Menu

Składniki

+

Rostbef

Pasta z natki pietruszki

Chrust z kapusty kiszonej

Dodatki

  • Makaron Fusilli wholegrain Knorr Professional 500 g
  • Szczypior 50.0 g
  • Czarny czosnek 50.0 g
  • Twaróg wędzony 250.0 g

Suszoną kiszoną kapustę doprawiłem Delikatem Przyprawą do mięs Knorr Professional, dzięki czemu jest nie tylko idealną dekoracją, ale także aromatycznym akcentem całego dania. Taki chrust z kiszonej kapusty możesz użyć też do ciężkich dań z rusztu i dań wędzonych

...

Przygotowanie

  1. Rostbef

    • Rostbef oczyść z błon i natrzyj Marynatą do wołowiny, papryką, solą, cukrem i Esencją Dymną. Odstaw do lodówki na 12 godz. 
    • Mięso przełóż do worka wakum i skrompresuj. Gotuj w cyrkulatorze w temp. 58°C przez 8 godz. Następnie odstaw do wystygnięcia. 
    •  Rostbef zrumień na suchej patelni
  2. Pasta z natki pietruszki

    • Pietruszkę, olej, Primerbę, czosnek, orzechy i ocet zmiksuj
  3. Chrust z kapusty kiszonej

    • Kapustę rozłóż na pergaminie i wysusz w suszarce.
    • Dopraw Delikatem do mięs
  4. Dodatki

    • Makaron pełnoziarnisty ugotuj. Następnie podgrzej na części pasty z natki pietruszki. 
    • Połącz z wędzonym twarogiem i szczypiorkiem.
Menu
Strona Główna
Produkty
Przepisy
Wiedza