Zero & less waste
Zadbaj o środowisko - postaw na ekologię w kuchni!
-
Naturalne metody konserwacji żywności
To, co naturalne, wraca do łask – w tym tradycyjne metody konserwacji żywności! To nie tylko chwilowa moda, ale także odpowiedz...
-
Ekologiczna restauracja bez słomek, jednorazówek i plastiku. Jak to zrobić?
Głośne kampanie społeczne sprzeciwiające się nadmiernemu korzystaniu z plastiku zmieniają oczekiwania gości restauracji i barów...
-
Porady, jak zapobiegać marnotrawstwu
Oto nasze rady, jak zapobiegać marnotrawstwu. Zastosuj je, by osiągnąć szybkie rezultaty, a potem przeprowadź audyt, by zaoszcz...
-
Najważniejsze zasady zarządzania odpadami w restauracji
Jak zarządzać odpadami, by generować jak najmniej szkodliwych dla planety odpadów i ograniczać koszty?
-
10 sposobów na ograniczenie odpadów
Praktyczne porady, które pomagają w codziennym zarządzaniu odpadami!
Nigdy nie przestawaj uczyć się z Akademią UFS
- Ucz się od innych Szefów kuchni
- 2-minutowe filmy, bez reklam!
- Opanuj nowe umiejętności
Masz już konto?
Zaloguj się tutaj