Jeśli posiadasz w swoim menu wegańskie opcje, wiesz, że niełatwo jest zastąpić tradycyjny majonez. Wegańskie alternatywy często nie mają odpowiedniej konsystencji lub nie smakują wystarczająco dobrze, usunięcie majonezu z potrawy znacząco obniża walory smakowe, a produkcja własnego jest czasochłonna.
Hellmann’s Vegan Mayo – przystosowany do roślinnych dań
Hellmann’s Vegan Mayo świetnie zagra z wegańskimi daniami, ponieważ w smaku jest najbardziej zbliżony do domowego wegańskiego majonezu.
Umożliwi Twoim wegańskim gościom cieszenie się świetnym smakiem sosów na bazie majonezu i pozwoli im doświadczać tych samych kulinarnych emocji, co innym gościom.
Jak podać Hellmann’s Vegan Mayo?
- Sos do frytek i burgerów
- Sos do zapiekanek
- Sos do kanapek
- Sos do sałatek, np. coleslaw
- Baza innych sosów, np. tatarskiego czy tysiąca wysp
Wegańskie sosy na bazie majonezu Hellmann’s Vegan Mayo
- Sos czosnkowy: Hellmann’s Vegan Mayo + czosnek
- Sos ziołowy: Hellmann’s Vegan Mayo + zioła
- Sos tatarski: Hellmann’s Vegan Mayo + ogórki konserwowe + marynowane grzyby + zioła
- Remulada: Hellmann’s Vegan Mayo + szalotka + ogórki konserwowe + kapary + curry
- Sos tysiąca wysp: Hellmann’s Vegan Mayo + ketchup + worcester + tabasco
Hellmann’s Vegan Mayo zawiera tylko autentyczne składniki, które nie zawierają glutenu i produktów odzwierzęcych. Jest dostępny w dużych opakowaniach, dzięki czemu stanowi uniwersalny produkt niezbędny w każdej profesjonalnej kuchni.