Przepisy na styczeń
Nowy rok, nowy miesiąc, nowe pomysły na przepisy, które zachwycą Twoich gości.
Za oknem ziąb dlatego warto rozgrzać swych gości „od środka” serwując im mięsiste i pożywne dania takie jak wędzona kaczka z dodatkami czy karkówka wołowa okraszona chrupiącym bekonem autorstwa słowackiego szefa kuchni - Juraj Dohansky. Dzięki temu upieczemy dwie pieczenie na jednym ogniu – goście nie tylko się rozgrzeją, ale i porządnie nasycą.
Polecany przepis
Wędzona pierś z kaczki z sosem chrzanowym i pieczonymi warzywami
Sprawdź przepis
Wędząc kaczkę, można ją przedtem włożyć na dobę do 4-procentowej solanki, smak będzie jeszcze lepszy.

Polecane produkty
Podobne artykuły
Co otrzymujesz:
- Dostęp do treści premium
- Najświeższe trendy, inspiracje i porady kulinarne
- Darmowe, krótkie filmiki szkoleniowe bez reklam dla Szefów Kuchni
Masz już konto?
Zaloguj się tutaj