This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Wprowadzenie i wyposażenie
Szef kuchni Marzio Zachi z londyńskiej restauracji Osteria Antica Bologna z włoskim menu przedstawia kuchnię i Piemont, północno-włoski region, który słynie z pożywnych i popularnych dań włoskich.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Zaopatrzenie w składniki o wysokiej jakości
Szef kuchni Zachi przedstawia znaczenie pozyskiwania wysokiej jakości składników, jednocześnie opisując tradycyjne produkty piemonckiej kuchni. Opisuje rolę orzechów laskowych we włoskich potrawach, a także sposób przyprawiania i dostawców słynnej białej trufli Alba.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Risotto z białymi truflami
Szef kuchni Zachi przygotowuje tradycyjne dania włoskie z piemonckimi białymi truflami. Zapoznaj się z całym procesem, aby przygotować ten kremowy i dekadencki specjał z Piemontu.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Vitella Tonnato
Poznaj delikatny smak cielęciny vitello tonnato. Jest to piemoncka cielęcina podawana z sosem majonezowo-tuńczykowym. Zyskaj nowe umiejętności w zakresie miksowania, ponieważ to danie należy podawać na zimno po zmiksowaniu. Posmakuj go i pokrój je w taki sposób, aby przypominało lokalną wersję.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Kotlety cielęce po piemoncku przysmażanymi ziemniakami
Rozgrzej patelnię do kotletów cielęcych po piemoncku z przysmażanymi ziemniakami. Dowiedz się, jak prawidłowo przyprawić i przygotować cielęcinę, jednocześnie przysmażając ziemniaki. To proste danie można przyrządzić na jednej patelni.