Składniki
Porchetta/ salsa/ ziemniaki/ szparagi/ koper włoski
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł854.34
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Porchetta
Boczek surowy ze skórą
/kg
2.0 kg
0%
Marynata do wieprzowiny Knorr Professional 0,75kg
/kg
30.0 g
0%

Koper włoski nasiona
/kg
15.0 g
0%
Kolendra ziarna uprażone
/kg
10.0 g
0%
Czosnek
/kg
25.0 g
0%
Chili płatki
/kg
2.0 g
0%
Rozmaryn świeży
/kg
10.0 g
0%
Skórka z cytryny
/kg
20.0 g
0%
Olej
/l
30.0 ml
0%
Szalotka
/kg
200.0 g
0%
Koper włoski
/kg
120.0 g
0%
Salsa
Pietruszka zielona
/g
60.0 g
0%
Oliwa z oliwek
/ml
200.0 ml
0%
Sok z cytryny świeży
/l
30.0 ml
0%
Ocet winny biały
/l
25.0 ml
0%
Skórka z cytryny
/kg
20.0 g
0%
Orzechy pinii uprażone
/kg
30.0 g
0%
Sos sałatkowy ogrodowy Knorr 0,7 kg
/kg
30.0 g
0%

Ziemniaki
Ziemniaki młode
/kg
1.8 kg
0%
Masło
/kg
100.0 g
0%
Koperek świeży
/kg
30.0 g
0%
Szczypior
/kg
30.0 g
0%
Step 4
Szparagi zielone
/kg
800.0 g
0%
Masło
/kg
80.0 g
0%
Sól
/kg
0.0 kg
0%
Cukier
/kg
0.0 kg
0%
Bataty
/kg
500.0 g
0%
Czosnek
/kg
30.0 g
0%
Pieprz biały mielony
/kg
0.0 kg
0%
Śmietanka 30%
/l
70.0 ml
0%
Masło
/kg
70.0 g
0%
Koper włoski
Koper włoski
/kg
500.0 g
0%
Rzodkiewki
/kg
100.0 g
0%
Oliwa
/l
50.0 ml
0%
Sos sałatkowy ogrodowy Knorr 0,7 kg
/kg
15.0 g
0%

Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Porchetta
-
Boczek surowy ze skórą 2.0 kg
-
Koper włoski nasiona 15.0 g
-
Kolendra ziarna uprażone 10.0 g
-
Czosnek 25.0 g
-
Chili płatki 2.0 g
-
Rozmaryn świeży 10.0 g
-
Skórka z cytryny 20.0 g
-
Olej 30.0 ml
-
Szalotka 200.0 g
-
Koper włoski 120.0 g
Salsa
-
Pietruszka zielona 60.0 g
-
Oliwa z oliwek 200.0 ml
-
Sok z cytryny świeży 30.0 ml
-
Ocet winny biały 25.0 ml
-
Skórka z cytryny 20.0 g
-
Orzechy pinii uprażone 30.0 g
Ziemniaki
-
Ziemniaki młode 1.8 kg
-
Masło 100.0 g
-
Koperek świeży 30.0 g
-
Szczypior 30.0 g
Step 4
-
Szparagi zielone 800.0 g
-
Masło 80.0 g
-
Sól
-
Cukier
-
Bataty 500.0 g
-
Czosnek 30.0 g
-
Pieprz biały mielony
-
Śmietanka 30% 70.0 ml
-
Masło 70.0 g
Koper włoski
-
Koper włoski 500.0 g
-
Rzodkiewki 100.0 g
-
Oliwa 50.0 ml