Przydatne narzędzia dla Szefów Kuchni i firm gastronomicznych podczas COVID-19

Koronawirus to temat, który w okamgnieniu zmroził i skutecznie sparaliżował cały świat. Skutki pandemii niemal natychmiast dotknęły globalną gospodarkę. Prawdziwe spustoszenie odczuwalne jest również w gastronomii. Koronawirus wymusił na właścicielach restauracji i innych obiektów gastronomicznych, by zamknęli je do odwołania.

Nie oznacza to jednak, że tego potężnego kryzysu w gastronomii nie można zahamować. By ograniczyć rozprzestrzenianie się koronawirusa, ale jednocześnie zadbać o prowadzone przez siebie biznesy, restauratorzy zdecydowali się na to, aby przyrządzane dania, dostarczać klientom w nieco innej formule – z dostawą bądź odbiorem własnym. Możliwość zamawiania jedzenia cieszy się dużą popularnością szczególnie wśród osób, które w dobie nowej rzeczywistości, swoje obowiązki muszą wykonywać zdalnie.

Pracujesz w branży gastronomicznej? Prowadzisz restaurację lub kawiarnię i chcesz wiedzieć jak prowadzić swój biznes w nowych realiach? Koniecznie zapoznaj się z naszą sekcją artykułów, w których znajdziesz wiele cennych porad. Dzięki nim, łatwiej poradzisz sobie z obecną sytuacją, zatroszczysz się o swoich klientów, dostarczając im wyśmienite potrawy wprost do ich domów, jednocześnie realizując założone cele biznesowe.

Strona Główna
Produkty
Przepisy
Wiedza
Menu