
Jak dobrać menu na jesienną imprezę?
Zobacz wywiad z naszym szefem kuchni - Przemkiem Kaczmarkiem
Trwa sezon na dynię i jarmuż. Dowiedz się, jak stworzyć rozgrzewające imprezowe menu.
Rozmawiamy z Przemysławem Kaczmarkiem, Szefem Kuchni Unilever Food Solutions, o układaniu jesiennego menu na imprezę, w którym nasi goście będą mogli się prawdziwie rozsmakować. Jak ożywić zupę dyniową? Które sezonowe warzywa są na topie? Jak w nowoczesny sposób korzystać z technik wędzenia? Obejrzyj film i spraw, by jesienna impreza była niezapomniana.
Polecane produkty
Podobne artykuły
Nigdy nie przestawaj uczyć się z Akademią UFS
- Ucz się od innych Szefów kuchni
- 2-minutowe filmy, bez reklam!
- Opanuj nowe umiejętności
Masz już konto?
Zaloguj się tutaj