Darmowe pokazy kulinarne na żywo online dla profesjonalistów z branży HoReCa.

Jeśli interesujesz się wprowadzeniem dań roślinnych do karty menu, zarejestruj się na pokazy kulinarne ONLINE prowadzone przez cenionych Szefów Kuchni UFS i poznaj ich najnowsze przepisy na dania bezmięsne dla roślino- i mięsożerców! Szczegóły wydarzenia znajdują się pod formularzem.


Najbliższe pokazy ONLINE:

05.05.2021. godz. 18:00. Temat: Kuchnia roślinna. Część I: Przyprawianie.

Aby wziąć udział w wydarzeniu, wypełnij poniższy formularz. Otrzymasz wiadmość e-mail z linkiem do pokazów!

Zostaw nam swój numer telefonu, by nasz Doradca mógł przeprowadzić darmowe doradztwo w zakresie prowadzenia firmy z branży gastronomicznej i przedstawić ofertę Unilever Food Solutions.

Zachęcamy Cię także do pozostawienia adresu e-mail, byśmy mogli wysyłać Ci zaproszenia na webinary, informacje o nowych, darmowych kursach UFS Academy oraz inne spersonalizowane oferty i promocje.

Twoje dane
Twoja firma

Jeśli chcesz wiedzieć więcej o tym jak wykorzystujemy Twoje dane osobowe zapoznaj się z naszą Informacją o Prywatności oraz Informacją o Plikach Cookie. Rejestrując się oświadczasz, że masz ukończone 16 lat.

Pokazy poprowadzą: 

Tomasz Grabski

Główny Szef Kuchni Unilever Food Solutions
Europa Centralno-Wschodnia

Mirosław Szajkowski

Szef Kuchni Unilever Food Solutions,
Centrum Kulinarne Poznań

Prosto z Centrum Kulinarnego UFS w Poznaniu!

Czego się dowiesz z naszych spotkań ONLINE:

  •  Czym jest kuchnia roślinna i dlaczego staje się tak popularna.
  •  Jak doprawiać i wydobyć bogactwo smaków w kuchni roślinnej.
  •  Od czego zacząć i jak w prosty sposób wykorzystać składniki, które już masz w kuchni.
  •  W jaki sposób atrakcyjnie przygotować dania w restauracji i na wynos.
  •  Jak ważna z poziomu gościa, a zarazem dochodowa, jest kuchnia roślinna.
  •  Uzyskasz też dostęp do najnowszych przepisów z kalkulacją i gotowym food costem. 

Zapraszamy na część pierwszą 05.05.21. o godz 18:00!

Kolejne pokazy już wkrótce!