Witamy!

Menu na dzisiejsze czasy | Klasyczne dania nowocześnie w wersji bufetowej i a’la carte
Polecane przepisy
-
Ceviche z pstrąga/ olej z ogórka zielonego -
Golonka z indyka / tarta z buraka -
Krem ze szpinaku/ tortellini serowe -
Pieczony rostbef/ Sambal Manis/ glony wakame/ grzyby shimei -
Makrela / sos Campagna Rustica / maślany ryż -
Polędwiczka wieprzowa w pistacjach / fondant ziemniaczany / sos śliwkowy -
Kurczak supreme / warzywa / brzoskwiniowa glazura -
Żebra wołowe / sos z czarnym bzem / kasza jęczmienna z warzywami -
Młody kogut / puree ziemniaczano-truflowe / sos gravy -
Pinchos z indyka/ nachosy z serem/ salsa paprykowa -
Kaczka/ sos rodzynkowy / babka ziemniaczana -
Golonka/ chrzanowa galaretka/ piklowane warzywa -
Karkówka w korzennych przyprawach/ knedliki / brukselka -
Żeberka wieprzowe/ sos Teriyaki/ warzywa korzeniowe/ spaetzle -
Tarta/ krem z białej czekolady / galaretka z rokitnika