Darmowy webinar na żywo online dla profesjonalistów z branży HoReCa.

 

Temat: Plating - sekrety mistrzów. Część I – Przystawki. 

19.05.2022. godz. 18:00.

Aby wziąć udział w wydarzeniu, wypełnij poniższy formularz. Otrzymasz wiadomość e-mail z linkiem do wydarzenia!

Jeśli chcesz wiedzieć więcej o tym jak wykorzystujemy Twoje dane osobowe zapoznaj się z naszą Informacją o Prywatności oraz Informacją o Plikach Cookie. Rejestrując się oświadczasz, że masz powyżej 16 lat.

Webinar poprowadzą: 

pawel chef

Jakub Kasprzak

Szef Kuchni,

Zwycięzca polskich eliminacji prestiżowego Konkursu Bocuse d'Or

pawel chef

Paweł Kaczmarek 

Szef Kuchni Unilever Food Solutions

Region Południowy

Podczas najbliższego pokazu:

  • Dowiesz się, jak przygotować atrakcyjną aranżację talerza – szybko, sprawnie i powtarzalnie, nawet przy brakach kadrowych.
  • Zainspirujesz się pomysłami na efektowne podanie przystawki - które zaskoczą Twoich gościI
  • Odkryjesz patenty na ciekawe dekoracje.    

 

Strona Główna
Produkty
Przepisy
Wiedza
Menu