The Vegetarian Butcher Jak Burger Supreme
W The Vegetarian Butcher kochamy burgery! Dlatego stworzyliśmy wegański kotlet o wyraźnej strukturze mięsa. Soczysty jak oryginał, mięsny w smaku, błyskawiczny w przygotowaniu.
Wystarczy go usmażyć lub zgrillować, a następnie podać w bułce z ulubionymi dodatkami, by zachwycić swoich gości.
The Vegetarian Butcher Jak Kurczak W Chrupiącej Panierce
Wegańska, panierowana perełka od The Vegetarian Butcher bogata w błonnik! Przygotujesz ją na patelni, w piecu lub we frytkownicy. Sprawdzi się w burgerach, kanapkach, sałatkach, zapiekankach… Sky is the limit!
The Vegetarian Butcher Jak Kurczak
Sztandarowy produkt The Vegetarian Butcher. Miłośnicy kuchni nie czują różnicy względem tradycyjnego mięsa, a entuzjaści mięsa mówią, że smakuje jak kurczak bardziej niż… kurczak.
Wystarczy podsmażyć go na patelni, by użyć we wszystkich potrawach, w których aktualnie mięso kurczaka gra ważną rolę – na przykład w letnich sałatkach, tajskich curry czy daniach z woka.
The Vegetarian Butcher Jak Nuggetsy
Świeżo wykluta wegańska przekąska, która smakuje jeszcze lepiej niż wersja z mięsem zwierzęcym. Uwielbiają ją dzieci, podjadają je dorośli, a zwłaszcza miłośnicy mięsa. Dostałaby nawet aprobatę prof. Roberta C. Bakera z Cornell University, który w latach 50. XX wieku wymyślił nuggetsy.
The Vegetarian Butcher Jak Mielone
Oto mielone, które zachowuje jędrność nawet podczas długiego gotowania w sosie. Jest tak wszechstronne, jak jego mięsny odpowiednik – sprawdzi się w sosie bolońskim w spaghetti lub w lasagne, w zapiekance pasterskiej oraz azjatyckich daniach z woka.
The Vegetarian Butcher Jak Klopsiki
Klopsiki, które uwielbiają mali i duzi entuzjaści mięsa! Można podać je na dziesiątki sposobów: w sosie pomidorowym z makaronem, w bagietce z warzywami i lekkim dressingiem, w towarzystwie frytek lub ziemniaków, a nawet jako samodzielną przekąskę.