Sprawdzone przepisy kulinarne
51 Znalezione przepisy
Przepis nie został znaleziony
-
Dekonstrukcja Mille feuille / Panna Cotta / mascarpone / sos malinowy
- Kuchnia tradycyjna
-
Bagietka z kaszanką / salsa jabłkowa
- Kuchnia tradycyjna
- Przystawki
- Wieprzowina
-
Ozór wieprzowy w sosie Bordelaise na puree selerowo-chrzanowym
- Kuchnia tradycyjna
- Wieprzowina
-
Wątróbka drobiowa z wiśniami i ziemniakami rosti
- Drób
- Kuchnia tradycyjna
- Przystawki
-
Chłodnik litewski podany z marynowanym ogórkiem oraz emulsją z buraka i pomidorowym kefirem
- Kuchnia tradycyjna
- Zupy
-
Kremowa zupa dyniowa z brzoskwinią, dodatkiem mleka kokosowego i curry
- Kuchnia tradycyjna
- Zupy
-
Marynowany łosoś podany na ogórku z lodami musztardowymi
- Kuchnia tradycyjna
- Dania główne
- Ryby i owoce morza
-
Sznycel panierowany w polencie podany z jajecznym royalem i purée z palonej kapusty
- Wieprzowina
- Kuchnia tradycyjna
- Dania główne
-
Fritto misto – smażone owoce morza z sosami chipotle i ranch
- Kuchnia włoska
- Dania główne
- Ryby i owoce morza
-
Wolno gotowana goleń wołowa/ risotto borowikowe
- Kuchnia włoska
- Wołowina
- Dania główne
-
Ziemniak z sosem czosnkowym
- Wegetariańskie
- Kuchnia tradycyjna
- Dania główne
-
Golonka sous-vide przygotowana na sposób bawarski z purée ziemniaczano-chrzanowym
- Kuchnia tradycyjna
- Dania główne
-
Veloute z żurku podane z konfitowanym boczkiem i perfekcyjnym żółtkiem
- Kuchnia tradycyjna
- Przystawki
-
Gulasz wołowy z Pilsnerem
- Menu okolicznościowe
- Wołowina
-
Sałatka Cezar z grillowanym kurczakiem, jajkiem panierowanym w parmezanie i kremowym sosem
- Kuchnia tradycyjna
- Drób
- Sałatki
Co otrzymujesz:
- Dostęp do treści premium
- Najświeższe trendy, inspiracje i porady kulinarne
- Darmowe, krótkie filmiki szkoleniowe bez reklam dla Szefów Kuchni
Masz już konto?
Zaloguj się tutaj