Kulinarna wycieczka po Paryżu
Paryż to miasto bistro i brasserii, ojczyzna niektórych najważniejszych tradycji kulinarnych świata i ośrodek nowej rewolucji żywieniowej.
Zwiedź paryskie restauracje, przejdź się po targach – pełnych plonów sezonowych, ślimaków, serów i ostryg i czerp inspirację od czołowych szefów kuchni na świecie.
Znajdź więcej porad i ciekawostek o KUCHNI ŚWIATA
Polecany przepis
Mule marinière ze śmietanką i szafranem
Sprawdź przepis
Mule po marynarsku, duszone w białym winie to doskonałe francuskie danie, które wzbogaci każde menu.
Polecane produkty
Nigdy nie przestawaj uczyć się z Akademią UFS
- Ucz się od innych Szefów kuchni
- 2-minutowe filmy, bez reklam!
- Opanuj nowe umiejętności
Masz już konto?
Zaloguj się tutaj