Rozwiń swój warsztat
Materiały szkoleniowe
-
Mięso z kaczki – charakterystyka, obróbka, przepisy
Kaczka powraca na nasze stoły w wielkim stylu – zarówno z powodu powrotu do tradycyjnych przepisów, jak i rozsmakowania się w kuchni chińskiej, w której to mięso drobiowe jest często wykorzystywane. Poznaj charakterystykę tego ciekawego mięsa i dowiedz się, co możesz z niego przygotować.
-
Pobierz naszą infografikę o wykorzystaniu części kurczaka i kaczki w swojej kuchni
Zainspiruj się technikami kulinarnymi z całego świata, które pomągą przygotować aromatyczne danie w Twoim domu. Smażyć czy piec? Kuchnia tradycyjna czy molekularna? Wybierz technikę najbardziej odpowiednią dla Ciebie.
-
Przyprawy, sosy i wina - podkreśl smak drobiu z naszą infografiką
Drób to mięso, którego smak można wydobyć i podkreślić za pomocą przypraw, niestandardowych sosów i... wina. Niepowtarzalne danie w Twoim menu może być powodem absolutnej satysfakcji Twoich gości.
Polecane przepisy
Co otrzymujesz:
- Dostęp do treści premium
- Najświeższe trendy, inspiracje i porady kulinarne
- Darmowe, krótkie filmiki szkoleniowe bez reklam dla Szefów Kuchni
Masz już konto?
Zaloguj się tutaj
Menu Przyszłości dla Szefów Kuchni