1. Zupa

    • Czosnek i cebulę pokrój w kostkę, koper włoski pokrój w paski.
    • Na oliwie zasmaż wszystkie warzywa i zalej wywarem jarzynowym, połącz z Fondem z owoców morza iTomato Pronto.
    • Zupę dopraw do smaku, dodaj sambucę i ugotowane krewetki.
    • Zagęść zasmażką, następnie zagotuj i zabiel Ramą Cremefine Profi.
  2. Podanie

    • Zupę przelej do naczynia i udekoruj świeżymi ziołami.
+

Chcesz zobaczyć więcej?

Załóż konto

Chcesz mieć dostęp do wyjątkowych filmów i artykułów?

  • Rejestracja zajmie Ci tylko 30 sekund.
  • Oglądaj bez ograniczeń niezwykłe filmy i zainspiruj się.
  • Uzyskaj wgląd do pełnej treści artykułów stworzonych przez szefów kuchni z całego świata.