Przepisy na styczeń
Nowy rok, nowy miesiąc, nowe pomysły na przepisy, które zachwycą Twoich gości.
Za oknem ziąb dlatego warto rozgrzać swych gości „od środka” serwując im mięsiste i pożywne dania takie jak wędzona kaczka z dodatkami czy karkówka wołowa okraszona chrupiącym bekonem autorstwa słowackiego szefa kuchni - Juraj Dohansky. Dzięki temu upieczemy dwie pieczenie na jednym ogniu – goście nie tylko się rozgrzeją, ale i porządnie nasycą.
Polecany przepis
Wędzona pierś z kaczki z sosem chrzanowym i pieczonymi warzywami
Sprawdź przepis
Wędząc kaczkę, można ją przedtem włożyć na dobę do 4-procentowej solanki, smak będzie jeszcze lepszy.

Polecane produkty
Podobne artykuły
Nigdy nie przestawaj uczyć się z Akademią UFS
- Ucz się od innych Szefów kuchni
- 2-minutowe filmy, bez reklam!
- Opanuj nowe umiejętności
Masz już konto?
Zaloguj się tutaj