Menu

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Future Menus: Irresistible Vegetables_1.Introduction_UFSAcademy

2:38

1. Wprowadzenie

W tym kursie Szef Kuchni Eric Chua, Szef Kuchni Maurits van Vroenhoven i Szef Kuchni René-Noel Schiemer pokazują Ci, jak innowacyjnie i kreatywnie wykorzystywać warzywa do tworzenia pysznych przystawek, dań głównych i deserów. Świat warzyw oferuje wiele składników, które, dzięki odrobinie eksperymentowania i techniki, można przekształcić w alternatywy dla mięsa, kremy i wiele innych potraw.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Future Menus: Irresistible Vegetables_2.Charred Brussels Sprouts with Smoky Gochujang Glaze_UFSAcademy

7:49

2. Opalane brukselki w dymnej glazurze gochujang

W tym filmie, singapurski szef kuchni Eric Chua podnosi wartość skromnych, ekonomicznych warzyw kapustnych dzięki swojemu przepisowi na brukselkę. Szef Eric pokazuje, jak przyprawić i upiec brukselkę, jak przygotować sałatkę z surowej brukselki oraz jak przygotować koreański sos dymny do dekoracji dania.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Future Menus: Irresistible Vegetables_3.Carrots 4 Ways with Mole Chunks_UFSAcademy

8:20

3. Marchew na cztery sposoby z kąskami w przyprawach do sosu mole

Niemiecki szef kuchni René-Noel Schiemer demonstruje wyjątkowy, bezodpadowy wegański przepis na "Marchewki na 4 sposoby". W tym filmie szef René pokazuje, jak pracować z różnymi rodzajami marchewek, nadając im smak i serwując, Wreszcie, szef René pokaże, jak nakładać danie, które doskonale nadaje się jako przystawka lub danie główne.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Future Menus: Irresistible Vegetables_4.Parsnip Mini Magnum Ice Cream and Panna Cotta_UFSAcademy

6:44

4. Pasternakowe mini lody Magnum z panna cottą

Szef Maurits van Vroenhoven pokazuje, jak przekształcić pasternak w mini lody i deser panna cotta. Dowiedz się, jak przygotować smaczną pastę toffi z topinamburu, żel z owoców rokitnika i kalamondyny oraz ciastka z pasternaka i cukru pudru, a na końcu jak nakładać ten pyszny deser na bazie korzeniowych warzyw.

Menu
Strona Główna
Produkty
Przepisy
Wiedza