Tematem tegorocznej edycji jest danie główne z krewetek z dodatkiem dowolnej Primerby Knorr Professional.

Zgłoszenia można przesyłać do 11 grudnia 2016 r. na adres mailowy elzbieta.gizinska@unilever.com. Spośród wszystkich nadesłanych zgłoszeń jury wyłoni 24 półfinalistów konkursu.

Dla zwycięzcy przewidziana jest nagroda w postaci stażu w restauracji uhonorowanej gwiazdką Michelin, a także nominacja do finału prestiżowego konkursu dla profesjonalistów Primerba Cup. Zdobywca drugiego miejsca otrzyma mikser marki Kitchen Aid. Dla trzeciego finalisty przeznaczony jest natomiast zestaw profesjonalnych noży kuchennych marki Dick. Nagrody otrzymują również szkoły, w których uczą się zdobywcy I, II i III miejsca; zestaw sous-vide oraz pakowarka marki Hendi.

Ogłoszenie wyników pierwszego etapu konkursu nastąpi najpóźniej 23 grudnia 2016 r.

Drugim etapem konkursu są dwa półfinały, które odbędą się 18 stycznia i 15 lutego 2017 r. Finał konkursu odbędzie się 8 marca 2017 r.

 

Regulamin konkursu

Regulamin konkursu

Pobierz regulamin

Chcesz zobaczyć więcej?

Załóż konto

Chcesz mieć dostęp do wyjątkowych filmów i artykułów?

  • Rejestracja zajmie Ci tylko 30 sekund.
  • Oglądaj bez ograniczeń niezwykłe filmy i zainspiruj się.
  • Uzyskaj wgląd do pełnej treści artykułów stworzonych przez szefów kuchni z całego świata.