+

Farsz

Podanie

  1. Farsz

    • Na oleju zasmaż wołowinę, fix do potraw meksykańskich połącz z wodą i dodaj do zasmażonego mięsa.
    • Dodaj czosnek, chili oraz pomidory z puszki, całość duś na wolnym ogniu, pod koniec dodaj odsączoną fasolę i pokrojoną kolendrę. Konsystencja powinna być gęsta, tak by nie wypływała z placków.
    • Farsz wystudźi nadziewaj nim na zimno kukurydziane placki.
    • Całość podgrzej w piekarniku.

  2. Podanie

    • Podawaj z łyżką Ramy 24%, cebulą pokrojoną w krążki i kolendrą. Znakomitym dodatkiem będą sałaty, na których podamy danie.
+

Chcesz mieć dostęp do wyjątkowych filmów i artykułów?

  • Rejestracja zajmie Ci tylko 30 sekund.
  • Oglądaj bez ograniczeń niezwykłe filmy i zainspiruj się.
  • Uzyskaj wgląd do pełnej treści artykułów stworzonych przez szefów kuchni z całego świata.
Załóż konto