+

Sos

Wykończenie

  1. Sos

    • Przypraw i podsmaż mieloną cielęcinę oraz mieszankę pokrojonych w kostkę warzyw.
    • Dodaj białe, wytrawne wino i zredukuj.
    • Do warzyw na patelni dodaj podsmażone mięso.
    • Dodaj koncentrat pomidorowy, Tomato Pronto, bulion cielęcy oraz zioła.
    • Zredukuj ogień, dodaj parmezan i smaż przez godzinę. Dopraw do smaku.
  2. Wykończenie

    • W osolonej wodzie ugotuj makaron spaghetti (80 g na porcję).
    • Makaron powinien być al dente.
    • Wymieszaj makaron z dodatkiem niewielkiej ilości wody pozostałej z gotowania z sosem.
    • Posyp świeżo startym parmezanem i skrop wysokiej jakości oliwą z oliwek.
+

Chcesz mieć dostęp do wyjątkowych filmów i artykułów?

  • Rejestracja zajmie Ci tylko 30 sekund.
  • Oglądaj bez ograniczeń niezwykłe filmy i zainspiruj się.
  • Uzyskaj wgląd do pełnej treści artykułów stworzonych przez szefów kuchni z całego świata.
Załóż konto