Kuchnia francuska
Szyk, elegancja i wyrafinowany smak!
-
Kulinarna wycieczka po Paryżu
Paryż to miasto bistro i brasserii, ojczyzna niektórych najważniejszych tradycji kulinarnych świata i ośrodek nowej rewolucji ż...
-
Pierre Gagnaire mówi o motywacji
-
Łosoś zapiekany ze szparagami w sosie holenderskim
Danie kuchni francuskiej. Gotując szparagi dodaj do nich obranego pokrojonego ziemniaka i pół cebuli by smak szparagów stał się...
-
David Toutain mówi o inspiracjach
-
Mule marinière ze śmietanką i szafranem
Mule po marynarsku, duszone w białym winie to doskonałe francuskie danie, które wzbogaci każde menu.
-
Ostrygi – specjał kuchni francuskiej
Kuchnia francuskaOstrygi są dostępne w wielu krajach, ale żaden z nich nie może zaoferować tak wspaniałego doświadczenia ich morskiego smaku co Francja. Hodowane są tam od czasów rzymskich, a przez wieki były na stałe obecne na stołach. Co musisz wiedzieć o ostrygach, by podać je w najlepszy możliwy sposób?
-
-
Nigdy nie przestawaj uczyć się z Akademią UFS
- Ucz się od innych Szefów kuchni
- 2-minutowe filmy, bez reklam!
- Opanuj nowe umiejętności
Masz już konto?
Zaloguj się tutaj