Pobierz naszą infografikę o wykorzystaniu części kurczaka i kaczki w swojej kuchni
Zainspiruj się technikami kulinarnymi z całego świata, które pomągą przygotować aromatyczne danie w Twoim domu. Smażyć czy piec? Kuchnia tradycyjna czy molekularna? Wybierz technikę najbardziej odpowiednią dla Ciebie.
Zapraszamy do zapoznania się z infografiką, która zawiera przydatne informacje na temat wykorzysania poszczególnych części kurczaka i kaczki w Twoich daniach oraz dowiesz się jakie jest spożycie i roczna produkcja drobiu na świecie.
Wypełnij krótki formularz i pobierz infografikę już teraz!
Produkty dla szefów kuchni
Nigdy nie przestawaj uczyć się z Akademią UFS
- Ucz się od innych Szefów kuchni
- 2-minutowe filmy, bez reklam!
- Opanuj nowe umiejętności
Masz już konto?
Zaloguj się tutaj