Kuchnia chińska
Egzotyczne smaki Dalekiego Wschodu.
-
Wegańska sałatka z zielonej fasolki i grzybów shimeji
Jeżeli chcesz, żeby fasolka miała intensywnie zielony, świeży kolor, nie zapomnij do wody dodać cukru podczas gotowania. Szybki...
-
Podawanie flaków w Pekinie
-
Boczek orientalny, makaron ryżowy, warzywa
Boczek musi być bardzo miękki, jest to charakterystyczne dla tej potrawy. Nie usuwaj z kolendry łodyg ponieważ w nich jest najw...
-
Regionalna kuchnia chińska
Kuchnia chińska: przepisy, porady i inspiracje dla kucharzyWśród słynnych Ośmiu Kulinarnych Tradycji – czyli chińskich kuchni regionalnych – cztery z nich są najbardziej wpływowe. Mowa o kuchni kantońskiej, syczuańskiej, pekińskiej i szanghajskiej . Nazywane są Czterema Głównymi Kuchniami . Co musisz o nich wiedzieć, aby kuchnia chińska nie była dla Ciebie wyzwaniem?
-
-
Nigdy nie przestawaj uczyć się z Akademią UFS
- Ucz się od innych Szefów kuchni
- 2-minutowe filmy, bez reklam!
- Opanuj nowe umiejętności
Masz już konto?
Zaloguj się tutaj