Zarówno mięso kaczki, jak i kurczaka należy do najpopularniejszych rodzajów drobiu w skali światowej. Zachęcamy do obejrzenia naszych najnowszych materiałów filmowych, w których szefowie kuchni doskonale instruują adeptów sztuki kulinarnej w kwestii trybowania kurczaka na elementy kulinarne, jak również trybowania, faszerowania i szycia kaczki.
Miłego oglądania!
Kliknij i zobacz, jak efektownie zrobić ścieg angielski lub francuski – włącz film „Trybowanie, faszerowanie i szycie kaczki”.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Sprawdź, jak w prosty sposób uzyskać poszczególne części kurczaka – włącz film „Trybowanie kurczaka na elementy kulinarne”.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Zapisz się do newslettera
Już dziś zapisz się do naszego newslettera, aby być na bieżąco z informacjami ze świata gastronomii. Otrzymasz co miesiąc najświeższe przepisy, informacje o konkursach oraz inspirujących filmach i artykułach stworzonych przez szefów kuchni z całego świata. Niech nic Cię nie ominie!