This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

1. Noże
Różne noże służą różnym celom. Dowiedz się jakie są ich rodzaje i do czego możesz je wykorzystać
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

2. Sprzęt do cięcia
Noże to nie jedyne narzędzia tnące, jakie znajdziesz w kuchni. Przyjrzymy się innym sprzętom do cięcia i środkom ostrożności, jakie należy podjąć podczas ich używania.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

3. Przenoszenie i czyszczenie noży
Utrzymywanie noży wolnych od bakterii i umiejętność posługiwania się nimi to kluczowa wiedza. Pamiętaj o tych punktach, aby uniknąć obrażeń i zachować bezpieczeństwo żywności.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

4. Bezpieczne korzystanie ze sprzętu
Kluczem do zachowania bezpieczeństwa w kuchni jest umiejętność prawidłowego korzystania ze sprzętu. Postępuj zgodnie z tymi czterema procesami, aby Ci pomóc.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

5. Bezpieczne czyszczenie sprzętu
Po użyciu sprzętu należy go umyć. Dowiedz się, jak czyścić sprzęt i jak używać właściwych środków chemicznych, we właściwy sposób.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

6. Bezpieczne przechowywanie sprzętu
Prawidłowe przechowywanie sprzętu ma wiele zalet. Dowiedz się, jakie one są i jak pomagają zwiększyć wydajność w kuchni.