Menu

Festiwal Kuchni Międzynarodowej 2022

Dołącz do transmisji na żywo ONLINE

06.04.2022, godz. 17:00

Aby wziąć udział w wydarzeniu ONLINE, wypełnij poniższy formularz. Otrzymasz wiadomość e-mail z linkiem do transmisji z Festiwalu!

Zostaw nam swój numer telefonu, by nasz Doradca mógł skontaktować się z Tobą.

Zachęcamy Cię także do pozostawienia adresu e-mail, byśmy mogli wysyłać Ci zaproszenia na webinary, informacje o nowych, darmowych kursach UFS Academy oraz inne spersonalizowane oferty i promocje.

Jeśli chcesz wiedzieć więcej o tym jak wykorzystujemy Twoje dane osobowe zapoznaj się z naszą Informacją o Prywatności oraz Informacją o Plikach Cookie. Rejestrując się oświadczasz, że masz powyżej 16 lat.

Już 6 kwietnia 2022 poznasz inspiracje znanych Szefów Kuchni z Południa Polski na temat kuchni międzynarodowej! Pełna różnorodność kuchni i smaków, która odnajdzie się w każdym polskim menu. Relacja z gotowania na żywo prosto z Hotelu Nosalowy Dwór Resort & SPA Zakopane ****.

Swoje dania zaprezentują znakomici Szefowie Kuchni: 

Kamil Tłuczek

Kamil Tłuczek

Szef Kuchni Hotel Grand****

Restauracja Patio, Rzeszów.

II Miejsce w Bocuse D’or Poland 2021

Janusz Garncarczyk

Janusz Garncarczyk

Szef Kuchni Hotel Lemon Resort & SPA****

Gródek nad Dunajcem.

Klub Szefów Kuchni, Trener kulinarny

Sylwester Lis

Sylwester Lis

Szef Kuchni

Hotel Belvedere****

Trener kulinarny 

Ana Florencia Davila

Ana Florencia Davila

Pastry Chef – Tunuyan,

Argentyna, Technolog Barbara Luijckx

Grzegorz Miśta

Grzegorz Miśta

Szef Kuchni

Hotel Natura Residence****

Siewierz

Poza dawką inspiracji, każdy uczestnik otrzyma BONUS! Wyślemy Ci przepisy prezentowanych dań w postaci dedykowanych linków wraz z ich obliczonym food costem.

 

Menu
Strona Główna
Produkty
Przepisy
Wiedza