Menu

Składniki

+

Bazyliowa Panna cotta

Granita z pomidorów

Galaretka z pomidorów

Dodatki

  • Maliny liofilizowane, puder 3.0 g
  • Mikro zioła, kwiaty sezonowe do dekoracji

Passata przetarte pomidory Knorr Professional to gwarancja słodkiego smaku pomidorów, dlatego użyłem jej jako bazy pod słodko-wytrawny deser. Nietypowe i zaskakujące połączenie, ale nie zawiedziesz się. Musisz tego spróbować.

...

Przygotowanie

  1. Bazyliowa Panna cotta

    • Śmietankę zagotuj. Dodaj Primerbę bazyliową i Panna Cottę. Wymieszaj i odstaw. Przelej do foremek i wstaw do lodówki.
  2. Granita z pomidorów

    • Passatę dopraw cukrem i Esencją Cytrusową. 
    • Wstaw do zamrażarki. Przed podaniem pokrusz. 
  3. Galaretka z pomidorów

    • Pomidory zagotuj z dodatkiem cukru, imbiru, czerwonego pieprzu i miodu. 
    • Dodaj Auszpik i wymieszaj. Przelej do foremek i wstaw do lodówki.
  4. Dodatki

Menu
Strona Główna
Produkty
Przepisy
Wiedza