This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

1. Wprowadzenie do zarządzania odpadami
W tym filmie poznasz szefa kuchni Richarda Greena, który przedstawi niektóre z najważniejszych skutków i działania, które można podjąć, aby je zmniejszyć.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

2. Jak rozpocząć audyt odpadów
Głównym punktem kontrolnym w kuchni jest audyt odpadów. Dowiedz się, do czego służy audyt odpadów i jak go przeprowadzić we własnej kuchni.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

3. Efektywne kupowanie
Jednym ze sposobów na zmniejszenie ilości odpadów w kuchni są efektywne zakupy. Dowiedz się, dlaczego jest to ważne, i zapoznaj się z kilkoma wskazówkami, jak to zrobić.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

4. Kontrolowanie zapasów i kreowanie menu
Kierownik operacyjny, Santosh Shetty, nauczy Cię korzyści płynących z utrzymywania aktualności menu zgodnie z aktualnymi trendami.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

5. Zarządzanie odpadami przygotowawczymi i planowanie produkcji
Zapoznaj się z kilkoma wskazówkami i sztuczkami, jak najlepiej wykorzystać marnotrawstwo żywności, aby zmniejszyć całkowity koszt marnotrawstwa przygotowawczego.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

6. Zarządzanie odpadami z talerzy
Jak możesz zminimalizować odpady, które zostają z talerzy klientów? Obejrzyj ten film, aby dowiedzieć się więcej.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

7. Zarządzanie odpadami w formie bufetu
Dobrym sposobem na gospodarowanie odpadami w formie bufetu jest nauczenie się prawidłowego szacowania liczby spodziewanych osób. Dowiedz się więcej wskazówek, oglądając ten film.