Menu

Darmowy webinar na żywo online dla profesjonalistów z branży HoReCa.

 

Temat: Kuchnia polska w nowoczesnej odsłonie | Podroby

07.12.2022 | godz. 17:00

Aby wziąć udział w wydarzeniu, wypełnij poniższy formularz. Otrzymasz wiadomość e-mail z linkiem do wydarzenia!

Jeśli chcesz wiedzieć więcej o tym jak wykorzystujemy Twoje dane osobowe zapoznaj się z naszą Informacją o Prywatności oraz Informacją o Plikach Cookie. Rejestrując się oświadczasz, że masz powyżej 16 lat.

Webinar poprowadzą: 

pawel chef

Jakub Kasprzak

Szef Kuchni,

Zwycięzca polskich eliminacji prestiżowego Konkursu Bocuse d'Or

Mirosław Szajkowski 

Szef Kuchni Unilever Food Solutions

Centrum Kulinarne Poznań

Podczas najbliższego pokazu:

  • Dowiesz się, jak przygotować atrakcyjną aranżację talerza – szybko, sprawnie i powtarzalnie, nawet przy brakach kadrowych.
  • Zainspirujesz się pomysłami na efektowne podanie podrobów, które zaskoczy Twoich gości!
  • Odkryjesz patenty na ciekawe dekoracje.    

 

Menu
Strona Główna
Produkty
Przepisy
Wiedza