Sprawdzone przepisy kulinarne
51 Znalezione przepisy
Przepis nie został znaleziony
-
Dekonstrukcja Mille feuille / Panna Cotta / mascarpone / sos malinowy
- Kuchnia tradycyjna
-
Bagietka z kaszanką / salsa jabłkowa
- Kuchnia tradycyjna
- Przystawki
- Wieprzowina
-
Ozór wieprzowy w sosie Bordelaise na puree selerowo-chrzanowym
- Kuchnia tradycyjna
- Wieprzowina
-
Wątróbka drobiowa z wiśniami i ziemniakami rosti
- Drób
- Kuchnia tradycyjna
- Przystawki
-
Golonka sous-vide przygotowana na sposób bawarski z purée ziemniaczano-chrzanowym
- Kuchnia tradycyjna
- Dania główne
-
Sałatka ziemniaczana/ puder koperkowy
- Sałatki
- Wegetariańskie
- Kuchnia tradycyjna
-
Wellington z polędwiczki wieprzowej/ szalotka/ sos demi-glace z pomarańczą
- Wieprzowina
- Dania główne
- Kuchnia tradycyjna
-
Chłodnik litewski podany z marynowanym ogórkiem oraz emulsją z buraka i pomidorowym kefirem
- Kuchnia tradycyjna
- Zupy
-
Żurek/ grzyby shitake/ mleko kokosowe
- Wieprzowina
- Kuchnia tradycyjna
- Zupy
-
Szpecle po góralsku z boczkiem i bryndzą
- Makarony
- Wegetariańskie
- Kuchnia tradycyjna
-
Gulasz wołowy z Pilsnerem
- Kuchnia tradycyjna
- Wołowina
-
Jeleń z gnocchi, rokitnikiem i purée z borowików
- Dania główne
- Dziczyzna
- Kuchnia tradycyjna
-
Ziemniak z sosem czosnkowym
- Kuchnia tradycyjna
- Wegetariańskie
- Dania główne
-
Ozór wołowy w sosie miodowo-musztardowym z cytrusami i rukolą
- Catering
- Wołowina
-
Terrina mięsna w kruchym cieście z galaretką Porto
- Wieprzowina
- Kuchnia tradycyjna
Co otrzymujesz:
- Dostęp do treści premium
- Najświeższe trendy, inspiracje i porady kulinarne
- Darmowe, krótkie filmiki szkoleniowe bez reklam dla Szefów Kuchni
Masz już konto?
Zaloguj się tutaj