This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

1. Wprowadzenie
Szef Dietrich, Gówny Szef Kuchni w Coobs w Johannesburgu przedstawia premiumizację dań - koncepcję zwiększania wartości zupełnie przeciętnego dania i ulepszania ich za pomocą kilku prostych tricków. Eksperymentuj z dwoma daniami - kiełbaski na puree oraz maślanką z kurczakiem i frytkami.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

2. Maślany smażony kurczak - Składniki
Zapoznaj się ze składnikami na pierwsze danie - maślany smażony kurczak z sosem miodowym i pikantnymi chipsami.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

3. Maślany smażony kurczak - przygotowanie cz. 1
Rozpocznij od pokrycia kurczaka mączką z jaj, mąki i bułki tartej, a następnie naucz się klasycznego przepisu na slaw, który będzie towarzyszyć potrawie.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

4. Maślany smażony kurczak - przygotowanie cz. 2
Smaż na głębokim tłuszczu, skropić i posypać dodatkami i przygotuj chrupiące chipsy z pikantnymi przyprawami.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

5. Kiełbaski na puree - przygotowanie cz. 1
Poznaj składniki przed grillowaniem i przyprawianiem kiełbasek. Naucz się techniki jak uzyskać kremowe, miękkie puree.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

6. Kiełbaski na puree - przygotowanie cz. 2
Przygotuj por i zredukowany bulion, a następnie smaż cebulę na głębokim tłuszczu, jako ostatnie składniki. Przejdź do łączenia składników, aby uzyskać ekskluzywny efekt zwykłego klasyka.