Menu

Zwycięzcą konkursu została Beata Słomianna - Zespół Szkół Gastronomicznych w Bydgoszczy.

Gratulujemy i życzymy dalszych sukcesów 👏 Mamy nadzieję, że jeszcze o Tobie usłyszymy!  

Drugie miejsce zajął Daniel Ogonowski z Zespołu Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Warszawie przy ul. Majdańskiej. Na trzecim miejscu uplasował się Grzegorz Królik z Technikum Lider w Lublinie.

Wszystkim uczestnikom serdecznie gratulujemy 👍

Poniżej filmowa relacja z konkursu, a więcej zdjęć znajdziecie na naszym profilu facebookowym
 

Relacja z finału Młodego Kreatora Sztuki Kulinarnej

01:30

Nad emocjonującą rozgrywką czuwało prestiżowe jury w składzie:

  • Tomasz Purol, Przewodniczący Jury – Szef Kuchni Restauracji Blow Up Hall
  • Grzegorz Kazubski – Honorowy Prezes OSSKiC
  • Artur Skotarczyk – Szef Kuchni Restauracji Muga Poznań
  • Katarzyna Daniłowicz – Szef Kuchni Olszewskiego 128 Wrocław
  • Sebastian Krauzowicz- Executive Chef Copernicus Toruń Hotel
  • Marcin Sasin - Executive Chef Hotel Sheraton Warszawa
  • Krzysztof Gawlik - Master Chef Ekspert Kulinarny RM GASTRO
Jury finału MKSK 2017
Menu
Strona Główna
Produkty
Przepisy
Wiedza