaj ubijesz osobno i dodasz na końcu do całości,...
-
Omlet koreański Haemul Paejon
Koreański omlet z owocami morza i zieloną cebulką to jedno z ulubionych dań w Korei. Prosty w przygotowaniu, stanowi doskonałą ...
Zupy:
Sałatki:
Dania główne:
-
Chrupiący naleśnik z kurczakiem i krewetką
Ciasto naleśnikowe przygotuj wcześniej. W ten sposób uwolnisz gluten, co pozwoli smażyć cieńsze naleśniki.
-
Wegański doner kebab
„Kuchnia bliskowschodnia i azjatycka to obecnie jeden z dominujących trendów kulinarnych na świecie, zwłaszcza w kategorii str...
Desery:
Przystawki:
-
Chrupiące warzywa w tempurze
Jeżeli chcesz, żeby twoja tempura była bardzo chrupiąca, musisz pamiętać o wcześniejszym mocnym schłodzeniu ciasta. Zalecane je...
-
Orientalny boczek w tempurze
Jeżeli chcesz, aby tempura była chrupiąca i delikatna, utrzymuj chłodną temperaturę ciasta, dodając kostki lodu.
Zupy:
Sałatki:
Dania główne:
Desery:
Przystawki:
Zupy:
Sałatki:
Dania główne:
Dodatkowo – Idealny sos do pizzy!
Desery:
A na dokładkę, darmowe i krótkie szkolenia kulinarne online
-
Danie włoskie: Piemont
DARMOWE kursy dla Szefów Kuchni, prowadzone przez Głównego Szefa Kuchni Osteria Antica Bologna!. Obejrzyj wprowadzenie i odkryj...
-
Sztuka robienia makaronu
Stwórz makaron od podstaw dzięki prawdziwym, włoskim technikom! Naucz się o kuchni włoskiej i robieniu idealnego tagliatelle w ...
Przystawki:
Zupy:
Sałatki:
Dania główne:
Desery:
Przystawki:
Zupy:
Sałatki:
Dania główne:
Desery: