Menu

1:04

Wprowadzenie do syfonowania z szefem kuchni Benem Murphym

Zobacz, jak Ben Murphy, szef kuchni w restauracji Launceston Place, prezentuje sposób użycia syfonu. Pokaże Ci sprzęt i składniki, których potrzebujesz, aby stworzyć swoje unikalne danie o niesamowitym smaku i konsystencji. 

1:25

Mieszanka jajecznicy i foie gras na toście

Dowiedz się, jak stworzyć to wyśmienite połączenie na klasycznym toście, korzystając z syfonu do przygotowania musu jajecznego z truflą jesienną i zakwasem.

02:27

Wprowadzenie do syfonowania z szefem kuchni Fredem Duvalem

Szef kuchni Fred Duval z restauracji The White Onion omówi proces syfonowania zup, skupiając się na ogórkowym gazpacho. Przedstawi sprzęt i składniki niezbędne do przygotowania tej niezwykle lekkostrawnej, letniej zupy.

04:51

Jak przygotować ogórkowe gazpacho za pomocą syfonu

Zobacz, jak szef kuchni Fred Duval przygotowuje niezwykle lekkostrawne gazpacho z wykorzystaniem syfonu i z dodatkiem ogórka przyrządzonego przy użyciu torebki próżniowej. 

Menu
Strona Główna
Produkty
Przepisy
Wiedza