+

Udka

Potrawka

  1. Udka

    • Udka z kurczaka ugotuj z dodatkiem Delikatu uniwersalnego.

  2. Potrawka

    • Ramę roztop, dodaj mąkę i wymieszaj.
    • Ciągle mieszając dodawaj ciepły wywar od gotowania udek.
    • Mieszaj do uzyskania gładkiej konsystencji sosu.
    • Następnie dodaj sok z cytryny i gotuj na wolnym ogniu przez 2-3 minuty.
    • Zdejmij z palnika, śmietankę zahartuj i dodaj do sosu, dopraw do smaku.
    • Podawaj z marchewką, ryżem oraz koktajlem.
+

Chcesz zobaczyć więcej?

Załóż konto

Chcesz mieć dostęp do wyjątkowych filmów i artykułów?

  • Rejestracja zajmie Ci tylko 30 sekund.
  • Oglądaj bez ograniczeń niezwykłe filmy i zainspiruj się.
  • Uzyskaj wgląd do pełnej treści artykułów stworzonych przez szefów kuchni z całego świata.