Składniki
Wolno pieczony rostbef/ makaron razowy po Staropolsku
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł10832.45
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Rostbef
Rostbef
/g
1.5 kg
0%
Knorr Professional Marynata do wołowiny 0,75 kg
/kg
20.0 g
0%

Papryka słodka wędzona
/kg
10.0 g
0%
Sól wędzona
/kg
5.0 g
0%
Cukier brązowy
/kg
10.0 g
0%
Esencja Dymna Knorr Professional 0,4 l
/l
10.0 ml
0%
.png)
Pasta z natki pietruszki
Pietruszka zielona
/g
50.0 g
0%
Olej rzepakowy z pierwszego tłoczenia
/l
150.0 ml
0%
Knorr Professional Primerba tymiankowa 0,34 kg
/kg
5.0 g
0%

Bez laktozy
Produkt bezglutenowy
Czosnek
/kg
5.0 g
0%
Orzechy laskowe
/kg
10.0 g
0%
Ocet
/l
10.0 ml
0%
Chrust z kapusty kiszonej
Kapusta kiszona
/kg
200.0 g
0%
Delikat Przyprawa do mięs Knorr 0,6kg
/kg
5.0 g
0%

Dodatki
Makaron Fusilli wholegrain Knorr Professional 500 g
/
0.0
0%
Szczypior
/kg
50.0 g
0%
Czarny czosnek
/g
50.0 g
0%
Twaróg wędzony
/kg
250.0 g
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Rostbef
-
Rostbef 1.5 kg
-
Papryka słodka wędzona 10.0 g
-
Sól wędzona 5.0 g
-
Cukier brązowy 10.0 g
Pasta z natki pietruszki
-
Pietruszka zielona 50.0 g
-
Olej rzepakowy z pierwszego tłoczenia 150.0 ml
-
Czosnek 5.0 g
-
Orzechy laskowe 10.0 g
-
Ocet 10.0 ml
Chrust z kapusty kiszonej
-
Kapusta kiszona 200.0 g
Dodatki
-
Makaron Fusilli wholegrain Knorr Professional 500 g
-
Szczypior 50.0 g
-
Czarny czosnek 50.0 g
-
Twaróg wędzony 250.0 g