+

Zupa

Podanie

  • Ser Parmezan 50 g
  • Pomidory concasse 5/1(do dekoracji)
  • Tymianek świeży(do dekoracji)
  • Sól
  1. Zupa

    • Rosół jarzynowy rozprowadź w ciepłej wodzie.
    • Warzywa pokrój w drobną kostkę i przesmaż na oliwie z oliwek.
    • Do gotującego się rosołu dodaj makaron Grandine, gotuj około 15 minut.
    • Dodaj Tomato Pronto, Peperonatę, podsmażone warzywa oraz Primerbę tymiankową.
    • Całość gotuj przez chwilę.
    • Jeśli będzie taka potrzeba, dopraw szczyptą soli.
  2. Podanie

    • Zupę minestrone udekoruj płatkami tartego parmezanu, pokrojonymi pomidorami concase i gałązką tymianku.
+

Chcesz mieć dostęp do wyjątkowych filmów i artykułów?

  • Rejestracja zajmie Ci tylko 30 sekund.
  • Oglądaj bez ograniczeń niezwykłe filmy i zainspiruj się.
  • Uzyskaj wgląd do pełnej treści artykułów stworzonych przez szefów kuchni z całego świata.
Załóż konto