Składniki
Bazyliowa Panna cotta granita z pomidorów/ galaretka z pomidorów
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł211.47
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Bazyliowa Panna cotta
Deser Panna Cotta Carte d'Or 0,52 kg
/kg
40.0 g
0%

Śmietanka 30%
/l
300.0 ml
0%
Knorr Professional Primerba bazyliowa 0,34 kg
/kg
20.0 g
0%

Bez laktozy
Nie Zawierają Alergenów
Granita z pomidorów
Passata przetarte pomidory Knorr Professional 10kg
/kg
100.0 g
0%

Cukier puder
/kg
10.0 g
0%
Esencja Cytrusowa Knorr Professional 0,4l
/kg
20.0 g
0%
.png)
Galaretka z pomidorów
Polparicca di Pomodoro (pomidory bez skórki pokrojone w kostkę) Knorr Professional 2,55kg
/kg
300.0 g
0%

Produkt bezglutenowy
Cukier puder
/kg
10.0 g
0%
Imbir świeży
/kg
10.0 g
0%
Pieprz czerwony w ziarnach
/kg
2.0 g
0%
Miód
/kg
30.0 g
0%
Dodatki
Maliny liofilizowane, puder
/kg
3.0 g
0%
Mikro zioła, kwiaty sezonowe do dekoracji
/kg
0.0 kg
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Bazyliowa Panna cotta
-
Śmietanka 30% 300.0 ml
Granita z pomidorów
-
Cukier puder 10.0 g
Galaretka z pomidorów
-
Cukier puder 10.0 g
-
Imbir świeży 10.0 g
-
Pieprz czerwony w ziarnach 2.0 g
-
Miód 30.0 g
Dodatki
-
Maliny liofilizowane, puder 3.0 g
-
Mikro zioła, kwiaty sezonowe do dekoracji