Składniki
Halibut w Ragout
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł542.23
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Halibut
Halibut filet
/kg
1.5 kg
0%
Sól
/kg
70.0 g
0%
Cukier
/kg
70.0 g
0%
Posypka na Halibuta
Orzechy nerkowca
/kg
150.0 g
0%
Masło
/kg
25.0 g
0%
Szałwia świeża
/gałązek
10.0 gałązek
0%
Musztarda Dijon
/kg
50.0 g
0%
Ragout
Fasolki Haricot
/kg
600.0 g
0%
Czosnek
/ząbków
6.0 ząbków
0%
Sól do smaku
/
0.0
0%
Boczek wędzony parzony w plastrach
/kg
600.0 g
0%
Cebula, kostka
/kg
150.0 g
0%
Sos Demi-Glace Knorr Professional 1L
/l
250.0 ml
0%
Pomidory
/kg
250.0 g
0%
Biała czekolada
/kg
50.0 g
0%
Ocet winny czerwony
/l
25.0 ml
0%
Liść laurowy
/cu
3.0 cu
0%
Sól Pieprz Do Smaku
/
0.0
0%
Cukier Do Smaku
/
0.0
0%
Garni
Cebulki perłowe
/cu
20.0 cu
0%
Jarmuż
/kg
100.0 g
0%
Tempura, gotowa
/kg
30.0 g
0%
Woda
/l
50.0 ml
0%
Olej Do Głębokiego Smażenia
/
0.0
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Halibut
-
Halibut filet 1.5 kg
-
Sól 70.0 g
-
Cukier 70.0 g
Posypka na Halibuta
-
Orzechy nerkowca 150.0 g
-
Masło 25.0 g
-
Szałwia świeża 10.0 gałązek
-
Musztarda Dijon 50.0 g
Ragout
-
Fasolki Haricot 600.0 g
-
Czosnek 6.0 ząbków
-
Sól do smaku
-
Boczek wędzony parzony w plastrach 600.0 g
-
Cebula, kostka 150.0 g
-
Pomidory 250.0 g
-
Biała czekolada 50.0 g
-
Ocet winny czerwony 25.0 ml
-
Liść laurowy 3.0 cu
-
Sól Pieprz Do Smaku
-
Cukier Do Smaku
Garni
-
Cebulki perłowe 20.0 cu
-
Jarmuż 100.0 g
-
Tempura, gotowa 30.0 g
-
Woda 50.0 ml
-
Olej Do Głębokiego Smażenia

