
Menu Prostota i Kreatywność
Mamy nadzieję, że broszura okaże się dla Ciebie przydatna oraz – oczywiście – że nachodzący sezon będzie udany dla Ciebie i Twojej restauracji!
Polecane przepisy
-
Souvlaki z kurczaka z grecką sałatką i ziołowym jogurtem -
Bowl z dzikim ryżem i grillowanym antrykotem wołowym -
Tatar z pomidorów i bazylii (wegański) -
Pasztet z soczewicy i pomidorów -
Fricasse z kurczaka z żołądkami drobiowymi i kaszą jęczmienną -
Sałatka z pieczonymi batatami, pesto z jarmużu i jogurtem z czarnym czosnkiem -
Wegańskie pierogi z soczewicą -
Zupa czosnkowa z ziołowymi grzankami i pesto z rukoli -
Paparelle z krewetkami, szpinakiem i pomidorkami -
Krem z dyni z chorizo
Nigdy nie przestawaj uczyć się z Akademią UFS
- Ucz się od innych Szefów kuchni
- 2-minutowe filmy, bez reklam!
- Opanuj nowe umiejętności
Masz już konto?
Zaloguj się tutaj