Za oknem ziąb dlatego warto rozgrzać swych gości „od środka” serwując im mięsiste i pożywne dania takie jak wędzona kaczka z dodatkami czy karkówka wołowa okraszona chrupiącym bekonem autorstwa słowackiego szefa kuchni - Juraj Dohansky. Dzięki temu upieczemy dwie pieczenie na jednym ogniu – goście nie tylko się rozgrzeją, ale i porządnie nasycą.

Polecany przepis

Wędzona pierś z kaczki z sosem chrzanowym i pieczonymi warzywami

Wędząc kaczkę, można ją przedtem włożyć na dobę do 4-procentowej solanki, smak będzie jeszcze lepszy.

Sprawdź przepis
Styczniowe przepisy

Styczniowe przepisy

Wypróbuj naszą propozycje na styczniowe przepisy!

Pobierz

Chcesz mieć dostęp do wyjątkowych filmów i artykułów?

  • Rejestracja zajmie Ci tylko 30 sekund.
  • Oglądaj bez ograniczeń niezwykłe filmy i zainspiruj się.
  • Uzyskaj wgląd do pełnej treści artykułów stworzonych przez szefów kuchni z całego świata.
Załóż konto