+

Sos

Makaron

Podanie

  • Ser Parmezan 100 g
  1. Sos

    • Na oliwie zeszklij posiekany czosnek i posiekane chilli.
    • Dodaj pokrojone anchois i wymieszaj.
    • Następnie dodaj pomidory, pokrojone w plasterki oliwki i kapary oraz wino.
    • Całość gotuj na wolnym ogniu do uzyskania właściwej konsystencji.
  2. Makaron

    • Makaron ugotuj w lekko osolonej wodzie i odcedź, nie płucz w zimnej wodzie.
    • Do sosu dodaj gorący makaron, posiekaną natkę i Primerbę, mieszaj, podgrzewając, dopraw do smaku.
  3. Podanie

    • Makaron nałóż do głębokiego talerza i posyp listkami parmezanu.
+

Chcesz mieć dostęp do wyjątkowych filmów i artykułów?

  • Rejestracja zajmie Ci tylko 30 sekund.
  • Oglądaj bez ograniczeń niezwykłe filmy i zainspiruj się.
  • Uzyskaj wgląd do pełnej treści artykułów stworzonych przez szefów kuchni z całego świata.
Załóż konto