1. Krem z pieczarek

    • Pieczarki umyj, pokrój w plasterki o grubości około 5mm.
    • W głębokim rondlu rozgrzej Ramę Culinnese i zarumień pieczarki na złoty kolor.
    • Pokrojoną drobno cebulę i czosnek zeszklij na Ramie Culinesse.
    • Połącz cebule i pieczarki, dodaj igły rozmarynu i smaż razem jeszcze przez chwilę.
    • Zalej wszystko Esencją bulionu drobiowego, wymieszaną z wodą i gotuj przez około 10 minut.
    • Zmiksuj zupę na gładką masę. Dodaj Ramę 31%. Doprawić sola i pieprzem.
  2. Garni

    • Pieczarki pokrój w plasterki i zasmaż na Ramie Culinesse na złoty kolor.
    • Liście jarmużu pokrój, na średnie kawałki. Dodaj do pieczarek.
    • Podawaj jako garni na powierzchni zupy.
+

Chcesz zobaczyć więcej?

Załóż konto

Chcesz mieć dostęp do wyjątkowych filmów i artykułów?

  • Rejestracja zajmie Ci tylko 30 sekund.
  • Oglądaj bez ograniczeń niezwykłe filmy i zainspiruj się.
  • Uzyskaj wgląd do pełnej treści artykułów stworzonych przez szefów kuchni z całego świata.