Darmowy webinar na żywo online dla profesjonalistów z branży HoReCa.
Temat: Plating - sekrety mistrzów. Część I – Przystawki.
19.05.2022. godz. 18:00.
Aby wziąć udział w wydarzeniu, wypełnij poniższy formularz. Otrzymasz wiadomość e-mail z linkiem do wydarzenia!
Webinar poprowadzą:
Jakub Kasprzak
Szef Kuchni,
Zwycięzca polskich eliminacji prestiżowego Konkursu Bocuse d'Or
Paweł Kaczmarek
Szef Kuchni Unilever Food Solutions
Region Południowy
Podczas najbliższego pokazu:
- Dowiesz się, jak przygotować atrakcyjną aranżację talerza – szybko, sprawnie i powtarzalnie, nawet przy brakach kadrowych.
- Zainspirujesz się pomysłami na efektowne podanie przystawki - które zaskoczą Twoich gościI
- Odkryjesz patenty na ciekawe dekoracje.