Menu

Składniki

+

Krem z wędzonej papryki

Dodatki


Połączenie Esencji bulionu wołowego, Rosołu o smaku wędzonki z Peperonatą i Tomato Pronto Knorr Professional to pewny sposób na esencjonalną i głęboko aromatyczną zupę krem o pięknym, żywym kolorze. 

...

Przygotowanie

  1. Krem z wędzonej papryki

    • Wodę zagotuj z Esencją bulionu i Rosołem o smaku wędzonki. Dodaj Peperonatę, Tomato Pronto i przyprawy. 
    • Gotuj do miękkości. 
    • Zagęść Zasmażką ciemną i dodaj masło. Zmiksuj i przetrzyj przez sito.
  2. Dodatki

    • Kozi ser pokrój w plastry. Oprósz delikatnie cukrem i przypal na złoty kolor palnikiem. 
    • Tortellini ugotuj i przyrumień na suchej patelni.
  3. Podanie

    • Krem podawaj ze zrumienionymi tortellini, plastrem koziego sera i dowolnymi ziołami sezonowymi
Menu
Strona Główna
Produkty
Przepisy
Wiedza