Niezmiernie miło nam poinformować, że Jury konkursu Młody Kreator Sztuki Kulinarnej 2018 po ocenieniu wszystkich nadesłanych zgłoszeń zakwalifikowało 16 uczniów.
Pełna lista półfinalistów konkursu
- Kacper Janik z Zespołu Szkół Gospodarczych w Rzeszowie
- Filip Ziemiński z Zespołu Szkół Gospodarczych w Rzeszowie
- Krzysztof Kowalski z Zespołu Szkół Gospodarczych w Rzeszowie
- Tobiasz Baluk z Technikum „Lider” w Lublinie
- Arkadiusz Woźniak z Technikum „Lider” w Lublinie
- Joanna Palińska z Zespołu Szkół Gastronomicznych przy ul. Kamiennej we Wrocławiu
- Bartosz Gawlik z Zespołu Szkół Gastronomicznych przy ul. Kamiennej we Wrocławiu
- Daniel Bauer z Zespołu Szkół Gastronomicznych przy ul. Sienkiewicza w Łodzi
- Jacek Darnowski z Zespołu Szkół Gastronomicznych przy ul. Sienkiewicza w Łodzi
- Wiktoria Giemska z Branżowej Szkoły I Stopnia Rzemiosła i Przedsiębiorczości przy ul. Kijowskiej w Bydgoszczy
- Tomasz Jarmolski z Zespołu Szkół Gastronomicznych i Hotelarskich w Bielsku Białej
- Dominik Wiśniewski z Zespołu Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich przy ul. Majdańskiej w Warszawie
- Bartosz Kowalczyk z Zespołu Szkół Przemysłu Spożywczego przy ul. Zagórskiej w Kielcach
- Emil Kasprzycki z Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych Małopolska Szkoła Gościnności w Myślenicach
- Aleksandra Klóska z Zespołu Szkół Gastronomicznych przy ul. Podkomorskiej w Poznaniu
- Klaudia Miodowicz z Zespołu Szkół Gastronomicznych przy ul. Podkomorskiej w Poznaniu
Osoba znajdująca się na liście rezerwowej to Anna Elsner z Technikum nr 2 przy ul. Szkolnej w Wodzisławiu Śląskim.
Dziękujemy za wszystkie nadesłane zgłoszenia.
Półfinał odbędzie się 24 października w Centrum Kulinarnym Unilever Food Solutions w Poznaniu przy ul. Bałtyckiej 43.
Gratulujemy!

