Menu

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

1:04

Wprowadzenie do syfonowania z szefem kuchni Benem Murphym

Zobacz, jak Ben Murphy, szef kuchni w restauracji Launceston Place, prezentuje sposób użycia syfonu. Pokaże Ci sprzęt i składniki, których potrzebujesz, aby stworzyć swoje unikalne danie o niesamowitym smaku i konsystencji. 

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

1:25

Mieszanka jajecznicy i foie gras na toście

Dowiedz się, jak stworzyć to wyśmienite połączenie na klasycznym toście, korzystając z syfonu do przygotowania musu jajecznego z truflą jesienną i zakwasem.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

02:27

Wprowadzenie do syfonowania z szefem kuchni Fredem Duvalem

Szef kuchni Fred Duval z restauracji The White Onion omówi proces syfonowania zup, skupiając się na ogórkowym gazpacho. Przedstawi sprzęt i składniki niezbędne do przygotowania tej niezwykle lekkostrawnej, letniej zupy.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

04:51

Jak przygotować ogórkowe gazpacho za pomocą syfonu

Zobacz, jak szef kuchni Fred Duval przygotowuje niezwykle lekkostrawne gazpacho z wykorzystaniem syfonu i z dodatkiem ogórka przyrządzonego przy użyciu torebki próżniowej. 

Menu
Strona Główna
Produkty
Przepisy
Wiedza