+

Zupa

  1. Zupa

    • Fond z owoców morza rozprowadź w ciepłej wodzie i zagotuj.
    • W szerokim rondlu na oliwie z oliwek zeszklij pokrojoną w kostkę cebulę z plasterkami czosnku.
    • Dodaj rozmrożone owoce morza, wino, a po chwili przekrojone na pół pomidorki koktajlowe.
    • Zalej przygotowanym fondem z owoców morza, dodaj ryby pokrojone w dużą kostkę oraz posiekaną natkę pietruszki.
    • Dopraw do smaku Primerbą tymiankową, solą i pieprzem. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu kilka minut.
+

Chcesz zobaczyć więcej?

Załóż konto

Chcesz mieć dostęp do wyjątkowych filmów i artykułów?

  • Rejestracja zajmie Ci tylko 30 sekund.
  • Oglądaj bez ograniczeń niezwykłe filmy i zainspiruj się.
  • Uzyskaj wgląd do pełnej treści artykułów stworzonych przez szefów kuchni z całego świata.