Prosta zupa ze skorupiaków, wodorostów, ikry jeżowca, czosnku i soi. Aby zebrać ikrę, należy odwrócić jeżowca na grzbiet i wybrać łyżką. Ikrę jeżowca dodaje się również do prostej zupy z wodorostów i miesza – po rozpuszczeniu daje słony, bogaty smak owoców morza.
Obejrzyj poniższy film i dowiedz się jak przygotować to nietypowe danie.
Znajdź więcej porad i ciekawostek o KUCHNI ŚWIATA
Polecany przepis
Wolno pieczona wieprzowina w stylu koreańskim
Sprawdź przepis
Dodanie brązowego cukru do marynowania przyspieszy zarumienienie mięsa. Jeżeli chcesz by twoja pieczeń była równomiernie doprawiona i jeszcze bardziej soczysta, możesz dodatkowo ostrzykać mięso roztworem z wody i soli.
Polecane produkty
Nigdy nie przestawaj uczyć się z Akademią UFS
- Ucz się od innych Szefów kuchni
- 2-minutowe filmy, bez reklam!
- Opanuj nowe umiejętności
Masz już konto?
Zaloguj się tutaj