Zwycięzcą konkursu została Beata Słomianna - Zespół Szkół Gastronomicznych w Bydgoszczy.
Gratulujemy i życzymy dalszych sukcesów 👏 Mamy nadzieję, że jeszcze o Tobie usłyszymy!

Drugie miejsce zajął Daniel Ogonowski z Zespołu Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Warszawie przy ul. Majdańskiej. Na trzecim miejscu uplasował się Grzegorz Królik z Technikum Lider w Lublinie.
Wszystkim uczestnikom serdecznie gratulujemy 👍
Poniżej filmowa relacja z konkursu, a więcej zdjęć znajdziecie na naszym profilu facebookowym.

Nad emocjonującą rozgrywką czuwało prestiżowe jury w składzie:
- Tomasz Purol, Przewodniczący Jury – Szef Kuchni Restauracji Blow Up Hall
- Grzegorz Kazubski – Honorowy Prezes OSSKiC
- Artur Skotarczyk – Szef Kuchni Restauracji Muga Poznań
- Katarzyna Daniłowicz – Szef Kuchni Olszewskiego 128 Wrocław
- Sebastian Krauzowicz- Executive Chef Copernicus Toruń Hotel
- Marcin Sasin - Executive Chef Hotel Sheraton Warszawa
- Krzysztof Gawlik - Master Chef Ekspert Kulinarny RM GASTRO
